Şimdi Ara

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA... (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
2
Favori
92.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: burak reis

marmaris. rica ederim müsait oldukça paylaşıma her zaman varım. bu tv ye karar vermemde senin ve eros33 ün katkıları var....

umarım konuştuklarımız sizi doğru yöne yönlendirmiştir ve pişman deilsindir.

quote:

.......tv yi aldıktansonra keyfini sürelim ama köşeye çekilmeyelim iyi yada kötü görsellerimizi paylaşalım ne kadar paylaşırsak hata yapma risk imiz o kadar azalır diye düşünüyorum.

bence de kesinlikle, hele hele almayı bekleyenler için daha fazla sabırsızlanma oluyo, tekrar teşekkürler
  • süper ya bunda maçlar-f1 yarışları-ps3 süper olur
  • arkadaşlar bu sony işi iyice abartıp saçmalamaya başladı ya, size 01-15 Nisan SONY Fiyat kataloğundan çektiğim resmi gönderiyorum, yurtdışında bu tv nin fiyatı düşerken, dolar ve euro düşerken, nedense ülkemizde tv nin fiyatında bi abartı artış var... nedenini bilen var mı ya da düşüncesi olan.. bana saçma geldi valla, ya da sony baktı bu tv tutacak bastı zammı, ama hiç uygun bi pazarlama stratejisi deil...

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA...

• quote:

Orjinalden alıntı: marmaris

arkadaşlar bu sony işi iyice abartıp saçmalamaya başladı ya, size 01-15 Nisan SONY Fiyat kataloğundan çektiğim resmi gönderiyorum, yurtdışında bu tv nin fiyatı düşerken, dolar ve euro düşerken, nedense ülkemizde tv nin fiyatında bi abartı artış var... nedenini bilen var mı ya da düşüncesi olan.. bana saçma geldi valla, ya da sony baktı bu tv tutacak bastı zammı, ama hiç uygun bi pazarlama stratejisi deil...

sony fiyat konusunda uçmuş. bu yükseliş diğer satıcılarada otomatik olarak yansır zaten bazı ürünlerde burunlarından kıl aldırmıyorlar bu liste onlarında işlerine gelir. bu tv yi almak için fiyat düşmesini bekleyen bir çok arkadaş var onlar adına üzücü.bu tv ye hesapladıklarından daha yüksek bir talep oldu onlarda sony türkiye olarak anında fiyat yükseltip bu talebi kendileri açısından en karlı olacak şekilde değerlendirdiler. malesef bu tür ticari anlayış bizim ülkemizin hemen hemen talep gören tüm ürünlerinde gerçekleşiyor . umarım gün gelir bizlerde tüm dünya ülkeleri gibi bir şeylere sahip olmak için acele etmeyiz. SXRD almak için bekleyen tüm arkadaşlara sabırlar diliyorum.

• EEE o zaman size düşen "yok aldım 2 ay sonra bozuldu, lambası bitti görüntü karardı " deyip alete b.k atmak, böylece ellerinde kalan cihazları daha ucuza alabiliriz
  • öyle yapsak düşer mi acaba, hadi saldırın arkadaşlar, şu fiyatları düşürelim
  • yaw arkadaşlar dün KDS-70R2000 ile ps3 de f1 oynadım hay oynamaz olaydım yaww tv dehşet büyük. akmerkez alt katta sony de kapının girişine koymuşlar girişi kaplamış benim tv ye heybetli diyordum artık demiyorum. kafayı bozdum yazın alabilirim. almasına alıcamda benim tv yi ne yapcam ?? özellik bakımından aynı vs ama yok böyle bir güzellik. baya bi ilgilenince eşimle bizim peder korktu yaw dediler daha aldığın tv toz tutmadı gönlün şimdide bunamı kaydı. (biraz ayran gönüllüyümdür) dedim haklısınız uzaklaşalım. bazı arkadaşlar evlerinin müsait olmadığından şikayetçi hiç şikayet etmeyin sonra benim gibi arızaya bağlarsınız

• arkadaşlar öncelikle topiği açan marmaris arkadaşımıza sürükleyen burak reise..ve emeği geçen diğer kullanıcı arkadaşlara sonsuz teşekkür..topic bilgileri ve son kullanıcı fikirleri, resimleri ile çok doyurucu..süper olmuş..
    sonunda bende zehirlendim..ankaranın biraz dışında oturuyorum..pazar kalktım..ankamalla gideyim bir tekno turu yapayım dedim..haziranda ankaraya taşınma ve yeni bir tv alma işim var..plazmaya yönlenmiş idim..damarımdaki şu zehirle kds leri bir inceleyeyim deedim..ankamall alt katta sony var..daldım..bi baktım kds-55 kurulu..hd kaynaktan star wars dvd si oynuyor..önce dibinde idim..biraz hayal kırıklığı oldu tabii.satıcı çocuğa bu mu yani..?dedim..çocuk projeksiyon tv acemiliğimi anladı..abi biraz geri gel dedi.3 m.geriye gittim..sihir gibi bişi oldu..görüntü süper oldu..bu kadar yani...yanlız bunu alan arkadaşlara devasa bir salon lazım..bendede o yok..ama alet güzel..zevkinizi takdir ettim..fiyatta 6.950.biraz kasmışlar gibi..yani plazmaya devam..
    ama bu topiğin devamlı takipçisi ve fahri kds izleyicisiyim..ona göre(bu arada teknosada kdf var..odada kumuşlar..çok fark var...kds varken değmez gibi..ama fiyat çok cazip..)

• quote:

yaw arkadaşlar dün KDS-70R2000 ile ps3 de f1 oynadım......
    .....kafayı bozdum yazın alabilirim. almasına alıcamda benim tv yi ne yapcam ??

senin tv yi ben mi alsam ne
  • senin tv yi ben mi alsam ne

haydiiiiiiii hayırlı olsun. tut elimi
  • quote:

yaw arkadaşlar dün KDS-70R2000 ile ps3 de f1 oynadım hay oynamaz olaydım yaww tv dehşet büyük. akmerkez alt katta sony de kapının girişine koymuşlar girişi kaplamış benim tv ye heybetli diyordum artık demiyorum. kafayı bozdum yazın alabilirim. almasına alıcamda benim tv yi ne yapcam ?? özellik bakımından aynı vs ama yok böyle bir güzellik. baya bi ilgilenince eşimle bizim peder korktu yaw dediler daha aldığın tv toz tutmadı gönlün şimdide bunamı kaydı. (biraz ayran gönüllüyümdür) dedim haklısınız uzaklaşalım. bazı arkadaşlar evlerinin müsait olmadığından şikayetçi hiç şikayet etmeyin sonra benim gibi arızaya bağlarsınız

ya 70 felaket büyük arkadaşlar artık tv den resmen sinema MODUNA GEÇİYORSUNUZ...valla misafir çağırıp bilet v.s kesmeniz..yerleri ayımanız gerekecek...yani biri kumandayla zap yapsa..1 sn başka kanala geçse diğerleri döver vallahi

• Arkadaşlar bu tv yi almak için fiyatının düşmesini bekliyorum. Bu işi çok iyi takaip eden arkadaşlar Nisan - Mayıs ayında düşeceğini tahmin ediyorlardı ama beklenen olmadı.
    Amazon. com da bu tv 1900 dolar. Acaba bu siteden bu tv yi alabilirmiyim, gümrükte problem çıkarmı ? vergisi ne kadar tutar ? bu konuda tecrübesi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
  • ARDO kusura bakma dostum aynı şeyleri yazmışız. herkesin mesajını okudum seninkini görmemisim. tekrar pardon
    arkadaşlar YURTDIŞINDAN ALIŞVERİŞ YAPANLAR VARMI. ÖRNEĞİN AŞAĞIDA GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ SONY KDS-50A2000 +SEHPA+HDMI KABLOSU 2253$
    BİZ BUNU AMAZONDAN ALIP BURAYA GETİRTSEK BURDAKİ FİYATA YAKLAŞIRMI. VERGİ OLAYI NASIL KISACASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix -- 17 Nisan 2007; 15:45:14 >
  • Amazon ne yazıkki bu ürünü daha doğrusu TV'leri yurtdışına göndermiyor arkadaşlar
  • bugun sony bayisine gittim. 55A2000e bakmaya. vitrinlerde 40x2000de vardı. ikisini karşılaştırınca bariz şekilde 40x2000 iyiydi. 50A2000de oyun demosu 40x2000de dvd demosu vardı.
    55A2000 görüntüsü hiç hoşuma gitmedi. 40xin parlaklığı netliği kesinlikle yoktu. satıcıda zaten 55A2000 iyi olması mümkün değil dedi. biri 5 biri 7milyar dedi. 40x 178dereceden izle 55Ayı 50dereceden zor izlersin dedi. renk kalitesi kötü dedi 55Anın. bunlar doğrumu çünkü adama bişey demeye gelmiyor kestirip atıyor hani ikisini dvdye baglayalım karşılaştıralım desek üzerime atlayacak...
    zaten alacak olsam izmire gider alırımda...
    bunlar ne derece doğru arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: phoenix20

bugun sony bayisine gittim. 55A2000e bakmaya. vitrinlerde 40x2000de vardı. ikisini karşılaştırınca bariz şekilde 40x2000 iyiydi. 50A2000de oyun demosu 40x2000de dvd demosu vardı.
    55A2000 görüntüsü hiç hoşuma gitmedi. 40xin parlaklığı netliği kesinlikle yoktu. satıcıda zaten 55A2000 iyi olması mümkün değil dedi. biri 5 biri 7milyar dedi. 40x 178dereceden izle 55Ayı 50dereceden zor izlersin dedi. renk kalitesi kötü dedi 55Anın. bunlar doğrumu çünkü adama bişey demeye gelmiyor kestirip atıyor hani ikisini dvdye baglayalım karşılaştıralım desek üzerime atlayacak...
    zaten alacak olsam izmire gider alırımda...
    bunlar ne derece doğru arkadaşlar

Bende bu 50 ve 55" modellerini hiç beğenmedim. Bir mağazada TV'yi yakından görmek istedim, yandan yürürken önce TV kapalı sandım meğerse açıkmış tam karşısına gelince ancak anlaşıldı, görüş açıları netlik çok kötü bilemiyorum ancak karanlık bir ortamda izlenir projeksiyon gibi yoksa alınmaz bencede.

• quote:

ARDO kusura bakma dostum aynı şeyleri yazmışız. herkesin mesajını okudum seninkini görmemisim. tekrar pardon
    arkadaşlar YURTDIŞINDAN ALIŞVERİŞ YAPANLAR VARMI. ÖRNEĞİN AŞAĞIDA GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ SONY KDS-50A2000 +SEHPA+HDMI KABLOSU 2253$
    BİZ BUNU AMAZONDAN ALIP BURAYA GETİRTSEK BURDAKİ FİYATA YAKLAŞIRMI. VERGİ OLAYI NASIL KISACASI

Yurtdışından alırsan garantisi burada geçmiyor zaten kesinlikle tavsiye etmiyorum. İlerde bir arıza olduğu zaman başın çok ağrır sonra.

• quote:

Orjinalden alıntı: rider30

Bende bu 50 ve 55" modellerini hiç beğenmedim. Bir mağazada TV'yi yakından görmek istedim, yandan yürürken önce TV kapalı sandım meğerse açıkmış tam karşısına gelince ancak anlaşıldı, görüş açıları netlik çok kötü bilemiyorum ancak karanlık bir ortamda izlenir projeksiyon gibi yoksa alınmaz bencede.

ama dostum burda arkadaşlar görüntü için lcd ve plazmalardan çok iyi diyorlardı. bende oyun demosunu izlerken görüntüyü zor gördüm desem yeridir. yani gündüz ortamında belli olmuyor sanki
  • epeydir KDS-55A2000 hakkında yorumları okuyorum yabancı
    forumlardada baya övgü dolu sözler var.fiyat performans açısından hayli iddalı gibi görünüyor.geçen hafta doğubanka gittim belki açık vardır.gözümlede göreyim istedim ama maalesef açık yoktu.5000-5500 arası fiyatlar verdiler.evde bi tane plazmam var beko..iyi bir tv alıp onu başka odaya çekmeyi düşünüyorum.full hd plazma ve lcd ler piyasaya düşmeye başladı.lcd ler konusundan renk ve doğallık açısından şu ana kadar yeterli görmedim.kds almayı ciddi olarak düşünmeye başladım hep büyük ekran olması hem hız full hdmi gerçekten güzel özellikler.bendede lamba konusu biraz tereddüt uyandırıyor genelde fabrika verileri yüksek verilir..sony sitesinden baktım lamba değişimi gerçekten çok basit yedek temin edilse kendimiz bile değişiriz ama lamba fiyat ne kadar olur acaba?.izleme mesafesi kaç m olmalı?izleme açısı yaklaşık ne kadar?ışıklı ortamla karanlık oda arasında görüntü farkı oluyormu?doğubankta bi firma garanti veriyoruz dedi..euroasia garantili..emin olamadım..msj yazan arkadaşlara şimdiden tşkler..

• quote:

ARDO kusura bakma dostum aynı şeyleri yazmışız. herkesin mesajını okudum seninkini görmemisim. tekrar pardon

Amazondan ancak amerikada bir yere gönderip oradan kendiniz getirtmeniz gerekir. Türkiyeye yollayan firmalar var ama kargo parası ne kadar çıkar Allah bilir.

Amerikadan alacağınız tv ntsc olacaktır ve bildiğim kadarıyla scarttan bile pal desteklemiyorlar. Tabi bir de 110-220 sorunu var.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.