Şimdi Ara

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA... (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
2
Favori
92.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yorumlarınızı okudum tüm yorumlara saygım sonsuz. ben kds kullanıcısıyım. ya benim gözlerim bozuk kötü olan bir görüntüyü güzel görüyor yada sizlerin gözleri mükemmel benim evimde göremediğimi satış noktalarında görüyor. açıkça bu anlatımlarınızdan sonra ben kds gördüğünüzden şüphe etmeye başladım sizin gördüğünüz tv kdf olmasın ???? biz bu topic de görüntüleri elimizden geldiğince resimledik bir kaç sayfa geriye giderseniz soluk renkli tv yi görürsünüz. ki foto makinasıyla vga modunda çekilmiş resimler benimkiler. istanbulda olan arkadaşlarda maslak doğuş power center da tepe home a gidebilir çalışır vaziyette kds mevcut yanında plasmalar vs hepsi çalışır durumda insanlar kds nin karşısında duruyor çakılı vaziyette. ilk gelen tepkide aaaa bu projeksiyon tv mişşş inanmıyorummmmm. bu arada ben kds nin savunucusu değilim benim evimdeki tek tv de kds değil ama renksiz ve açı sorunu var deniyorsa yorumumu yaparım. hoş bu görsel bir durum benim hoşuma giden bir başkasının hoşuna gitmeye bilir. zaten bu tv yi evi küçük olan arkadaşlar almasın diye tavsiyede bulunuyorum. açı değiştirerek bakıldığında kds de kesinlikle görüntü kaybı yok. ama kdf de var.son olarak 40x2000 güzel bir tv ama kds nin yanında anca monitör görevi görür. saygılar.

• quote:

Orjinalden alıntı: burak reis

phoenix20 ve rieder30 .

yorumlarınızı okudum tüm yorumlara saygım sonsuz. ben kds kullanıcısıyım. ya benim gözlerim bozuk kötü olan bir görüntüyü güzel görüyor yada sizlerin gözleri mükemmel benim evimde göremediğimi satış noktalarında görüyor. açıkça bu anlatımlarınızdan sonra ben kds gördüğünüzden şüphe etmeye başladım sizin gördüğünüz tv kdf olmasın ???? biz bu topic de görüntüleri elimizden geldiğince resimledik bir kaç sayfa geriye giderseniz soluk renkli tv yi görürsünüz. ki foto makinasıyla vga modunda çekilmiş resimler benimkiler. istanbulda olan arkadaşlarda maslak doğuş power center da tepe home a gidebilir çalışır vaziyette kds mevcut yanında plasmalar vs hepsi çalışır durumda insanlar kds nin karşısında duruyor çakılı vaziyette. ilk gelen tepkide aaaa bu projeksiyon tv mişşş inanmıyorummmmm. bu arada ben kds nin savunucusu değilim benim evimdeki tek tv de kds değil ama renksiz ve açı sorunu var deniyorsa yorumumu yaparım. hoş bu görsel bir durum benim hoşuma giden bir başkasının hoşuna gitmeye bilir. zaten bu tv yi evi küçük olan arkadaşlar almasın diye tavsiyede bulunuyorum. açı değiştirerek bakıldığında kds de kesinlikle görüntü kaybı yok. ama kdf de var.son olarak 40x2000 güzel bir tv ama kds nin yanında anca monitör görevi görür. saygılar.

dostum senin yorumlarını okudum. zaten fotoları görünce senin ve marmarislinin yorumlarını okuyunca meraktan gidip baktım. satıcı tvnin 55A2000 olduğunu söyledi. sonuçta size güvenim tam burak reis. yoksa bu foruma takılmam zaten. ama bende anlamadım görüntü niye böyle.
    denizlideyim isteyenler Denizlideki sony bayisinde bakabilir (zaten tek satıcı var sony bayisi olarak)

• phoneix20 kardeş öncelikle izlediğin görüntünün pikseli kaça kaçtı oda önemli ve en az 2.1 mden uzaktan izlemen gerekiyor. xbox 360 ile test ettim çok klas bir görüntü var açıkca özellikle gerçek hd görüntüleri görüp sonra karar verin isterseniz elimde keşke ps3 olsa onuda test etse idi diyede iç çekmedim değil yani . birde satıcıların ne dedikleri çok önemli değil çogu zaten hiçbir şeyden anlamıyor işine önem verip inceleme yapanları ayrı tutuyorum tabiki.. saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: netcommander

phoneix20 kardeş öncelikle izlediğin görüntünün pikseli kaça kaçtı oda önemli ve en az 2.1 mden uzaktan izlemen gerekiyor. xbox 360 ile test ettim çok klas bir görüntü var açıkca özellikle gerçek hd görüntüleri görüp sonra karar verin isterseniz elimde keşke ps3 olsa onuda test etse idi diyede iç çekmedim değil yani . birde satıcıların ne dedikleri çok önemli değil çogu zaten hiçbir şeyden anlamıyor işine önem verip inceleme yapanları ayrı tutuyorum tabiki.. saygılar

dostum burakreisnin dediği gibi 40x2000 55a2000 yanında monitör görevi görür diyor. yani 40x2000e bittim. ama 55A2000... bilmiyorum gelecek ay ankaraya gideceğim orda inceleme fırsatı bulurum. burdaki bayi bakmaya bile para isteyecek hani ikisini dvdye bağlayalım desem teminat mektubu isteyecek nerderyse

foruma katılan bütün arkadaşlarada teşekkürü borç bilirim. sizler sayesinde hemen hemen her konuda bilgi sahibi oluyoruz. kalın sağlıcakla...

• quote:

Orjinalden alıntı: phoenix20

dostum senin yorumlarını okudum. zaten fotoları görünce senin ve marmarislinin yorumlarını okuyunca meraktan gidip baktım. satıcı tvnin 55A2000 olduğunu söyledi. sonuçta size güvenim tam burak reis. yoksa bu foruma takılmam zaten.......

bence en iyisini yapmışsınız, yorumları okuyup gidip kendi gözünüzle görmüşsünüz, çünkü burada biz sevdiğimiz, hoşumuza giden ve almayı düşündüğümüz bu ürünün artılarını eksilerini özelliklerini sahibi olanların düşüncelerini sorup paylaşıyoruz, gidipte bi marka ya da modelin savunuculuğunu üstlenmiş deiliz, zevkler herkese göre değişeceğinden bence gidip görmek sonra kafadaki soru işaretlerini burada kullanıcılarına sorup paylaşıp öğrenmek hepimiz için yararlı olacaktır...

@burak reis dostum hakikaten görüş açısında o kadar ciddi sorunlar var mı, açıkçası ara sıra bayilere uğradığımda ayakta durunca sehpanın yüksekliği az olduğundan tv aşağıda kalınca bana da yakından görüntü kötüymüş açısı az ve tv kapalıymış gibi geliyodu ama uzaklaşınca düzeliyodu, evde o kadar ciddi boyutta deildir heralde...

• @burak reis dostum hakikaten görüş açısında o kadar ciddi sorunlar var mı,

sevgili marmaris.
    benim evde samsung lcd tv deki görüş açısı problemi ne kadarsa kds dede o kadar var.
    yani kısaca özetlersek kdf deki gibi görüntü bozulması kesinlikle kds de yok. ayrıca izleme pozisyonunuz tüm tv lerde önemlidir kimse burada plasmada öyle lcd de şöyle demesin. tv dediğin tam karşıdan ve göz hizasına yakın yükseklikten izlenir. öyle amuda kalkarak yada merdivene oturarak veyahut karşı koltukta yer kalmamış ben bi sandalye çekeyim köşeden izlerim pozisyonunda tv izlenmez. teknolojide bu tip izleme türü yoktur. ve 55 inç bir tv alınacaksa o tv ye göre odanızda bir yer ayırmanız gereklidir yani sağında solunda gözünüzü yoracak ve odaklanmanızı engelleyecek bir ürün olmamalıdır. oturma pozisyonunuzu tv ye göre seçmelisiniz hem bu şekilde sağlıklı görüntü alınmış olup hemde odadaki ambiyans farklı olur. ben bu şekilde bir imkan sağladım aldığım tv ye. bunu sağlıyamam diyen arkadaşlar kusursuz bir görüntü beklemesin. yanlız kds den değil tüm tv ler için geçerli bu yazdıklarım. insanlar aaa kocaman tv ne güzel cebimde param var hadi alayım deyip tv alıyorsa ve kullanacağı mekan bu tv ye uygun değilse açı problemi yada herhangi bir probleminide göğüsleyecek. ben tekrar bastırarak yazıyorum kds de kdf ye göre göze çarpan en büyük 3 özelliği açı problemi yok denecek kadar az oluşu(55inç bir tv ye göre yazıyorum mukaise edilecek tv boyutu bu ölçüde olmalıdır) çok daha fazla parlak oluşu ve fan sesinin çok az oluşu diye yazabilirim. diğer yazımdada dediğim gibi bu görsel bir zevktir ve hepimizin bakış açısı farklı olabilir benim bakış açım bu şekilde yeni bir tv alıcak olsam gider yine sxrd alırım. kal sağlıcakla.

• resim 1 kötü çekim ama daha iyilerini ekleyecem kısa sürede
     BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut Ceylan -- 18 Nisan 2007; 15:40:37 >
  •  BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA...

bu nba N2k7
  • kardeş resimler için teşekkürler devamını bekliyoruz tv hayırlı olsun güle güle kullan
  • netcommander dostum hayırlı olsun aramıza hoşgeldin en iyi seçimi yapmışsın
    burda biraz kds yi yerden yere vurur gibi gördüm sizi arkadaşlar akşama bi kaç foto koyayım size ilaç niyetine gelsin yapmayın böle şeyler canlarım benim
  • @eto kardeş yukarda bi kaç soru sordum ama kaynadı..sanırım sen kds kullanıyosun..izleme açısı nasıl? 4 m lik alan yeterlimi izleme açısından?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nebula72

@eto kardeş yukarda bi kaç soru sordum ama kaynadı..sanırım sen kds kullanıyosun..izleme açısı nasıl? 4 m lik alan yeterlimi izleme açısından?

yeter dostum benim mesafem 2-2.5 metre ve goruntu mukemmel
    fotolar birazdan geliyo
  • 1. resim film stardust full hd

• 2. resim ilk resmin aynisi karanlikta cekimis hali

• 3. resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etoo9 -- 19 Nisan 2007; 23:03:43 >
  • son resim ileride yeni fotolar eklerim umarim yardimci olmusumdur kds 1 numara

• Arkdaşlar Sony'nin Hdmı 1.3 Özellikli lcd'leri Veye Projeksion tv'leri ne zaman piyasaya çıkar haberiniz varmı acaba vede şu anda piyasada mevcut hdmı 1.3 özellikli bir tv varmı Teşekkürler
  • gazlıyalımmı

•  BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA...
  • tv yanıııyooorrrrrrrrrr ...

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.