Şimdi Ara

Beklenen oldu: Covid-19 vakalarında çocuk hasta oranı artıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
4.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yedikleri her şey tıka basa hormon dolu, sağlıksız beslenme had safhada... Bunlara en ufak bir dikkat ya da önlem yok ta covid mi kaldı öldürecek; geçiniz bunları...

  • Çocuklar tatilde sokaktan içeri girmedi. Bahçede parkta dipdibe koyun koyuna yatıp yuvarlandı. Deniz kenarlarında keza öyle. Şimdi okul açılınca mı arttı enteresan.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • biontech + sinovac faz 3 '3 geçti... mRNA tipi aşılar zaten 30 yıl kadar kullanımdaydı... sars virüsünün adını değiştirene sor v2 desen ne olur aynı virüs ailesinden diye covid-19 dediler aşılar 0 dan değerlendirdiler sanki test ediyorlar gibi...

  • ugah6aiw kullanıcısına yanıt

    Mehmet Ceyhan ın uysal köpeği küçük amip


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugah6aiw kullanıcısına yanıt

    Boştan yere salyanı akıtma, en ufak sıkıntım yok. Ama sen acılar içinde öl.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugah6aiw kullanıcısına yanıt

    Öyle bir kestirme yok mrna aşılar 30 yıldır kullanımdaydı ama deyip yırtamaz !!


    Her firma her aşı adayı için ayrı ayrı faz 1, faz 2 ve faz 3 çalışmasını tamamlar her faz çalışması en az 1 senedir toplamda 3 sene eder. Sonuç dünya sağlık örgütü ve tıp dergilerine bildirilir tüm makalelerde açıklanır.


    Peki bu çakal firma ne yaptı kelime oyunuyla faz 2/3 çalışmasını tamamladık dedi bunu demekle o faz çalışmaları BİTMEZ




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 18 Eylül 2021; 23:4:6 >
  • ugah6aiw kullanıcısına yanıt
    Aşı karşıtları diyorsunuz. Ama peki aşı yaptıranlar neden hastalığa yakalanmaktan korkuyor o zaman. Bu hastalıktan etkilenme diye olmadın mı ? Aşı bu hastalıktan koruyorsa. O zaman neden dsö maske,mesafe ve hijyen kurallarına uymaya devam edin diyor ?! Aynı kural aşı olmayanlar için de geçerli. Nasıl oluyor bu ?!?!?!

  • TARİH 12 EYLÜL 2021


    Haberlerde mi olayı büyütüyor yoksa bizimkiler tv den milleti korkutup arka tarafta aslında hiçbir şey olmadığı


    Ümraniye Belediyesiyoutube
    Birçok kültürel ve sanatsal etkinlikliğe ev sahipliği yapan Ümraniye Belediyesi, Yazfest 2021'e Demet Akalın ve Hande Yener'in konserleriyle veda ediyor. Sanat dünyasının sevilen isimleri Demet Akalın ve Hande Yener'in sahne alacağı Yazfest 2021'de tüm komşularımıza müzikli bir akşam dileriz.
    https://www.youtube.com/watch?v=jhxBlkZFtZU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 18 Eylül 2021; 23:7:43 >
  • Ipek kullanıcısına yanıt

    Onlarda ne halt ettiklerini bilmiyorlarda ondan...


    Küreselciler yerde düşenleri haber yaptırdı(halbu ki yoktu), bundan korkup dolduruşa gelenler kendilerini başka bir biyolojik tehdite emanet etti.


    Ne demişler "denize düşen yılana sarılırmış"

  • genç muallim G kullanıcısına yanıt

    At gözlüğü takana laf anlatamazsın hocam yapacak birşey yok


    Korona virüsün öldürücülüğü %0.5

    Aşı dediği sıvının virüse karşı etkinliği %0.84


    Daha bunları bilmeyen tiplere laf anlatmaya çalışıyoruz...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 18 Eylül 2021; 23:14:42 >
  • Adamlar 6 yaş ve altı için sertifika alacaz dedikten hemen sonra bu haberin çıkması ve nedense çok az kişinin yahu siz daha geçen yıl covid19 un çocuklarda etkisi çok çok az diyordunuz diye sorgulaması. Çip mi takacaklar diye dalga geçenler adamlar çipin alasını takmış belli ki sorgulamayı şüpe etmeyi bırakmış aşı olunacak emrine emredersiniz diye karşılık veriyosunuz. Ben açıkca söyleyim Ak parti ye kurulduğu günden beri destek veren biri olarak son iki yıldır yaptığı her icraata kulp takan dalga geçen söven hakaret herkesle aşı mevzusunda sorgusuz yan yana geldiğini gördük bu süreçte. Aşı üreten firmaları ve bu aşıların anne sütünden daha faydalı diye pazarlayanları sorgulayan kim varsa deli komplocu yaftası yapıştırılıp görmezden geliniyo. Tekrar edeyim çin de hastalığın ilk günlerindeki servis ettikleri görüntülerden başlayarak bugüne kadar dsö ve onun her dediğini yapan dr lar bilim kurulları vs. Hiç bir dedikleri olmadı sürekli kendilerini yalanladılar ama yine de kendilerine inanmaya devam etmemizi istiyolar. Bir insana babası iki üç kez yalan söylese babasına bir daha itimat etmeyecek olan insanlar dsö ye iman etmeye devam ediyolar





  • Bu dediğinizi salgının ilk günlerinde şimdi aşı olmayanlara olmadık laflar eden dr larımızda söylüyordu. Ah ah imkanımız olsada şu aşı firmalarıyla bu insanlar arasında bir para akışı varmı yok mu bakabilsek

  • Aşı karşıtları gelmiş yine, aşı karşıtı olup ölen çok. Hatta bir yaşlı Ankara'dan İstanbul'a 8 gündür yürüyor.(testi de aşıyı da reddettiği için.)
    Olmayın aşıyı sonra covidin bitmesini çok beklersiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRUPROX -- 18 Eylül 2021; 23:37:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ipek kullanıcısına yanıt

    Emniyet kemeri takman kaza yapmayacağın anlamına gelmez


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni kastediyorsanız ben kimseyle dalga geçmedim, çip komplosunu ben ortaya atmadım, azımsanmayacak kadar aşı karşıtı kişi savunuyor bunu. Ayrıca her aşı karşıtı çip komplosunu savunacak diye bir şey yok ancak aşıya çekimser kalmanın altında elbet bir kaygı vardır, sebebi ne diye sordum. Bu güne kadar okullarda hep aşı yaptılar, gerekliliğini bu kadar sorguladık mı acaba, o zamanda para kazanan kazanıyordu. Yani şu salgın boyutunda insanlar tetanos (okulda vurmuşlardı) olsa gelen geçen herkese vurmaya çalışmayacaklarmıydı, covidle birlikte sanki aşı-covid ilaç şirketi komplosuna döndü olay.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .V. -- 19 Eylül 2021; 0:6:10 >
  • .V. . kullanıcısına yanıt

    Çip le ilgili dalga geçenleri üstünüze alınmışsınız ama köşe yazarlarından pek çok gazeteci siyasetçi yazar vs. aklınıza gelebilecek pek çok kesimden insan bunun dalgasını geçiyor ayrıca çip işi de çok dalgaya alınacak mevzu değil bunu bill gates gibi adamlar uzun zamandır dillendirmekte yakında aşı ile bu işi kontrol altına alamayacağız herkese bir çip takarsak anlık takip ile hastalıkları kontrol edebiliriz diyebilirler. Şu okullarda yaptıkları aşılara gelince aşı ile ilgili bilgisi olan insanların dedikleri tetenoz çiçek aşısı gibi aşıların şu faz 1 2 3 denen aşamaları uzun uzun yapılıp gözlenmiş sonucu alınmış aşılar olduğunu covid ile ilgiliyse 6 ayda aşı yapılamayacağını bu sebepten güvenilemeyeceğini söylüyorlar. Aslında aşılarla ilgili bu bilgiyi bugün aşı olmalısınız diye dayatan doktorlarda salgının başında söylüyolardı ama şimdi öyle bişey dememişler gibi konuşuyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.