Şimdi Ara

Beko LCD televizyonda yatay çizgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi günler, hayırlı ramazanlar. 3 gün önce tv nin sağ alt köşesinde küçük ince bir çizgi farkettim. Pek dikkate almadım. Pek önemli değildir geçer diye. Fakat 3 sonra tv nin ortasından sağ tarafın sonuna doğru yatay bir çizgi oluştu. Her geçen gün artıyor boyutu. Kabloları çıkardım taktım yine aynı. İzlerken siyah bir çizgi, uyduyu çıkartıp ekranı siyah bıraktığımda çizgi beyaz oluyor. Neden mi ve çözümü nedir? Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Beko LCD Televizyonlarda Yatay Çizgiler

Beko LCD televizyonunuzda yatay çizgilerle karşılaşıyorsanız, bu sorun çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. İşte olası nedenler ve çözümleri:

• Bozuk LCD Panel: Yatay çizgiler, bozuk bir LCD panelin belirtisi olabilir. Bu durumda, televizyonunuzu onarım için yetkili bir servise götürmeniz gerekebilir.

• Bozuk Video Kablosu: Televizyonunuza bağlı olan video kablosu (HDMI, DVI veya VGA) hasarlı veya gevşek olabilir. Kabloyu çıkarıp tekrar takmayı veya yeni bir kablo ile değiştirmeyi deneyin.

• Grafik Kart Sorunu (Harici Kaynaklar için): Televizyonunuzu bir bilgisayar veya oyun konsolu gibi harici bir kaynağa bağladıysanız, sorun grafik kartında olabilir. Grafik kartının sürücülerini güncellemeyi veya farklı bir grafik kartı denemeyi deneyin.

• Elektromanyetik Girişim: Yakındaki güçlü elektromagnetik alanlar, telewizyon ekranınızda yatay çizgilere neden olabilir. Televizyonu diğer elektronik cihazlardan uzağa taşımayı veya elektromanyetik paraziti azaltan bir güç filtresi kullanmayı deneyin.

• Güç Kaynağı Sorunu: Güç kaynağı arızalıysa, televizyonunuz yatay çizgiler gösterebilir. Güç kablosunu çıkarıp tekrar takmeyi veya yeni bir güç kablosu kullanmayı deneyin.

Yatay çizgiler sorunu devam ediyorsa, yetkili bir Beko servis merkezine başvurun.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam aynı sorun bende de Samsung tv de var gitgide artıyor çözümünü bilen var mı?

• Size de aynı cevabı yazmak durumunda kalacağım ki %99.9 paneliniz arıza yapmış. ürün garantili ise derhal servis, değil ise yeni bir ürün araştırmanızı tavsiye edeceğim.
  • Ado kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler hocam. Garantisi bitti. Bayağıda büyüdü bu şey. Yenisine bakacağım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HOMRA -- 10 Temmuz 2016; 17:20:49 >
  • Canınızı sıkmayın hocam, yenisine sağlık artık
  • Ado kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Forumda bakıyorum televizyonlara. 2 tane aklıma koydum. Seçim yapıcaz ailecek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    plazma tv siyah görüntü sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.