Şimdi Ara

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.879
Cevap
213
Favori
637.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
26. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba şu an 27.06.2023 tarihine kadar devam eden "Süper Lig-1 Yıllık Süper Lig Paketi" paketim var. Aşağıdaki paketi satın alıp, 27 haziran 2023'de aktif edip gelecek sezon(2023-2024) için kullanabilir miyim?

www.n11.com
    Tod 12 Aylık Süper Lig Paketi - (Web + Cep + Tablet + Smart Tv) (452510067) Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/tod-12-aylik-super-lig-paketi-web-cep-tablet-smart-tv-452510067-33093704?magaza=tod
  • gcanturk G kullanıcısına yanıt

Hocam açıklama kısmında hangi sezon olduğundan bahsedilmemiş fakat sanırım bu sezon için geçerli olabilir. Siz yine de satıcı ile iletişime geçin. Mesela şu linkte sadece bu sezon için geçerli olduğundan bahsedilmiş açıklama kısmında. https://www.hepsiburada.com/tod-sezonluk-super-lig-paketi-web-cep-tablet-smart-tv-pm-HBC00002YTC3G?keywords=&magaza=Epin%20Tower&ozellik=&sirala=createdAt

• Elimde tod var sezon sonuna kadar 4 ekran , uygun fiyata veriyorum. 150 TL ilgilenen olursa mesaj atabilir.

-SATILDI-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emopi -- 8 Mayıs 2023; 14:3:1 >
  • Galatasaray -Başakşehir maçı için 3 ekran TOD hesabım kiralıktır,ücret:15 tl

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ödeme bilgilerimi nasıl kaldırabilirim sistemden?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yaratıc1KLAVYE kullanıcısına yanıt
    Play store app store uzerinden aldi iseniz satin alma gecmisinden diger turlu

https://forum.donanimhaber.com/tod-tv-bein-connect-musteri-hizmetlerine-baglanma--154706432

• pharm4vita kullanıcısına yanıt
    Ne kadar gereksiz ve sakat bir durum. İnsana içinde parası olan kartı kolayca kaldırabilme olanağını sunamamak tamamen kepazelik.

Bilgi ve paylaşım için sağolun hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: pharm4vita

Play store app store uzerinden aldi iseniz satin alma gecmisinden diger turlu

https://forum.donanimhaber.com/tod-tv-bein-connect-musteri-hizmetlerine-baglanma--154706432
    Zor bela bağlandım kartınız görünmüyor diyor. Kafa buluyorlar herhalde.

• Fenerbahçe maçı için tod hesabı veren pm lütfen

• Akşamki maç için tod hesabı satan varsa yazabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. tod tv taraftar paketim var 5 ay ödedim 2 ay kaldı iptal edebilirmiyim tod tv üyeliğimi bilgisi olan varmı ? son 2 ayın parasını vermek istemiyorum.

• skyline94 kullanıcısına yanıt

Kredi kartından tek sederde alıp aylık taksit halinde düşüyorsa iptal edemiyorsunuz ama aylık yenilemeli paket ise web sayfadan iptal edebiliyorsunuz.

• Suan 1188TL'ye 12 Aylik (Süper Lig dahil) satiliyor bazi sitelerde. Yakin zamanda zam gelir mi? Suan almak mantikli mi?

• sakulta8585 kullanıcısına yanıt
    Muhtemel zam gelir

Bahsettiğiniz 4 ekran tüm maçlar mı?

• Evet

Nerde satılıyor hocam

• Hepsiburada

• TOD TV 4 EKRAN 36 VE 37. HAFTA MACLARININ TAMAMINI (DERBI DAHIL) SATIYORUM

FIYAT: 150TL

• Ya bu samsung tizende uygulama yok alacağım ama beinconnect var sadece 2022 model tv. Nasıl izleriz alsak bilgisi olan var mı acil? Sordum sadece tod uygulamasında izlersiniz beinconnecte giremezsiniz diyor temsilci?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siradanbiradam_ -- 27 Mayıs 2023; 16:42:54 >
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.