Şimdi Ara

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.927
Cevap
214
Favori
642.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 yıllık taraftar paketini 40 liradan ucuza getirme şansımı yok değil mi şu an? ya da kod satan biri falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba,bein connect özellikli uydu alıcısından maçları izleme şansımız var mı?normalde digiturk üyeliğim sadece aile paketi üzerinden,bein connect üyeliği ayrıca alsam olur mu acaba?

• akkin64 A kullanıcısına yanıt
    Ortak buldunuz mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beinconnect'in kendi sitesinde satılan fiyattan daha ucuza alabileceğimiz bir yer yok mu şu an?

• Bende 15 veya 20sn, smartv uygulamasında

• tek hesapla evimdeki tüm smart tv lerden izleme şansım var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miyawex -- 6 Eylül 2021; 19:26:25 >
  • miyawex M kullanıcısına yanıt
    Hayır

• Kural dışı ve yasaklı olan Maç Yayını alım satım mesajları silinmiştir.

İyi forumlar,

• Fener maçını sevabına verecek var mı? Sade 1 maç. Canım sıkılıyor evde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar abimde Philips Android tv var ama uygulama takılıyor veya başlamıyormuş, dönüyormuş. Ne yapılabilir acaba Android kullanan arkadaşlar aynı sorunu yaşıyor mu?

• GS ts maçı için tek maç alınır

• digitürk sporun yıldız paketi eutelsat üyesiyim evde olmadığım zamanlarda cep web tabletten ilzeyebiliyorum mi tv stick cihazdan ilzermiyim

tv andorid tv değil mi tv stick almayı düşünüyorum da onun için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya78 -- 13 Eylül 2021; 12:54:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: derya78

digitürk sporun yıldız paketi eutelsat üyesiyim evde olmadığım zamanlarda cep web tabletten ilzeyebiliyorum mi tv stick cihazdan ilzermiyim

tv andorid tv değil mi tv stick almayı düşünüyorum da onun için

izlersin sanırım ama +10 lira istiyorlar diye biliyorum

• LG smart tv de bazen film dizi izlerken bellek doldu yeniden başlatmak gerek hatası alıyorum. Netflix youtube onlarda sıkıntı yok ama beinconncet de bu sorunu yaşıyorum.Bu sorunu nasıl çözebilirim fikri olan var mı ?

• merhaba arkadaslar,

samsung akilli tvdeki beinconnect uygulamasi canli maclari oynatmiyor? kayitli eski videolari falan gosteriyor ama canli videolari acmiyor, nicin olabilir?

tesekkurler.

• çok pahalı arkadaşlar smart tv de izleyecem de 64 lira aylık oda 12 ay bağlanıyorsun 54 liraya alırsan web de izlersin 39 liraya alırsan kendi takımını 39 lira yap hepsini alalım kaçak göçekle uğraitırmayın milleti yemin ediyorum gerizekalı bunların ceo ları müdürleri boşa para alıyorlar strateji hatası 12 milyon ip tivi izleyicisi var sende ucuzlat bakayım millet uğraşıyormu ip tv ile akıl alır gibi değil

• Adamlar senelik 200-300 liraya her şeyi veriyorlar. Ben geçen sene tek takım 3 ekran aldım, hd yani 720p izledim. Iptv'de fhd veriyorlar. Bir de tüm maçları izlemek için 40 tane üyelik almamız lazım. Yap arkadaş paketi, içine interneti de koy, hepsini tek elden alalım.

• Exxen üyelik aldım 1 aylık bein connecten daha net görüntü 1920x1080p veriyor acun bein connect smart tv de 59 mb vdsl hızım var çamur gibi görüntü hd veriyor versene fullhd smart tv için uydu kalitesinde seyretsin millet ancak modüllü üyelikleri iptal et sen millete arçelik tv aldır modüllü üyelik için ertesi yıl gerekçe göstermeden size kuru verelim seneye gider bunlar da rahat ederiz.

• tutkulu420 kullanıcısına yanıt

Bende Philips pus serisi kullanıyorum aynı sorin bendede vardı sildim bir daja kullaadim.uzun zaman sonra bugün yükledim bir daha olmadi o sorun Ilginç şekilde .su sebebotendir diyemem bilemiyorum .

• Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdk.JK -- 17 Ekim 2021; 18:24:23 >
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.