Şimdi Ara

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.866
Cevap
213
Favori
637.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam Selam ; Fb liyim. Katılabilirim. Gs li arkadaş da yazmış size. Dm den mesaj gitmiyor. Mail ile haberleşebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgurcagri kullanıcısına yanıt
    Ben gs liyim arkadasimda fenerli . Uyuyorsa katılalım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sivasi bey S kullanıcısına yanıt
    Bjk li arıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozgurcagri kullanıcısına yanıt
    TM rastgele kral

• Arkadaşlar selam. Ben 2022 Temmuz ayından beri TOD(o zaman Bein Connect idi) üyesiyim ve sürem 4 ağustos'ta dolacak. O zaman yıllık süper lig pakedi almıştım. O üyelik günü geldiğinde otomatik olarak iptal mi olacak yoksa yenilenecek mi? Ayrıca yeniden senelik üyelik almak istersem 4 ağustos tarihini beklemem mi gerekiyor yoksa şimdi de alabilir miyim? Şimdi alırsam diğer pakedin tarihi dolmadığı için cayma bedeli v.s çıkarmasın bu firma? Buraya yazdım çünkü bu firmadan kimseye ulaşamadım. Bilgisi olan varsa yanıtlarsa sevinirim.

• Gais94 G kullanıcısına yanıt

Yok hocam 2 tane paketin olmuş olur. Diğerinin süresi bittiğinde otomatik iptal olur. Yenisinden devam edersin.

• Gais94 G kullanıcısına yanıt
    Tod tv’ye girin, ordan psketlerim kısmına gelin. + Eğlence paketi almadıysanız bitmiş olması gerekiyor. Ben geçen sene ağustosta almıştım, 2 hafta önce baktığımda bitmişti, yeniden aldım. Şu an en hesaplı en full paket 1548TL… Ağustosta zam gelir muhtemelen.

• Selamlar, 4 ekranlı paket seçeneklerini nereden görebilirim acaba? SmartTv olması gerekiyor

edit: Aynı anda 4 farklı ekrandan izlenebilmesi anlamına gelmiyor mu 4 ekran? beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10ege10 -- 18 Temmuz 2023; 10:57:19 >
  • 10ege10 kullanıcısına yanıt
    Hayır :)

• Ben galatasaraylıyım arkadaşımda fenerbahçe'li... grubu kurmak icjn Beşiktaş ve Trabzon sporlu arkadaşlar arıyoruz yeni sezonda tod bein connect paketi almak için. İlgilenenler dm lütfen... Müsait olan grup da boşluk varsa ben ve arkadaşım da dahil olabiliriz...

• Arkadaşlar tod tv yi lg tv üzerinden izleyen var mı, görüntü kalitesi falan izlemek için yeterli mi?

• Merhabalar ; FB ve Gs li arkadaşlar olarak Bjk ve/veya TS li arkadaş arıyoruz. Mevcut bir gruba da dahil olabiliriz. İlgilenenler iletişime geçebilirler.

• Arkadaşlar bir sorum olacak digiturk uydu kurulumu ile hediye edilen beinconnect hesabı ile başka arkadaşlar girip maç izleyebiliyorlar mı? Aynı anda olmamak kaydı ile. Oluyor ise BJK vs GS macları haklarımı nispeten uygun fiyattan paylaşmayı düşünüyorum.

• Alister Vale kullanıcısına yanıt

Aynı anda izlenmezse olabilir. Bein connect'ten açınca uydu yayınını kapatıyor.

• Gruba GS'li arkadaş arayan varsa pm atabilirsiniz. Teşekkürler.

• Alister Vale kullanıcısına yanıt

Olur evet..

• baya77 B kullanıcısına yanıt
    Toda tvyi tanıtma özellği gelmiş. Bir kullanıcı Bi tvden izleyebilecekmiş. Biz de bir arkadaşla ortak izliyorduk 😒

• harunsey07 kullanıcısına yanıt
    Nasıl tanıtma anlamadım ?

• Uygulama, TV ile eşleşip başka yerden izlenme imkanı olmayacakmış zanlımca. Ayın 24üne kadar tanıtın tvnizi diyip bana kod gönderdiler.

• harunsey07 kullanıcısına yanıt

Bilinmeyen cihazlardan giriş yapılıp, izlenmesini engellemek için o. Cep numaranıza kod geliyor onaylıyorsunuz, sonrasında giriş yaptığınız cihazları ekle-çıkar yapabiliyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.