Şimdi Ara

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.866
Cevap
213
Favori
637.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yani birden fazla cihaz ekleyebiliyoruz yani öyle mi. Öyleyse sevindim. Teşekkür ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şuan fikstür çekimi canlı yayında tod tv den izliyorum görüntü kalitesi çok kötü

Sürekli çözünürlük değişiyor apple tv 4k 100 mb fiberde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi one a day -- 18 Temmuz 2023; 22:5:35 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yanıt veren arkadaşlara teşekkürler. Eğer spor extra pakedi alırsak o pakete eğlence dizi içerikleri dahil oluyor mu? Ayrıca bazı bankalar taksit konusunda sorun çıkarıyor diyenler var hangi bankalar 12 veya benzeri taksit veriyor bilen var mı?

• Ben galatasaraylıyım arkadaşımda fenerbahçe'li... grubu kurmak icjn Beşiktaş ve Trabzon sporlu arkadaşlar arıyoruz yeni sezonda tod bein connect paketi ( Web, Cep, Tablet Smart TV, Apple TV 4K, Android TV) almak için. İlgilenenler olursa dm den yazabilir..Müsait olan grup var boşluk varsa ben ve arkadaşım da dahil olabiliriz...

• yokmu modül kampanyası bitti mi ligi izlemek için. nette arıyorum modül satan bulamadım.

• Mibox dan todtv taraftar paketi izlenmiyor mu arkadaşlar smart TV seçenekli paketi mi alacağız illaki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ttrapper kullanıcısına yanıt
    Evet, normal şartlarda smart tv olan paketi +10 TL aylık ücretle almak gerekiyor.

Ama bazen telefon uygulamasını apk olarak yükleyip sürekli yatay modu aktif edince kullananlar olabildiği ifade edilmişti forumda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucanturk45 U kullanıcısına yanıt
    10 lira için rezilliğe değmez

• tod tv de bugün yeni profil ekle başlamış denedim 2 profilde açıkken canlı tv çalıştı normal sezonda bu şekilde izletirlermi

• baya77 B kullanıcısına yanıt
    Mac yayininda kapatirlar kesin

• muhtemelen öle olacaktır canlı destekleri yokki olsa zorarızda halbuki 2 kişi kullanıma izin verseler insanlar ıptv yerine tod tvye yönelir ciddi anlamda

• hendrickk H kullanıcısına yanıt
    Size katılıyorum. Ben de 4 ekranlı paketi kullanıyorum hali hazırda.

Yine de yöntem olarak daha önce bahsi geçtiği için yazmıştım. Yanlış bir tavsiye ise, mesajı düzenleyeyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar selamlar, yalnizca premier lig icin android tv'ye(+10 tl olan paket) almak istiyorum ancak yayin donmasi, kalitesi gibi bilgileri bir yerden bulamadim. Sizin tecrubeniz nedir? Satin alsam keyifli mac izleyebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar, bu paketi peşin almak istiyorum. Kart bilgilerini girince 115 TL.230 TL.1380 TL. gibi taksit seçenekleri çıkıyor. 1380TL.yi işaretleyince bugün ödenecek tutar "1.38,00" gibi bir tutar yazıyor. Yanlış yapmamak için konuyla ilgili bilgisi olan varsa cevap yazarsa memnun olurum.

• gelibolu 1915 kullanıcısına yanıt
    Bugün 1380 TL çıkıyorsa peşindir o. Diğerleri 6 ve 12 ay taksit seçenekleri.

• *Hesap ortakligı*

Tod bein connect 2023 -2024 sezon paketini alacaz. Gecen seneki gruptan bjk li arkadaş ayrıldı onun için Sadece bjk li arkadaş lazım düşünen olur mu Beyler...

129 TL *12 = 1548 TL

1548 TL ÷4 kişi = 387 TL kişi başı sezonluk tek sefer

• burakay27 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim cevabınız için.

• Fb liyim. Ortak arayan varsa iletişime geçebilirsiniz.

• gelibolu 1915 kullanıcısına yanıt
    Hesap ortakligı*

Tod bein connect 2023 -2024 sezon paketini alacaz. Gecen seneki gruptan bjk li arkadaş ayrıldı onun için Sadece bjk li arkadaş lazım düşünürmusunuz

129 TL *12 = 1548 TL

1548 TL ÷4 kişi = 387 TL kişi başı sezonluk tek sefer

• Teşekkürler teklif için, yıllık abone oldum.

• 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.