ilgilenenler mesaj atsınlar dm |
beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (162. sayfa)

-
-
Kişiye özel indirimler genelde ilk 2-3 hafta oluyordu eskiden. Ağustos’a kadar gelmezse, gelmez. Sonra da zam gelir muhtemelen…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mrb arkadaşlar; tod tv yeni sezonluk paket almayı düşünüyorum. galatasaray ve fenerbahçe maçları dışında hiçbir maçı (diğer takımlar, avrupa maçları) hiçbir filmi veya diziyi izlemiyorum. bu şekilde ortak olmak isteyen olursa yeni paket satın alabilirim. fiyat şuan 1548 tl görünüyor. geçmişte forum üzerinden çok ortaklı paketler satın aldım. ortak olan arkadaş bjk veya trabzonsporlu ise aralarındaki maçlarda ev sahibi izler. düşünenler pm atabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurcagri -- 15 Temmuz 2023; 13:14:34 > -
Sadece galatasaray maçlarını izleyeceğim. Tod mu almam mantıklı yoksa bein mi? Modül ve uydu olarak iki seçenek varmış hangisi mantıklı? Bein alırsam üyelik iptalleri uğraştırıyor mu?
-
Merhabalar. Birkaç senedir Bjk, Gs ve ben FB li üye olarak hep birlikte izlediğimiz grubumuzdan bu yıl Gs li arkadaşımız ayrıldı. Gs ve/veya TS izlemek için ilgilenenler özelden yazabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar philips android tv de kullanacağım tod tv uyeligini. Geçen dönem kullananlar tavsiye eder mi? Yıllarca digiplay ve sonrasında bein connect kullandım memnun şekilde ama tod tv olayıno yeni öğrendim. Uygulama yorumları baya kötüydü o yüzden alıp almama konusunda tereddütteyim. Korsan izler gibi takılarak ya da bulanık izlemeyelim de sonra..
4 aydır kullanıyorum samsung tvde gayet memnunum internetin berbat değilse gayet sağlıklı,129 tl tüm kanalları izleyebiliyorken antendir kutudur hiç gerek yok
Teşekkürler cevabınız için. Vdsl kullanıyorum, 75-76 mbit download hızı alıyorum. İnternetten yana sorun yok. Tv olarak da 2021 model bir android tv. Uygulaması var store'da baktım. İşte olumsuz çok yorum görünce kullanan bir arkadasın fikirlerini alayım dedim. Peki bir yıllık aldım diyelim 1500 küsure, memnuniyetsizlik olursa iptal ettirebiliyor muyum yoksa bir yıllık ücreti her türlü ödemek zorunda kalıyor muyuz hocam? Sitesinde bir detay göremedim.
İptal olmuyor ödemek zorundasın
Teşekkürler.
Tod 4k yayın yapıyor mu ?
-
Hayır
Ben gs liyim hocam katılabilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
GS liyim gruba katılabilirim hocam
Dm kapalı
Hocam GS liyim gruba katılabilirim . Cep tablet android TVden izlenen paket dimi
Dm kutunuz kapalı...Hocam GS liyim gruba katılabilirim . Cep tablet android TVden izlenen paket dimi
30 mayısta aldığım üyelikte spor ekstra yok fakat şuan alanlarda spor extra da hediye ediyorlar, fiyat aynı paket ismi aynı. Erken alan avantajlı olacak iken dezavantajlı, müşteri hizmetleri yapabileceğimiz bişey yok diyor. Koskoca firmanın müşteri memnuniyeti anlayışı bundan ibaret ne yazık ki.. korsan iptv ler bile daha kaliteli yayın verirken orjinal diye alıyoruz üzerine mağdur oluyoruz. Yazık..
Selamlar. Özel mesaj kutum açık görünüyor ancak özel mesaj gönderemiyorum. Mail adresinizi paylaşabilirseniz iletişim kuralım
Mrb arkadaşlar; tod tv yeni sezonluk paket almayı düşünüyorum. Ortak olacak beşiktaşlı veya başka takımlardan arkadaş arıyorum. galatasaray ve fenerbahçe maçları dışında diğer tüm maçları (diğer takımlar ve avrupa ingiltere ligi maçları) ortak olacak arkadaş izleyebilir. geçmişte forum üzerinden çok ortaklı paketler satın aldım. düşünenler pm atabilir.
-
Bende fb liyim hocam. Katılabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X