hocam buradan kod alınca hali hazırda hesabımız varsa oradan aktif edebiliyor muyuz yoksa baştan hesap mı açmamız lazım? |
beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (178. sayfa)

-
-
Ben de dün gece almıştım paketi hocam, şimdi açtım baktım yayınlar açılıyor dediğiniz gibi. LG Tvde akıcı ve net görüntü veriyor
-
bein1 ile diğer bein kanallarını karşılaştırabilir misiniz? bein1 düşük fps ile yayın veriyor sanırım takılmalar mevcut bende. topu üçer tane falan görüyoruz 😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Galatasaray icin boslugu olan grup varsa katilabilirim arkadaslar. Dm den ulasabilirsiniz
Aynı akıcılık ve netlikte tüm bein sportslar baktım şimdi özellikle bein 1e, bende bir sorun görünmüyor şimdilik.
-
Fenerbahçe'li yerimiz var grupta ilgilenen özel mesaj gönderebilir.
-
Tvden izleyecek arladaşlar için önerim, tod tv uygulamasından değil de bein connect uygulamasından izlerlerse nispeten daha sağlıklı sonuç elde ediliyor tecrübelerime göre. Webte buna izin vermiyor Todtv sitesine yönlendiriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternet hızıyla alakası yok yayın kalitesinin tamamen TV Markası ile alakası 24mb internet hızı mevcut ve evde 3 marka tv var Samsung,Toshiba ve yeni aldığım TLC diğer 2 marka cam gibi gösterirken TLC marka tvde görüntü çok kötü çamurlu birde Google Tv olucak.
Yahu bu tod un amacı digitürk üyesi olmayanlar için netflix vb. platformları kullanır gibi kullanmak mı yani.?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir uyarıda bulunayım ortak üyelikler yapıyorsunuz veya tek maçlık kiralama yapıyorsunuz fakat Digitürk bunu fark ederse üyeliğinizi kapatıyor yasadışı/kaçak kullanım diyerek birde hakkınızda dava açabiliyor forumda çok vardı bu olayı yaşayan
GS ts tek maç 50 lira veririm
Hesabını illegal kullanımdan kapatsınlar gör
Philips Android Tv için dediğiniz gibi yaptım, burada yazılanlara göre sorunlu olduğundan hiç Toddan açmayı denemedim bein connectle gayet iyi çalıştı şimdi, LG'de ise sorun olmadığı için Toddan devam
-
Grundig smart tv de bein connect hiç donmadan yayını acabiliyorken tod tv de donma ve takılma yapıyor. Bein connect uygulamasından devam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Wifi ile 403 hatası alıyorum hem akıllı tvden hemde pc üzerinden. Hucresel veri ile acılıyor tod böyle bir sorun yoktu bu sorunu yasayan varmı
-
Arkadaşlar ben hem tvde uydu üzerinden hemde telefonumdan beinconnect uygulamasından gs ts maçını aynı anda izleyebiliyorum normalde birinin kapanması gerekmiyor muydu nasıl oluyor bu?
Hocam Philips Android TV'de TOD TV'de saniyelik donmalar oluyordu çoğu android TV'de olduğu gibi
Beinconnect uygulamasından izleyebilirsiniz android tv'de beinconnect uygulamasında sorun yok haberiniz olsun
-
Aynı İp’den giriliyorsa kapanmayabilir.
Geçen haftaya göre net görüntü kalitesine yükselme gelmiş
2 haftadir 1 kere bile donma olmadan 5-6 mac izledim,lg tv de kablo ile bagliyim internete
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X