Şimdi Ara

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cimbom93 , cimbom93 , onea54 , boraa28 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
6.916
Cevap
213
Favori
640.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
92. Sırada  bugün en iyi #18
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam buradan kod alınca hali hazırda hesabımız varsa oradan aktif edebiliyor muyuz yoksa baştan hesap mı açmamız lazım?

• batuak29 B kullanıcısına yanıt

Ben de dün gece almıştım paketi hocam, şimdi açtım baktım yayınlar açılıyor dediğiniz gibi. LG Tvde akıcı ve net görüntü veriyor

• Archangel_ kullanıcısına yanıt
    bein1 ile diğer bein kanallarını karşılaştırabilir misiniz? bein1 düşük fps ile yayın veriyor sanırım takılmalar mevcut bende. topu üçer tane falan görüyoruz 😁

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Galatasaray icin boslugu olan grup varsa katilabilirim arkadaslar. Dm den ulasabilirsiniz

• e55e55e55 E kullanıcısına yanıt

Aynı akıcılık ve netlikte tüm bein sportslar baktım şimdi özellikle bein 1e, bende bir sorun görünmüyor şimdilik.

• Fenerbahçe'li yerimiz var grupta ilgilenen özel mesaj gönderebilir.

• Tvden izleyecek arladaşlar için önerim, tod tv uygulamasından değil de bein connect uygulamasından izlerlerse nispeten daha sağlıklı sonuç elde ediliyor tecrübelerime göre. Webte buna izin vermiyor Todtv sitesine yönlendiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • svs S kullanıcısına yanıt
    İnternet hızıyla alakası yok yayın kalitesinin tamamen TV Markası ile alakası 24mb internet hızı mevcut ve evde 3 marka tv var Samsung,Toshiba ve yeni aldığım TLC diğer 2 marka cam gibi gösterirken TLC marka tvde görüntü çok kötü çamurlu birde Google Tv olucak.

• Yahu bu tod un amacı digitürk üyesi olmayanlar için netflix vb. platformları kullanır gibi kullanmak mı yani.?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir uyarıda bulunayım ortak üyelikler yapıyorsunuz veya tek maçlık kiralama yapıyorsunuz fakat Digitürk bunu fark ederse üyeliğinizi kapatıyor yasadışı/kaçak kullanım diyerek birde hakkınızda dava açabiliyor forumda çok vardı bu olayı yaşayan

• GS ts tek maç 50 lira veririm

• LİVERPOOLYWNA kullanıcısına yanıt
    Hesabını illegal kullanımdan kapatsınlar gör

• durmanenko kullanıcısına yanıt

Philips Android Tv için dediğiniz gibi yaptım, burada yazılanlara göre sorunlu olduğundan hiç Toddan açmayı denemedim bein connectle gayet iyi çalıştı şimdi, LG'de ise sorun olmadığı için Toddan devam

• Grundig smart tv de bein connect hiç donmadan yayını acabiliyorken tod tv de donma ve takılma yapıyor. Bein connect uygulamasından devam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Wifi ile 403 hatası alıyorum hem akıllı tvden hemde pc üzerinden. Hucresel veri ile acılıyor tod böyle bir sorun yoktu bu sorunu yasayan varmı

• Arkadaşlar ben hem tvde uydu üzerinden hemde telefonumdan beinconnect uygulamasından gs ts maçını aynı anda izleyebiliyorum normalde birinin kapanması gerekmiyor muydu nasıl oluyor bu?

• Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

Hocam Philips Android TV'de TOD TV'de saniyelik donmalar oluyordu çoğu android TV'de olduğu gibi

Beinconnect uygulamasından izleyebilirsiniz android tv'de beinconnect uygulamasında sorun yok haberiniz olsun

• Formid4bLe F kullanıcısına yanıt
    Aynı İp’den giriliyorsa kapanmayabilir.

• Geçen haftaya göre net görüntü kalitesine yükselme gelmiş

• 2 haftadir 1 kere bile donma olmadan 5-6 mac izledim,lg tv de kablo ile bagliyim internete

• 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.