< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (91. sayfa)


-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Turbetfurzey
Bende 20/30 saniyelik bir gecikme var. Smartv paketi ve 50mb fiber var.Ben de Smart tv den izliyorum hocam neden böyle 2dk lık fark var bende, nasıl çözerim bu sorunu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fensinn -- 21 Ağustos 2021; 13:27:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani bilemeyeceğim, internet hızımızda aynı pakette aynı. İlginç bir durum. Bu akşamki maçlarda da bir deneyin bakalım belki düzelir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Turbetfurzey
Yani bilemeyeceğim, internet hızımızda aynı pakette aynı. İlginç bir durum. Bu akşamki maçlarda da bir deneyin bakalım belki düzelir.Anladım hocam teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam dk 12.01 bile olsa maçkolikte dk 13 yazar. Gel gelelim haftaiçi avrupa kupası maçlarını tvden izledim hepsinin bildirimleri açıktı. Gol olduğunu maçkolik 3-4 saniye önce söylüyor. Uydu yayını olduğu için de olabilir ama normalde zaten tv yayınları 5-10 saniye geç geliyor beinconnect olunca 30saniyeyi buluyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: batakçı
Hocam dk 12.01 bile olsa maçkolikte dk 13 yazar. Gel gelelim haftaiçi avrupa kupası maçlarını tvden izledim hepsinin bildirimleri açıktı. Gol olduğunu maçkolik 3-4 saniye önce söylüyor. Uydu yayını olduğu için de olabilir ama normalde zaten tv yayınları 5-10 saniye geç geliyor beinconnect olunca 30saniyeyi buluyorTamadır hocam meselenin özü şimdi anlaşıldı çok teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Edit: İptal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enTURK_Baho -- 23 Ağustos 2021; 12:15:46 > -
quote:
Orijinalden alıntı: fensinnBen de Smart tv den izliyorum hocam neden böyle 2dk lık fark var bende, nasıl çözerim bu sorunu ?
Alıntıları GösterDün 1.5 -2 dakika geriden geldi daha önce 30 saniye - 1 dakika arasında geriden gelirdi. Benim de 100 Mbps hızında internetim ama internet hızıyla ilgisi yok. Hız sadece yayının takılmasını sağlar, önden ya da geriden gitmesiyle alakası yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bein okadar çok geriden gelmez .Canlı yayın en fazla 30 ile 45 saniye geriden gelir.Smart tv uygulamasını hiç kullanmadım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben beİN Connect müşteri temsilcilerinden biriyle görüştüm. 'Arkadaşımla ortak olarak süper lig paketi alıcaz. Mesela 768tl'lik paketin yarısını o ödeyecek, yarısını ben ödeyeceğim. Bazen ben izleyeceğim, bazende o izleyecek. Bu şekilde ortak paket almamızda sakınca var mı? Yasal mı?' diye sordum. Temsilci 'herhangi bir sakınca yok efendim. Kahve, restoran vs. alanlarda herkese açık olarak izletmediğiniz müddetçe dediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Yasal olarak bir sakıncası bulunmamaktadır.' cevabını verdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: YuTo_49Ben beİN Connect müşteri temsilcilerinden biriyle görüştüm. 'Arkadaşımla ortak olarak süper lig paketi alıcaz. Mesela 768tl'lik paketin yarısını o ödeyecek, yarısını ben ödeyeceğim. Bazen ben izleyeceğim, bazende o izleyecek. Bu şekilde ortak paket almamızda sakınca var mı? Yasal mı?' diye sordum. Temsilci 'herhangi bir sakınca yok efendim. Kahve, restoran vs. alanlarda herkese açık olarak izletmediğiniz müddetçe dediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Yasal olarak bir sakıncası bulunmamaktadır.' cevabını verdi.
beIN connect netflix tarzı çoklu üyelik sistemi yok. Farkındaysanız bu bölümün en üstünde de uyarı mesajı var.
Siz iyi niyetli sormuşsunuz. Müşteri hizmetleri de bunu bildiği için sakıncası yok demiş.
Burada insanlar ortaklık ve maç satışı yapıyor :) bu yasal değil.
}}}}}}}}}}}}}
Bundan böyle de Digitürk den gelen uyarı nedeni ile hiç bir şekilde DigitürkPlay satışı/Ortaklık vb. İşlemler de yasaklanmıştır. Lütfen bu gibi durumlar da daha duyarlı olmanızı rica ediyorum.
Eğer bu gibi konulara tekrar rastlarsanız şikayet et butonundan bizlere bildirebilirsiniz. Hassasiyetiniz için şimdiden teşekkürler..
İyi forumlar dilerim.
https://forum.donanimhaber.com/tum-uyelerin-dikkatine-digiturkplay-konusu-duyuru--131515923
-
Durumun iyi niyetlikle alakası olduğunu düşünmüyorum. Bu yöntem ya yasal değildir ya da yasaldır. Benim sorduğum ile bu başlıktaki durum farklı da olabilir ona bir şey diyemem.
Sonuç olarak 'benim bahsettiğim yöntemde' sakınca olmadığı belirtildi. Bu arada illegal şeylere bende karşıyım bunuda belirtmek isterim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: YuTo_49Durumun iyi niyetlikle alakası olduğunu düşünmüyorum. Bu yöntem ya yasal değildir ya da yasaldır. Benim sorduğum ile bu başlıktaki durum farklı da olabilir ona bir şey diyemem.
Sonuç olarak 'benim bahsettiğim yöntemde' sakınca olmadığı belirtildi. Bu arada illegal şeylere bende karşıyım bunuda belirtmek isterim.
Ya sizin yöntem internet ortamında yapılan bir şey değil ki. Atıyorum bu demeden de yapılır.
Dekoderi adam alıp komşusunun evine götürüyor :) ya da bir yakınıyla ortak beın connect alabiliyor ama burada satış vs yapıldığı için digi komple yasaklıyor.
-
Bende onu sordum işte yetkiliye. İnternet ortamındaki yapılan satışlardan bahsetmedim. O yasaldır değildir bilemem.
Zaten şahsen ben güvenipte bu şekilde ortaklığa giremem tanımadığım görmediğim kişilerle :) tanıdık biriyle girerim ancak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung ju6070 model smart tv de bein connect uygulaması çıkmıyor. Var mı fikri çözümü olan?
-
Bein connectte aynı anda iki cihazdan zaten izleyemiyorsunuz, kısa bir süre sonra birinde yayın engelleniyor, hatta aynı evin icinde aynı kablosuz ağda iki cihazdan izlesen bile. Ben evde aynı anda iki cihazdan bein connect izleyemiyorum. (Hanımda tablette bein connecten TV izlerken mesela) Bu da bence çok saçma.
Bu arada hadi iki kişi neyse de 3-4 kişi ayni hesabı kullandığında arada biri cikintilik yapıp diğer takım maçlarını da izlemeye çalışsa o üyelik size zehir olur. Ayrıca derbileri sadece iç saha taraftarı izleyebilir ama çoğunlukla diğerleri de izlemeye çalışacak ve böylece kimse izleyemeyecektir adam gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle katılıyorum. Şahsen ben bu şekilde tanımadığım/görmediğim kişilerle ortaklık yapamam. Bu devirde kime güvenebiliriz ki..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba. Şimdi bende film paketi var birde bein connect gs paketi var. Evdeki tv de internete bağlanma sansim yok malesef. Acaba evdeki Digitürk decoder den bein connect hesabima baglanip oradan maç izleme şansım varmi? Dün decoderin arkasina ethernet kablosunu bagladim bein connecte girdim ama diğer yani maçı izliyeebilecegim hesaba giriş yapamadim. Böyle bir şansım varmi acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam biraz önyargılı düşünüyorsunuz. Ben 5 senedir 3 arkadaş ile alıyorum, ortak whatsapp grubumuz bile yok, herkes beni biliyor, diğerleri birbirini bilmiyor. Bu zamana kadar maşaallah sıfır sıkıntı oldu. Herkes kendi maçına bakıyor, hatta 4 büyük hariç diğer maçlara kimse girmiyor ben girin izleyin dediğim halde. Çok iyi insanlar Allah razı olsun. Tabii sıkıntı olmayacak demiyorum ama anlayışla her şeyi çözersiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X