Teğmen
14 Nisan 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 210 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba Arkadaşlar,

Elimde Tp Link td-w9970 vdsl modem mevcut. Süperonline'ın verdiği kullanmakta olduğum fiber modeme bağlanarak kablosuz güçlendirici yapmak yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
12 şubatta taahhüdüm bitiyor ve aboneliğimi sonlandırmak istiyorum. İlave ücret ödemeden nasıl yapabilirim. Tecrübe eden arkadaşlar var mı. Müşteri temsilcisi aynı gün imza vermen gerekiyor diyor. Bunlar bana mutlaka bişiler kitleyecek. Daha önce tecrübe eden arkadaşlardan yardım bekliyorum. Ne yapmalıyım ?
Selam arkadaşlar. 4 senedir kullandığım TTNET taahhüdüm 12 şubatta bitiyor. Turkcell süperonline'a geçeceğim ancak istediğim kampanya 23 ocakta bitiyor. Cayma bedeli ödermiyim 10 gün için.Ne yapmalıyım??
...
Arkadaşlar,

Ben 4 erkan netflix kullanıyorum. Her ay kredi kartımdan otomatik 39,99 tl çekiliyor. Arkadaşıma yeni üyelik alalım istedik fakat tarifeler değişmiş. Önceki fiyattan üye olanlar eski fiyattan mı devam edecek. Bilgisi olan arkadaş var mı?

Ne kadar doğal bir adam bu İnce, videodan da görüldüğü üzere yine yapmış yapacağını. Korumaları bir vatandaşı sahneden atar, asansörde insanlara fırça atar, sahneye çıkmak isteyen çocuğu tersler.

Yarın başkan olduğu zaman millete neler yapar acaba :))

Sen benim Cumhurbaşkan'ım olamazsın !

http://videonuz.ensonhaber.com/izle/cumhurbaskani_erdogan_ile_muharrem_ince_nin_cocuk_sevgisi
Arkadaşlar merhaba,

Şu an ülkesinde yayına başlayan 2018 model bu dizinin hangi kanal veya platformdan yayınlanacağını bilen arkadaş var mı ?
işimiz siyaset olmasa da siyasetle yatıp kalkıyoruz millet olarak. Herkesin bir düşüncesi elbet var ancak sürekli birbirlerine dikte etme, ispatlama veya karşı tarafı baskı altına almakla gün geçiriyoruz.

‪Başta siyaset olmak üzere içi boşaltılmış kavramlarla kaybedecek bir saniyemiz bile yok !

‪Hayat bugün kime laf yetiştirdiğine, kime kapak yaptığına, kimi tartışmada yendiğine bakmaz, bugün kendine ne eklediğine, yeni ne öğrendiğine ve doğru ne iş yaptığına bakar...‬
Hakkında
Forum İmzası:
Hem Rabbini, hem haddini bilen insanlara hayranım.
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Sony
Otomobil
ford
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Turkcell
ISS
turkcell-superonline
Oyun Platformu
PS3
Takım
Fenerbahçe
TV
LG
Notebook
Sony
Dünyadan Futbol
Liverpool FC
Beyaz Eşya
Arçelik
Formula 1
Ferrari
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 439
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 7.528 (Bu ay: 92)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 314 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.