< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (89. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Czn
Şu aylık paketi alayım diyorum ama 768 ₺ tutuyor. Anlamadığım nokta ay ay diye değil mi bu durum ? Niye karttan ay çekmiyor. 768 mi yatırmak lazım ?selam, anlaşmalı banka kredi kartlarına taksit imkanı var diye biliyorum. benim kart ın anlaşması yokmuş. tek çekti malesef.
sitesinin en altında anlaşmalı bankaların listesi mevcut.
-
Valla *12 taksit çıkıyor ama yukarısında toplam tutarı yzıyor. Kartta o kadar yoktu, problem oluştu çekmedi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pm bekliyorum
Edit: Grup tamamlandı, teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim_85 -- 17 Ağustos 2021; 20:55:52 > -
Link paylaşır mısın hocam
Ben 2 yıldır izliyorum. En kötü izletmezse içinde tr serverı olan bir vpn alıp izleyebilirsiniz.
Limiti ayarlayınca hepsini çekti. Banka anlaşması olmasına rağmen. Sanırım teknolojik ürün alıyormuş gbi bir muhabbet var.
Aylık pakette alsan tam para verp, taksite bölüyorsun. Alacakların dikkatine.
@Trizoba_Dembaba79 kendisini tanıyorum güvenilir biri, pm-telefon iletişime geçin muhakkak yardımcı olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enTURK_Baho -- 18 Ağustos 2021; 11:58:27 > -
Tek maçlık smart tv li galatasaray üyeliğim kiralık bu akşam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@Trizoba_Dembaba79 ilgili arkadaştan bir adet kod satın aldım. kendisine teşekkürler.
-
Galatasarayliyim. Bein connect üyeliği için ortak arıyorum.
@Trizoba_Dembaba79 nickli üyeden bir adet Süper Lig paketi alınmıştır :)
arkadaşlar merhaba Giresun~Galatasaray maçında sürekli yayın yok yada hatalı diyip kitleniyor sizlerdede durum böylemi acaba?
Bende bir sorun olmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba Galatasaray lıyım boşta smart TV üyeliği olan varsa katılabilirim.
Merak edenler icin belirteyim. Ben de kendisinden uyelik satin aldim. Soz verdigi gibi attigi kod senelik Super Lig paketini hesabima ekledi.
Tesekkurler.
-
Bir sorum olacak, smart tv li paketi kullanılıyorum ancak samsung smart tv de bein connect uygulamasını bulamadım. Ne yapmam lazım. Tv olarak turkcell superonlıne tv+ var.
-
Maç sonrası tartışma yayınlarını izleyebiliyor muyuz ?
@Trizoba_Dembaba79 arkadaştan az önce yıllık paket için kod satın aldım kendisi ilgilendi epey sagolsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X