Şimdi Ara

bekar evine full hd led tv tavsiyesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar o kadar yazı okudum ki resmen dağılmış durumdayım..en sonunda karar verdiğim tek şey; full led 3d tvlerin yaygınlaşmaya başlaması ve şu gözlük olayına tam bir çare bulunmasına (en azından sağlıklı olana kadar) kadar beklemek...şu anda bekar evinde kullanmak üzere bir tv ihtiyacım var.isteğim, ne çok dandik ne de çok kaliteli ve pahalı olmasın.tv den beklediklerim şu:
    1. Full hd olması, görüntülerin gerçekçi ve ms.nin az olması,
    2. Parlak olmayarak minimum yansımaya sahip olması,
    3. Hertz olayının olabildiğinin en yüksek olması.
    4. Usb den mkv dahil (1080p) bütün formatları sorunsuz olarak izleyebilmek.bir altyazı sorunundan bahsediliyor ki bunu anlamadım gitti
    5. Olur da nintendo wii ya da ps3 alırsam gecikme yaşamak istemiyorum (sanırım plug-in yada out sorunu)
    6. Kaliteli bir dahili s-tuner istiyorum ki bu olursa beni ek maliyetten kurtarır (hd kalitesinde olmalı) (dışarıdan modül takılmalı ki işe yarasın,uydu konusunda zayıfım da) Ses sistemi olarak sony ddw-790 amfiden sesleri alıcam, bunun için tv deki hd ya da sd fark etmez yayınların sesini alabilmem için tv nin optik yada koaxiyel ses çıkışı olması lazım.digital ses istiyorum çünkü.
    7. Mümkünse 40 yada 42 inç olsun.
    8. Benim için interneti olması pek önemli değil.
    9. Bütçem maksimum 1500 türk lirası.
    Yani hem hd yayın,hem 1080p film, hemde oyun için istiyorum ve bu yüzden her yöne hitap etmeli.birinden ödün vermem gerekirse olmazsa olmazım hd yayın ve 1080 p film arkadaşlar.Bu doğrultuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.çok da acelem yok bir kaç ay bile bekleyebilirim, bir nevi pusucuda sayılabilirim yani

• Aynı özelliklere saip ben de bir televizyon arıyorum belki bütçeye biraz daha ekleyebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • yok mu kimsenin bir tavsiyesi arkadaşlar???
  • fena değil ama 200hz olan 750 serisi daha makul gibi.bu seri biraz eskiyor ama yanlış bilmiyorsam.çünkü ledlere yatırım yapılmaya başlandı artık...
  • onu da geçtik artık 3D led tvler artık yerleşiyor
  • ledler bile geride kaldı artık . 3d ler çıktı ledlerin fiyatları düşer yakında iyice
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1500TL ye dahili S tuneri zaten direk unutun bence. Zaten 300TL civarı bu farkettiriyor ortalama bir TV de fiyatı.
    Sizin için önemliyse bu tuner marka olarak Samsung ve LG 2011 serilerini çıkardı, onları inceleyebilirsiniz. Bütçeniz kısıtlı olduğundan LG'ye yönelmek daha mantıklı olur, zira Samsung D serisinde DVB-S D6500 ile başlıyor ve 40" i 3000TL. LG de ise 37LV570S ve 42LV570S modellerini inceleyebilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.