Bildirim
Bekleme süresi en yüksek NOKIA ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bende bekleme süresi uzun olan bi telefon tavsiyesi istiyorum :) -
e72 ya da e6. -
Bekleme süresi en yüksek telefon X1-00. Ama hiçbir özellik arama. Sadece arama, mesaj ve müzik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 29 Temmuz 2011; 18:51:46 > -
quote:
Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci
Bekleme süresi en yüksek telefon X1-00. Ama hiçbir özellik arama. Sadece arama, mesaj ve müzik.
bende araştırdım ve X1-00 çok sağlam bir bekleme süresine sahip.
özellik aramıyorum arama mesaj o kadar..
sanırım X1-00 alacağım.. -
İlla Nokia olacaksa Nokia telefonlar arasında en yüksek bekleme süresi X1'e ait. -
1 aydır yedek telefon olarak x1 kullanıyorum. şarjı 10 günü buluyor. tavsiye ederim. -
E55 kullanıyorum bekleme süresi 10 gununun uzerinde -
nokianın şarzının uzuun gittiği falan yok şarz konusunda en kötüsüdür kendileri en iyi kesinlikle sony ericsson -
e55 bu konuda gerçekten çok süper tek geçerim -
philips xenium serisi vardı bi aralar o aletlerin şarjının 2 hafta gittigini soyleyenler vardı 2.el bulabilirsin belki
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X