Şimdi Ara

Beklenen jailbreak gelebilir..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar ios 8.3 ve ios 8.4 beta 1 için i01nc kod adlı bir vatandaş çalışıyordu ancak son bilgilere göre Psych0 devteam bir kaç açık bulmuş ve bu sürümler üzerinde jailbreak çalıştırmış işte resimle fake olabilir ama gerçek olma ihtiamali yüksek. Not:Resimler alıntıdır.
     Beklenen jailbreak gelebilir.. Beklenen jailbreak gelebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crazyboy91 -- 5 Mayıs 2015; 14:10:51 >

• Sürüm yukseltmesen ne olcak, yenı cıkan jb ler eskısı gıbı kurulmuyor. İlla sıfırlayacaksın kuracaksın sonra yedek yukleyeceksın. Apple imza kapadıgı anda çıkan jb nın hıc bır anlamı kalmaz zaten. 8.2 nın imzalarını kapatmıslar
  • 8.1 iken JailBreak yaptım
    Kafam rahat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crazyboy91 C kullanıcısına yanıt
    dostum adamların sayfalarını da paylaşır mısın
  • Fake..

• Böyle kaç grup gördük .. Milleti boş yere umutlandırmayın..

• gastrocnemius G kullanıcısına yanıt
    Hep kara haber veriyon be hocam adam bir yazaydı kaynak nedir ne değildir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • buda konu ile alakalı bir video

• burcink kullanıcısına yanıt
    Bu adamların bir sayfaları yok mu hocam

• bende farklı bir siteden buldum hocam biraz bakındım da twitter felan göremedim

saygılar
  • Bu video bahsedilen grubun mu?

• i0n1c'in resmi sitesinde ios 8.4 jbden bahsediyor Stefan Esser'inhttp://www.i0n1c.com/
  • JB bir çıksın, direk yapıp telefonu satana kadar JB'ye dokunmucam.

• Bu videoyu yapan grup da p$ych0 dev team ios 8.4 beta 1de çalıştığını gösteren bir video kaynak olarak twitterde paylaşmış ayrıca bazı hataların olduğunu yazıyor ve bunun üzerinde çalıştıklarını belirtmişler insan bekliyor işte

• Ben pek ihtimal vermiyorum ama inşaallah çıkar hiç bu kadar bekledimi hatırlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazyboy91

Bu videoyu yapan grup da p$ych0 dev team ios 8.4 beta 1de çalıştığını gösteren bir video kaynak olarak twitterde paylaşmış ayrıca bazı hataların olduğunu yazıyor ve bunun üzerinde çalıştıklarını belirtmişler insan bekliyor işte

kardeş dediğin gibi benim verdiğim sitede de aynı türden video mevcut ama 8.3 için jb yapıldığını söylemiyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber doğrumu?

• Evet video ios 8.4 beta 1e ait yukarda attığımı fotoğrafta cydia ios 8.3 üzerinde çalışıyor gözüküyor ancak şöyle bir durum var bunlar jailbreak yüklemeyi başarmış ancak cydia çöküyormuş onlarda bu durum üzerinde çalışıyormuş yazılardan anladığım kadarıyla ayrıca 10-15 mayıs arası bir zamanda yayınlanabilir demiş ama fake olma ihtimali de var ama bu kadar beklendi gelmesi gerek bakalım görelim bu arada ios 8.2 imzaları kapandı.
  • Hadi insallah artik ya.

• Ben hala 8.2 deyim jb bekliyorum. İnşlaah gelir bu jb

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.