Şimdi Ara

Beklenen oldu: Covid-19 vakalarında çocuk hasta oranı artıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
4.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çip, eninde sonunda çip, öyle ya da böyle çip, kaçınılmaz olarak çip, herkese çip, 6 aylık bebeklere bile çip.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tokatli6061

    Adamlar 6 yaş ve altı için sertifika alacaz dedikten hemen sonra bu haberin çıkması ve nedense çok az kişinin yahu siz daha geçen yıl covid19 un çocuklarda etkisi çok çok az diyordunuz diye sorgulaması. Çip mi takacaklar diye dalga geçenler adamlar çipin alasını takmış belli ki sorgulamayı şüpe etmeyi bırakmış aşı olunacak emrine emredersiniz diye karşılık veriyosunuz. Ben açıkca söyleyim Ak parti ye kurulduğu günden beri destek veren biri olarak son iki yıldır yaptığı her icraata kulp takan dalga geçen söven hakaret herkesle aşı mevzusunda sorgusuz yan yana geldiğini gördük bu süreçte. Aşı üreten firmaları ve bu aşıların anne sütünden daha faydalı diye pazarlayanları sorgulayan kim varsa deli komplocu yaftası yapıştırılıp görmezden geliniyo. Tekrar edeyim çin de hastalığın ilk günlerindeki servis ettikleri görüntülerden başlayarak bugüne kadar dsö ve onun her dediğini yapan dr lar bilim kurulları vs. Hiç bir dedikleri olmadı sürekli kendilerini yalanladılar ama yine de kendilerine inanmaya devam etmemizi istiyolar. Bir insana babası iki üç kez yalan söylese babasına bir daha itimat etmeyecek olan insanlar dsö ye iman etmeye devam ediyolar

    Ya o siyasi partilerin hepsini küresel sermaye yönetiyor. Sadece türkiye değil neredeyse her yeri. O kadar kuvvetliler ki ülkelerden güçlüler.


    Birini iktidar yapıyorlar ötekini muhalefet. İktidara koyduğu parti onların çıkarlarına aykırı iş yaparsa işini bitiriyorlar. 2001'deki hükümeti de böyle bitirdiler ülkeden sürekli döviz çektiler.


    Sadece siyasi partide değil doktor, sağlıkçı onların dediğinin dışında birşey söyleyince yok sayıyorlar. Medya, sosyal medya ellerinde zaten o lafları söyleyeni bir daha görmüyorsun bile.

    Trump'ı bile istemedikleri için yıllarca uğraşıp neler neler yaptılar en sonunda devirdiler.





  • Tekrar teyit etme amaçlı soruyorum, aşının virüse karşı etkinliği kaç?


    Yazıyla yazar mısın, "yüzde şu kadar" diye mesela.

  • Beklenen değil , istenen oldu. Dh nin de maşallahı var. Pandemi başladıgından berı hıc sekmedi ana akım medya gibi.

  • V4LKyR V kullanıcısına yanıt

    Biontech sıvısının virüse karşı kesin etkinliği(absolute risk reduction) yüzde sıfır nokta seksen dört, yani yüzde bir bile değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçende biri daha iddia etmişti bunu. Kaynak gönderir misin?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: genç muallim

    Bu mesaj silindi.

    Yazdığımı anlayarak okuduğunuza emin misiniz...?


    Eğer yazdığı gibi muallim iseniz, üzüldüm doğrusu...

  • Ne virüs ama be. iPhone ve Android kavgası gibi aşı olan ve aşı olmayan kavgası başladı. Millet birbirini pıçaklayacak aşı yüzünden neredeyse.

  • | OMG! | kullanıcısına yanıt

    Araştırmaktan o kadar uzak bir milletiz ki hep hazıra alışılmış maalesef... Tırnak içinde doktorların söylediğini de benim söylediklerimi de kuşkucu olup araştırın, beyninizi kimselere kiraya vermeyin!


    "Biontech", "covid19", "absolute risk reduciton", "0,84" hepsini yazıp enter layın onlarca resmi belge karşınıza çıkacaktır.


    Önemli Not:

    Teyit sitelerine asla güvenmeyin çünkü bunları fonlayan kişi Bill Gates in ta kendisi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 19 Eylül 2021; 12:44:20 >
  • Konudaki mesajlarını okudukça, sende boş ve gereksiz bir özgüven görüyorum. Karşındaki kişiyi tanımıyorsun ve çok sıradan, ad hominem içeren cümleler kurup laf kalabalığı yapıyorsun, araştırmayı bilmemek, beyin kirası vik vik. Araştırma konusunda da verdiğin öneri iki kelimeyi aratmak, oturduğun yerden.

    Cahil cesaretinin tipik bir örneği diyeceğim ama bu kelimeye de alerjiniz vardır sizin.


    ARR ve RRR hakkında bilgim var, siz ne iddia ediyorsunuz onu öğrenebilir miyim? Evet Biontech aşısının çok büyük oranda, virüse yakalanan kişileri yoğun bakımdan koruduğu, NŞAda ölmesi öngörülen kişileri kurtardığı, ve hastalanma olasılığını azalttığı kanıtlanmış bir şey. Neyin oranından bahsediyorsunuz? Okuduğunuz ve “izlediğiniz” şeyleri anladığınıza emin misiniz?


    Not: Teyit siteler aslıdna sizin yaptığınız gibi mis-information dağılımının önüne geçmek için kurulmuş. Onları bile Bill Gates’e başlayabiliyorsunuz ya şaşıyorum 😂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: .V.

    Beni kastediyorsanız ben kimseyle dalga geçmedim, çip komplosunu ben ortaya atmadım, azımsanmayacak kadar aşı karşıtı kişi savunuyor bunu. Ayrıca her aşı karşıtı çip komplosunu savunacak diye bir şey yok ancak aşıya çekimser kalmanın altında elbet bir kaygı vardır, sebebi ne diye sordum. Bu güne kadar okullarda hep aşı yaptılar, gerekliliğini bu kadar sorguladık mı acaba, o zamanda para kazanan kazanıyordu. Yani şu salgın boyutunda insanlar tetanos (okulda vurmuşlardı) olsa gelen geçen herkese vurmaya çalışmayacaklarmıydı, covidle birlikte sanki aşı-covid ilaç şirketi komplosuna döndü olay.

    Yav adam ister chip takıyorlar diye a$ı olmaz, ister iğne korkusu yüzünden olmaz, ister lüzumsuz görür olmaz ister düz dünya'ya inanır kime ne? sen a$ını olursun oturursun yerine.. seni ilgilendirmez ki bunlar.. tetanoz a$ısı demissin ben en son hic gerek yokken yetiskin TD a$ısı oldum mesela cılgın yan etkiler yasadım.. senin basına gelseydi aylarca hastaneden cıkmazdın doktor ne var ne oldu diye.. simdi gel de o corona'yı bana vur.. vuracak adamun elini kırarım $akası yok yani.. durduk yere ba$ıma dert almaya meraklı değilim.. okulda askerde falan millete hayvan gibi a$ıyı vururlar ama onları atlattık gecti simdi gidip bir de gönüllü olarak risk alacak değiliz.. bu i$ iphone android tartısmasına benzemez.. ne hakkında ne konustugunuzu millete neyi dayattıgınızı bilmiyorsunuz siz..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 19 Eylül 2021; 13:27:56 >




  • Konu başlığını gördüğümde bu "Sezgin Çiftçi" konusudur dedim, tıkladığımda doğru olduğumu gördüm :)


    Kendisinin forumda düşünce ilettiğini tartıştığını gören yok. Yalnızca aşı üreticileriyle onlara bağlı ana akım medyanın gereç hazırlama çalışmalarını ilettiğini görüyoruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • | OMG! | kullanıcısına yanıt

    Kim kanıtlamış, hangi hakemli araştırmada veriler sunulmuş ve saygın bir tıp dergisinde yayınlanmış?


    Boş konuşan sensin dsö, fda, cdc ye tapar olmuşsunuz ancak tuzun kokuşmuş olduğunu göremeyecek kadar bilgisizsin.

    Yüm bu kuruluşlar gül haç örgütüne bağlıdır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 19 Eylül 2021; 13:58:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugah6aiw kullanıcısına yanıt

    Mal israilde nerdeyse herkes aşı oldu ama vaka grafiği tekrar artış gösteriyor dsö bu yüzden pandemi aşı ile bitmeyecek gibi görünüyor diye açıklama yaptı. Her sene aşı olman gerekecek korunma için


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Programming Guru kullanıcısına yanıt

    Ben kime aşı dayatmışım, daha ben aşı olmadım başkasını sıkıştıracağım. Evet kime ne isteyen kendi mantığındaki kararı alır, burada tartışma döndüğü için konuşuyoruz, sokaktan adam çevirmiyoruz sonuçta. Aşı olmayanların ne sebepten olmadıklarını, argümanlarını ve bunların altını ne derece doldurabildiklerini merak ediyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .V. -- 19 Eylül 2021; 14:36:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .V.

    Ben kime aşı dayatmışım, daha ben aşı olmadım başkasını sıkıştıracağım. Evet kime ne isteyen kendi mantığındaki kararı alır, burada tartışma döndüğü için konuşuyoruz, sokaktan adam çevirmiyoruz sonuçta. Aşı olmayanların ne sebepten olmadıklarını, argümanlarını ve bunların altını ne derece doldurabildiklerini merak ediyorum.

    Ben mutlaka sen seklinde konusuyorsam o direk alıntı yaptığım ki$iyi hedef aldıgım anlamına gelmez.. Senin mesajlarında bazı yerler dikkatimi cekti ondan alıntı yaptım.. Ben de genel konusuyorum..

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.