Bildirim
BEKO 2518 CE ÇAMAŞIR MAK. NASIL RESET ATILIR YARDIM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Hacım sen çamaşır makinasıyla naapıyon reset,format nasıl iş bu ??????? -
çamaşır makinasıyla internete bağlanmaya çalışıyorum -
dijital panelmi var hocam yoksa :)
bence bir beko yetkili servisini arayınız -
Boşuna resetlemekle uğraşma derim çünkü anakartın arızalı değişmesi gerekiyor, ben yine de resetlemeyi anlatıyım, "açma-kapama tuşuna basılı tut ve program düğmesini L ye getir baslı tuttuğun ışık yanıp sönene kadar bekle ve elini çek, ardından A ya getir tekrar açma-kapama tuşuna ışık sönen kadar basılı tut" resetleme tamamlanmıştır ancak bir kaç yıkama sonra, hatta sonraki yıkamada dahi aynı hatayı verecektir, dediğim gibi anakartın değişmesi gerekir ! -
Dalga mı geçiyosunuz? -
O nasıl bişi abi ya :) -
Bu makina ile ilgili yaşamış olduğum arızayı kendim çözdüm sezlerede faydası olabilir resimli olarak anlattım aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.
donanımhaber forum
Beko 2518CE ön yıkama ışık problemi çözümü ve tamirinin yapılışı » Sayfa 1 - 1http://forum.donanimhaber.com/m_106740614/f_//tm.htm
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- reboot and select proper boot device
- klavyede i harfi yok nasıl yazılır
- amd yazılımı sisteminizde bir sürücü zaman aşımı
- press esc in 1 seconds to skip startup.nsh any other key to continue
- bios şifresi nedir
- telefon şarj olmuyor
- uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b
- internet yavaş
- telefon suya düştü ne yapmalıyım
- amd freesync nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X