smart tv özelliğine gerek yok trabzonspor olarak katılabileceğim ortak grup arıyorum |
Bildirim
smart tv özelliğine gerek yok trabzonspor olarak katılabileceğim ortak grup arıyorum |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakulta8585 -- 3 Aralık 2021; 16:28:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bein Connect'i Smart TV'den (Samsung H8000) izlerken bazı içerikler anormal zoom yapılmış şelikde çıkıyor ve sağlıklı bir görüntü gelmiyor. Ama maç yayınlarında ya da filmler vs bu bu sorun yok. Benzer sorun yaşayan ya da çözüm önerisinde bulunabilecek biri var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eleysian -- 27 Kasım 2021; 20:53:29 > |
arkadaşlar bi el atarmısınız. akşam fenerin maçından önce aylık üye olmak istiyorum netflix aboneliği gibi telefon ve xbox tarayıcıdan izlicem fakat benden tüm 9 ayın parasını tek seferde alıyor netflix gibi aylık abonelik ücreti ödeme misali yolu yokmu bunun? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
size özel 1 aylık lig paketi + smart tv aylık sadece 49.90tl.. detaylar için pm atın |
Kalleşlik var beIN de. |
Arkadaşlar merhaba, beinconnect haftalık maçlar bulunur , sezon sonuna kadar hesaba ortak olmak isteyende yazabilir |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdk.JK -- 19 Aralık 2021; 18:38:21 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robisso -- 19 Aralık 2021; 23:41:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |