Şimdi Ara

Bekleme Modu Sorunu [Halloldu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı beklemeye alamıyorum.Bekleme moduna aldığımdan birkaç saniye sonra ekran kapanıyor ama kasa çalışmaya devam ediyor.

Normalde makinenin de kapanması gerekir ama kapanmıyor

Yeni formatladım bilgisayarı...

(Sıcaklıktan dolayı da olabilir diye düşünüyorum ama formattan önce kapanıyordu )

Diğer bir tahmin de Limewire programıyla ilgili, o programı ne zaman kursam bekleme modu konusunda bir aksilik çıkıyor bilgisayarda.

Yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 19 Haziran 2008; 19:19:44 >

• Hadi ama hep geyik olcak değil ya
  • Bekme derken ''Hazırda Beklet''medenmi bahsediyosun
  • Şimdi netten de baktım da ,

Bekleme derken, diyelim şu an Dh sitesi açık, msn açık... Bekleme moduna aldığımda bilgisayar ( fanlar dahil) kapanır.(Tıpkı bilgisayarı kapatmış gibi), sonra mouse a tıkladığımda yada Power düğmesine bastığımda bilgisayarın açılışı 3-5 saniye sürer ve Dh sitesi ve msn programı çalışır durumda olur

Hazırda beklet ve Bekleme modu karıştırılıyor biraz ...

Ama anlatmak istediğimi anladınız sanırım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çözümü buldum...

İhtiyacı olan biri çıkabilir diye çözümü yazıyorum

Masaüstünde sağ tuş Özellikler-Ekran Koruyucu-Güç-Hazırda Beklet-Hazırda beklemeyi etkinleştir.

Eğer klavyenizde sleep tuşu varsa - Güç-Gelişmiş-Bilgisayarımın uyku düğmesine bastığımda Hazırda Beklet'i seçin...

Klavyenizde bu tuş yoksa...

Başlat-Bilgisayarı kapat-Shift'e bastığınızda Bekleme/Hazırda Beklet olarak değişir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.