tüm forumun özetisin :D cahil ve kıskanç |
Bekçilere Silah Verilmemeli (4. sayfa)

-
-
bu forum chp trollerinin yuvası olduğu için birbirlerini çoşturmaları normal :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jquairtüm forumun özetisin :D cahil ve kıskanç
Alıntıları Gösteryaşınızın bu tarz sohbetleri kaldıramayacak kadar küçük olduğunu düşünüyorum. cahillik kavramı da konuyla ilgili aşağıdaki düzeltmemi görmeden körü körüne yazan size daha çok yakışacaktır. iyi geceler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bekçilerin tasviye edilmesi lazım
-
Rejim bekçileri bunlar hepsi yönetim değişimi ile işinden el çektirmeli.
-
- yaşım seni alakadar etmez çok istiyıorsan söyleyim 30 yaş üzerindeyim
- bu saçma yalana inanıyor olman bile cahil dememi haklı çıkarıyor .
-
Bekciler adamin dibidir suleyman soylu sagolssun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bekçi ne ya kaçıncı yüzyıl da yaşıyoruz kardeşim .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilen biri yazsın lütfen . Silah nedir ? kim niye kullanır niçin üstünde taşır .
Eğer doğru cevabı bilirsek . Ehli olan herkese silah verelim taşısın . Eğer cevabını bilmiyorsak 4 sayfa niye dolduruyoruz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
haklısın gecenin o vaktinde itin uğursunuza kanuni hakkını okumalı teslim olmazsa polisi aramalı. üstelik tutuklan adam vuran biri kendisinden önce savcı tarafından serbest bırakılan bir sistem varken senden görev yapmanı bekleyenlerin olması.
-
quote:
Orijinalden alıntı: babus0606haklısın gecenin o vaktinde itin uğursunuza kanuni hakkını okumalı teslim olmazsa polisi aramalı. üstelik tutuklan adam vuran biri kendisinden önce savcı tarafından serbest bırakılan bir sistem varken senden görev yapmanı bekleyenlerin olması.
Sana göre bu adamlar Judge Dred filmindeki gibi olmalı o zaman..
Yakala , Yargıla, Cezalandır. Hepsi bi arada güzel olur değil mi ?
-
sen bekçi olsan su tabancası ile dolaşırmısın.? cezalar adam gibi olsa silahsız dolaşır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X