Şimdi Ara

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cimbomlu_emmi1905 , cimbom93 , mustafaduran06 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.900
Cevap
212
Favori
639.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
18. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçen sene o şekilde oluyordu. Bein connect'ten birisi maçı açmaya çalıştığı zaman uydu yayını kapanacaktır şeklinde uyarı vererek onay alıyordu. Onay verince uydu yayını kapanıp beine geçiyordu.

Bu sene bir değişiklik olmadıysa eylül gibi tekrar bu uygulama başlar.

• tv de bein1de mac izlerken takilir gibi oluyor. diger bein kanallarinda olmuyor oyle. kullananlarda da oyle mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3. ya da 4. ortak olarak Fenerbahçeli taraftar arayan özelden yazabilir.

netflixte 1 buçuk yılı geçen ortaklığım devam ediyor ama maç için sistem nasıl oluyor bilmiyorum, parayı ödedikten sonra izleyememe gibi durum oluyor mu, özleden bilgi veren olursa memnun olurum.

• Arkadaşlar selam,

Tv de Web üzerinden cihaza girmeye çalıştığım zaman profilime tıklayamıyorum ve kullanamıyorum.

Malum müşteri hizmetlerine de ulaşmak imkansız. Karşılaşan vardır diye düşünüyorum nasıl çözebilirim ?
    beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bein connect in aksine şu anda hem telefon hem pc hem de smart tv de maç açık. Maç engelleme ya da oturumdan atma olayı yaşamadım hiç. Çok garip

• Galatasaray uyeligi eksik olan hesap varsa katilabilirim. Dm den ulasabilirsiniz

• Selamlar, Fenerbahçeliyim. Ortak ararsanız iletişime geçebilirsiniz. Teşekkürler.

• efecantaha E kullanıcısına yanıt

Doğrudur. Taksit seçtiyseniz 1 gün sonra taksitli olarak gözükecek.

• Herkese Merhaba ,

İki gün önce TOD üyeliği satın aldım. (Trendyol süperlig + Smart Tv Paketi) Gündüzünde Sivasspor-Samsunspor maçını televizyondan hiç sıkıntı yaşamadan izledim. Fakat Fenerbahçe-Gaziantep maçının başlaması yarım saat kala beinsport 1 kanalı gitti ve sonra hiç açamadım. Diğer kanalları izleyebiliyorum (Beinsport 1 kanalını açınca sürekli yükleme imleci kalıyor ekranda). Bu arada mobilden deneyince sorunsuz izleyebiliyorum. Kaç defa sildim gene yükledim , şifre değiştirdim , cihaz kaydını sildim tekrar aktif ettim vs.. ama nafile.

Böyle bir durum yaşayan yada çözümünü bilen var mı acaba ?

Televizyon Markası : LG Oled55cs

• sezonuluk taraftar paketi satın aldım 12 taksit ile ancak bi maç izliyim dedim 1080p bile yok kalitelerde.maksimum 1280x720 veriyor.Kaçak yayınlar bile 1080p olmuş minimum bu rezalet nedir?

İptal + ücret iadesi yapamıyor muyuz müşteri hizmetlerine 0212 473 73 73 numarasından bağlanamıyorum.

• Arkadaşlar müşteri hizmetlerine nasıl ulaşacağız ? Asla ulaşamıyorum

• Smart tv uygulamalı olan paket web versiyonlu pakete göre daha mı iyi görüntü veriyor?

• CattishTurtle C kullanıcısına yanıt

Kesinlikle tecrübeyle sabit. Geçen sezonda öyle izledim (Samsung 55BU8000) görüntü webe göre çok iyi hatta sanırsam 1080p gibi. 720p kesinlikle değil. Aradaki farkı aynı tvde hdmi ile pc bağlayıp yaptım. Aradaki fark aşırı fazla.

• Beşiktaş üyeliği eksik olan varsa katılabilirim :)

• Bjk tek maç verilir. (smart dahil) pm iletişim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolmetscher kullanıcısına yanıt

Ortaklı SmartTV, Android TV dahil (2 Kişi 2028:2=1014) ile Taraftar paketi (Web, Cep, Tablet) (1118TL) aşa yukarı aynı fiyata geliyor deyip, Taraftar paketi alanlar bencede hata yapar. HDMI ile yansıtmakla Smarttv den izleme arasında aşırı kalite farkı var. TV den izleme keyfi başka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SGNTR -- 14 Ağustos 2023; 21:37:53 >
  • SGNTR kullanıcısına yanıt

Aynen öyle hocam. Bende ilk başta önyargılydım ama harbi iyi görüntü var heleki premier lig de görüntü daha da iyi. Hatta geçens sezon derbileri kesintisiz ve donmadan izledim. İnternetim VDSL 35 Mpbs Türk Telekom.

• Yeni evime digiturk bağlatayım mı yoksa tod dan mi izleyeyim diye hafta sonu deneme yaptım ama beinconnect üzerinden beinsports 1’de topun gidişi bir garip bein 3 teki gibi akıcı değil. Hatta sadece bein 1’de durum böyle. Todda da durum aynı mı bilen var mı acaba? Tv samsung 55q67a

• mexto kullanıcısına yanıt

ToD'un yayınları internet üzerinden olduğu için, haliyle gecikmeler de yaşanabiliyor.

• yusufir kullanıcısına yanıt

Yok hocam gecikme olarak demiyorum topun hareketleri bir garip ondan bahsettim

• 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.