Şimdi Ara

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.357
Cevap
136
Favori
466.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Edit




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdk.JK -- 17 Ekim 2021; 18:24:23 >
  • Merhaba Mobil bağlantı ile izleyen var mı hiç bir maçı kaç GB gidiyor en yüksek çözünürlükte.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gokaykac kullanıcısına yanıt
    3gb civarı gider

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar Apple TV uygulamasına çıkan son sürüm 1.4.1 yazılımda filmler ve dizilerde dil ve alt yazı butonu çalışmıyor uygulamayı silip tekrar yükledim sorun çözülmedi canlı kanallarda sorun yok TvOS 15 yüklü aynı sorunu yaşayan oldu mu teşekkürler iyi akşamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beinsports cep sürümü ile beimsports smartv sürümü arasında görüntü kalitesi açısından fark var mı arkadaşlar? Cep sürümde HD ve sd ayarı da var ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Berbat ötesi bir uygulama. Android tv de ve Smart TV de denedim..hem görüntü kalitesi hem kanal geçişleri rezalet, uygulama hantal ve kullanışsız. Şu memlekette bu işi adam akıllı yapacak kimse yok mu yahu. Bu iş bu kadar zor olmamalı. Resmen 10 yıl öncesi hantallikta kullanıcıya hizmet sunuyorlar.

    Mi box s ve stick ile birlikte pazarliyorlar ama uygulama beş para etmezse ne işe yarar ki.

    waipu.tv diye bir iptv uygulaması var Almanya'da, bakın adamlar ne kadar seri ve kullanışlı yapmış Allah aşkına bı bakın. Nasıl olurda bize leş gibi görüntü ve bu kadar hantal uygulamaları reva görürler anlamıyorum ben.


    TommysTechReviewsyoutube
    Heute hat Streaminganbieter Waipu erstmalig eigene Hardware vorgestellt - den 4K Stick. Ich konnte ihn schon ein paar Wochen testen und erzähle Euch, was er gut hinbekommt und was weniger gut. Folgst Du mir schon auf Instagram? https:/www.instagram.com/TommysTechReviews Die ultrakleine Action-Cam: Insta260 GO2 bekommt Ihr hier mit gratis Zubehör: https://www.insta360.com/sal/go_2?insrc=INRQYTP Liebe ich auch: Die Insta360 One R, auch hier mit gratis Zubehör: https://www.insta360.com/sal/one_r?insrc=INRQYTP Der Stick wurde mir als Dauerleihgabe zur Verfügung gestellt. Auf die Inhalte dieses Videos hatte der Hersteller keinen Einfluss.
    https://www.youtube.com/watch?v=G-4i27hoJw8&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • fakasupi F kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle katılıyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar...internet üzerinden bulduğum free iptv paneli sayesinde uydu alıcıma yüklediğim linkte dünyanın çeşitli ülkelerin tam 11555 adet kanal varmış zira aralarında beinoffice filim kanalları türkçe duplaj şeklinde yayınlarıda mevcutmuş tabiki anladığım kadarıyla hepsi çakma kanal yani dijitürkle alakası yoktur tahminim fakat görüntü kalitesi güzel değil üstelik kanalların hepsi hafif şekilde takılış ve donuş yapıyo ya evimizdeki internetin dalgalanışından mütevellit sürat düşüklüğünden kaynaklı veya iptv yayın sağlayıcı vasat...fakat gözlerimi hafif sıkıntılara alıştırdığım için paneli seyredişe devam ediyom... 

  • Bütün dizi/film ile ilgili içerik çeken youtuberlara sponsorluk anlaşması yaptılar ve platformu öve öve bitiremediler. Successionu önerdikleri için izlemek için 2 aylık paket aldım ama ne göreyim?


    Dizinin 1. sezonunu bitirdim direkt 3. sezona geçtim. Çünkü 2. sezonları yokmuş adamların?


    Heryere bas bas bağırıp HBO dizisi diye reklam yapıyorlar, ama dizinin 2. sezon haklarını satın almamışlar. Para verip 1 sezonunu eksik izliyorsunuz.



    Bu dolandırıcılığa girmiyor mu dolaylı yoldan?


    Media player ayrı kötü, 1080 p görüntüsü ayrı bi kötü zaten.



    Güzel ülkem bir daha bu işlere girmesin..

  • Mariano3 kullanıcısına yanıt
    Bein sezon olarak alıyor .Normal kanallarında yayınladıklar bölümler yıllık süresi bitene kadar tutuyor..

    Amaç Netflix gibi dijital platform değidir.Fakat yeni çıkan tüm diziler tüm bölümlerini 24 saat geçince veriyor.Chucky dizisi Amerikan 24 saat sonra haftalık bölüm bölüm geliyor.Bu büyük bir avantaj.Başka platformlar yıllar sonra yayınlıyor ..

    Netflix de aynı sorun bulunuyor.Kendi dizilerin tüm bölümleri var. Fakat dış kaynaklı dizlerde yok.. örneğin The sinner dizisinin iki sezonu yayınladı ama 4 sezon.Bu işten ne anladık?
    Netflix olayı kendi çektikleri dizi flimler sayesinde farkedilmiyor ..Hatta bazı diziler komple kalkıyor …

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • QRocKfire kullanıcısına yanıt

    Netflix dizileri sonradan satın aldığında bünyesine katarsa tüm sezonlarını veriyor yada ayrı hak satın alması gerekiyor.


    Örneğin HBO dizisiyse ilk 4 sezonunu verir ama dizinin 6 sezonu vardır o sezon başka platformdadır. Gider 1. sezon ile 4. sezonu sunmaz yani.


    Siz bu platformda 1. sezonu ve 3. sezonu izleyebiliyorsunuz. Yani diziye devam etmeniz için farklı bir yerden izlemeniz gerekiyor.

  • Mariano3 kullanıcısına yanıt

    2 aylık paket aldım izlerim diye dediğiniz gibi, şimdi girdim sitesine 2. sezon yok. Euphoriaya baktım, sadece ekstra bölümler var, asıl birinci sezon yani dizinin kendisi yok ? Bu hbo max gelse de kurtulsak ya, bu nedir cidden.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 19 Kasım 2021; 12:56:39 >
  • keremec kullanıcısına yanıt

    Evet hocam, beinconnectin tek avantajı HBO dizileriydi. Onuda yarım yamalak iş yapmışlar, sanırım bazıları idrak edemiyor. Dizide 3 sezon var. 1. ve 3. sezonu var, aradaki 2. sezon platformda kayıp. Çünkü parasını vermemişler! Ama bütün youtuberlarına BAS BAS bağırıp bu dizinin reklamını yaptılar.


    Zaten smart tvli model, tvsiz model paketleri var onlara hiç girmiyorum..



    Ben trendyoldan 7 tlye aldım kampanyadan. Ama verdiğim 7 TL'ye üzüldüm. Zaten beinin avukat ordusu var bütün kaçak sitelerine telif attırıp kaldırmış videoyu. 2. sezonunu torrentten çektim, ordan devam edeceğim

  • Mariano3 kullanıcısına yanıt
    Kalkan dizinin adı ne?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mariano3 kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle. 2aylık 5 tl verdim o yuzden pek üzülmüyorum ama yine de korsan dizi izleme siteleri bile daha iyi kalite ve içerik sunuyor. Ben youtuberlara vs reklam verince daha çok netflix kafasında ilerleyeceklerini sanmıştım ama şu haliyle kutulu digiturk abonelerine verilen bir yan üründen fazlası yok ortada.

  • Mobil sezonluk taraftar paketinden memnun olmayan var mı? Maçlar mobilde ortalama kaç sn geriden geliyor acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar, indirim denk geldi 3 ekran için bein aldım ancak mi stick'te çalışmıyormuş aldıktan sonra farkettim, varmıdır bir yöntemi telefonu ekrana yansıtmak dışında

  • J.McNulty kullanıcısına yanıt
    Smart tv şıkkı varsa paketlerde çalışıyor. Bende misticde çalışıyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

    Yok smartlısını almadım hocam.

  • arkadaşlar arkadaşım soruyor da haftalık süper lig satın alma var mı acaba beinconnect'te?varsa link rica ediyorum


    edit: yokmuş arkadaşlar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutkulu420 -- 21 Kasım 2021; 12:9:10 >
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.