Şimdi Ara

Düşük gecikme ile 12 saat pil ömrü: Karşınızda Sony InZone Buds

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Düşük gecikme ile 12 saat pil ömrü: Karşınızda Sony InZone Buds
    Sony, geçtiğimiz gün gayriresmi olarak PS5 Slim olarak adlandırılacak yeni PS5 modelini tanıttı. Firma aynı zamanda hem PC hem de konsolları için oyun odaklı yeni kulak içi kablosuz kulaklığı InZone Buds modelini de tanıttı. Yeni kulaklıklar biraz büyük bir yapıya sahip olsa da görünüşe göre bu büyüklük uzun pil ömrü için tercih edilmiş.



    Sony InZone Buds özellikleri



    Düşük gecikme ile 12 saat pil ömrü: Karşınızda Sony InZone Buds
    Sony, InZone Buds kulaklıkların pil ömrünü optimize etmek ve sesi mümkün olan en düşük gecikme süresinde sunmak için tasarlandığını söylüyor. InZone Buds PS5, PC'ler ve mobil cihazlar da dahil olmak üzere çeşitli cihazları destekliyor. Sony aynı zamanda InZone Buds’ı gecikme süresini 30 milisaniyenin altına indiren bir USB-C dongle ile birlikte gönderiyor. Bu adaptör bağlantısı sağlandığında 12 saate kadar pil ömrü elde ediliyor. Cihazın kutusu devreye girdiğinde ise süreler ikiye katlanıyor. Standart kullanımda ise 24 saate kadar pil ömrü sunuluyor. Bununla birlikte InZone Buds aynı zamanda Bluetooth LE Audio'yu da destekliyor.



    Düşük gecikme ile 12 saat pil ömrü: Karşınızda Sony InZone Buds
    Sony InZone Buds, 360 derece uzamsal ses özellikleriyle de öne çıkıyor. Sound Field Optimization, 360 Spatial Sound Personalizer akıllı telefon uygulamasını kullanarak kullanıcıya özel bir işitme profili oluşturuyor. InZone Buds ayrıca, sürücülerin test sesleri çalarak ve sesin kulak kanalını nasıl doldurduğunu ölçmek için geri bildirim mikrofonları kullanarak kulak kanalına göre kişiselleştirilen Sound Tone Personalization özelliği ile bir adım daha ileri gidiyor. Akustik analize dayalı olarak, ses daha sonra InZone Hub PC yazılımına yükleniyor ve burada benzersiz uzamsal ses hassasiyeti ile gerçekten kişiselleştirilmiş bir uzamsal dinleme deneyimi oluşturmak için daha fazla kişiselleştirme yapılabiliyor.



    Ayrıca Bkz.Yeni PS5 modeli resmen tanıtıldı: Daha hafif ve daha küçük



    Dört set silikon kulaklık ucuyla (ekstra küçük boy dahil) birlikte gelen InZone Buds için Sony, WF-1000X kulaklıklarıyla aynı "Dynamic Driver X" ses mimarisini kullandığını söylüyor. Öte yandan Sony, bu kulaklıkları kesinlikle oyun odaklı konumlandırıyor. Evet, müzik ve diğer oyun dışı eğlenceler için aktif gürültü engelleme (ANC) ve ortam sesi modları var ancak temel hedef burada oyunlar.



    Sony InZone Buds fiyatı



    Sony InZone Buds oyuncu kulaklıkları siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneğine sahip. InZone Buds, halihazırda ön siparişe de açılmış durumda. Sony, InZone Buds fiyatını ise 199 dolar olarak açıkladı.






    Kaynak:https://electronics.sony.com/audio/gaming-audio/all-inzone-headsets/p/wfg700n-b







  • su toz geçirmezlik durumu nedir o da var kaçma bu alet
  • crashris kullanıcısına yanıt
    IPX4 var.
  • çok çirkin
  • Sony çok geç kaldı bu kulaklıklar için PS5 çıkarken çıkaracaklardı. Oyun için doğru dürüst TWS yok. Büyük ihtimalle iyi olacak.
  • sony olmayan kulaklıkları halen ps5'e blutooth üzerinden bağlayamıyoruz 🙄
  • msegmx M kullanıcısına yanıt
    Çipset yüzünden, apple gibi çakallık yapıyor
  • sony sp800n kulaklığım var harika teknolojisi varken ses çıkışı tatmin edilmeyecek seviyede kısık geliyor buda beni sony hayranlığından uzaklaştırıyor neden ama nedeeeeeennn kısık buuuu
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    Kulaklıklar tıkanmıştır, bir iğne yardımıyla ucundaki delikli koruyucuyu çıkarın düzelecektir.

  • Reklamı var kendisi yok ortalıkta, hani nereden alacağız kardeşim? :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.