merhaba, İlk defa maçları canlı izleyim dedim, bir Fenerbahçe taraftarıyım, sistem nasıl oluyor, bilgi verir misiniz? 3 ortaklı olsa nasıl anlaşma yapılıyor, para peşin ödenir diyen var, sonradan 1 kişi başka takım maçını izlemeye çalışsa nasıl çözüm oluyor? |
beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (174. sayfa)

-
-
Sağlam ekip varsa, smart tv dahil olan pakete Fenerbahçe olarak katılabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden iptal olmuyor bu tod tv tüketici mahkemesine versek Bi karar çıkar mı?
Sezonluk paketlerde iptal seçeneği bulunmuyor maalesef! Çünkü süresi dolunca otomatik olarak iptal oluyor zaten..
-
Sana şöyle anlatayım;
Süper Lig paketinde Eurosport kanalları hariç tüm kanallar açık durumda! Fakat maç saatlerinde, beIN Sports 1 ve 2 hariç diğer beIN Sports kanalları da kapanıyor. (Haber kanalı hariç)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufir -- 12 Ağustos 2023; 22:20:26 > -
Digiturk uydu üyeliğimiz var aynı anda beinconnectende maçlar izlenebiliyor mu? İsteyen arkadaşlara öyle kiralama yapabilirsek yapmak isterim
Fb maçını tek maçlık veren var mı?
Şu an sezon başı olduğu için henüz engelleme gelmemiş ama normalde beinden açınca uydu yayını kapanıyor.
Merhaba,
Spor extra pakedi satın aldım. Samsung smart tvye TOD uygulaması kurdum. Buradan herhangi bir Premier Lig maçı seçtiğimde, "bu içeriği izlemek için yetkiniz bulunmamaktadır" hatası alıyorum. Telefon uygulamasından maç seçtiğimde iste "maç .... Saatinde başlayacaktır" şeklinde bir bilgi çıkıyor.
Müşteri hizmetlerine ulaşmak mümkün değil. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşıp çözebilen oldu mu?
Ben gecen sene ayni marka tv ile benzer sorun yasamistim.sorunun cozumu ise ayni kanalda biraz beklemek yada diger kanala atlayip tekrar geri donmek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sizin söylediğinizi denediğimde malesef bir değişiklik olmadı. Hem canlı yayın kısmında hem de anasayfada gözüken direkt maçı seçtiğimiz kısımda aynı hatayı alıyorum.
Olalım renkdaşım. Ne kadar aylık? Kaç kişiye kadar izleme oluyor? Bugün alalım maç var.
Aylık ödeyecekler için çok fark etmeyecekti. 1 hafta 10 gün önce 129 TL ödesen, önümüzdeki ay 160 ödeyeceksin.
bein üyesiyim ve tod'a üye olmak istiyorum. paket almak istediğim zaman bein connect üyeleri devam edemez diye uyarı veriyor. bein connect'de ise tod'un verdiği paketler yok. ben hiç bir şey anlamadım bu işten.
-
ToD'u ayrı olarak satın alıyorsun. Ama maalesef aktif Digiturk üyeleri ToD'dan yararlanamıyor.
-
Android tv box'ta maç sırasında hafif teklemeler oluyor. Nedenini bir türlü çözemedim, özellikle topa vurduklarında belli oluyor. Top durup anında hızlanıyor.
Ailede başka birinin üzerine alabilirsiniz
Umarım bunu düşünememiş olamaz 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fenerbahçeli olarak ortak olabileceğim birisi var ise katılmak isterim. Ve ya kendim üyelik alıp gsli/ bjkli bir arkadaş ile paylaşabilirim üyeliği
-
BJK TS Lİ ARKADAŞ VARSA ORTAK ALABİLİRİM
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X