Şimdi Ara

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: luis1907fb , one a day Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.870
Cevap
213
Favori
637.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
54. Sırada  bugün en iyi #19
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Tod paketı satın alma işlemi bein connect olarak mı görülüyor? Kartımda dıgıturk beın comnect kampanyası var, bu pkeylerden alsam yararlanabılırmıyım acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gomez_10 G kullanıcısına yanıt

Tod'un kendi sitesinden aliyorsunuz paketi ama deneyin bakalim, Mesela satin alirken kodu girin, indirim yansir..Yansimazsa Beinconnect' e ozel demek ki..Beinconnect Hala duruyor sanirim oradan alir izlersiniz...

• hendrickk H kullanıcısına yanıt

Hocam siz telefondan izliyorsunuz sanırım, buraya bile telefondan yazmışsınız :) Ben 65 inç televizyondan, onu da geçtim 32 inç monitörden izliyorum ve kaliteden hiç memnun değilim. Korsan yayın yapan bazı yerler bile daha yüksek kaliteyle yayın veriyor, bunlar daha 720p veriyorlar. Bari 1080p olsa içim yanmayacak.

• Dynamole kullanıcısına yanıt
    Sende televizyondan yazıyorsan heralde buraya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Size çıkan indirimler bana neden çıkmıyor uygulamayı mı indirmek lazım acaba

• Yaklaşık 3 senedir Bein Connect-Tod abonesiyim çıkan kampanya ile aboneliği yeniledim. Smart tv dahil paketi alınca tv de izlerken görüntü bir nebze daha iyi ama normal paket alıp hdmi kablo ile vs görüntü yansıtınca kötü maalesef.Bu yayın kalitesinin artması kesinlikle gerekli hatta 4K seçeneği de gelmeli. İnternet hızı uygun olanlar ordan izleyebilmeli.

• Mr.Lucky kullanıcısına yanıt

Ne kadara geldi? Avrupa maclari varmi acaba icinde ?

• Backstreet kullanıcısına yanıt

12 ayda 129 Tl. Spor extra paketi bu sezon sonuna kadar dahil önümüzdeki sezon ayrı

Tesekkurler Cevabiniz icin, 2023-2024 sezonu icin ayri ucret alinacak yani Avrupa maclari dogrumu anladim ?

Bana 119 Tl diyor Superlig paketi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 17 Nisan 2023; 20:18:47 >

Premier Lig gibi Avrupa maçları Spor Extra paketinde olduğu için evet o ayrı ücret ile satılıyor.Ayrıca, 119 TL 4 ekran değil yani Smart Tv veya Apple Tv gibi cihazlarda uygulama yükleyerek izleyemiyorsunuz. Bilgisayarda Web sitedn veya cep mobil uygulamalar üzerinden ancak izleyebilirsiniz.

Tesekkurler cevabiniz icin, 129 Tl imis evet.. Spor Extra icinde olsaydi Iyi olurmus..Gecen sezon 900 Tl'ye almistim icindeydi..

Geçen sene gerçekten uygun fiyata aldık. Bu kampanyada spor extra olsaydı tadından yenmezdi.Bakalım spor extrayı bu sene ne kadardan verecekler ama ben sezonluk 500 civarı bir rakam bekliyorum açıkcası. Çünkü uydu paketlerinde sporun yıldızı paketi felan uçmuş durumda

3500 Tl falan istiyorlarmis Erken gel kampanyasi bir de :) Uydu yayini icin ..

• Arkadaşalr merhaba sezonun geri kalanı için tod üyeliği alacağım (web cep tablet).

Tod veya beinconnect websitesinden görüntüyü projeksiyona yansıtabilir miyim

herhangi bir yayını koruma yöntemi var mıdır

ligin son haftasındaki derbiyi 10-15 arkadaş izleyeceğiz de sorun veya aksilik çıkar mı

• indirim ya da kampanya yakalayabilen oldu mu?

• mami_3r3n kullanıcısına yanıt
    Dizüstü bilgisayardan ya da masaüstü bilgisayardan; web tarayıcı aracılığıyla HDMI kablosu ile TV ye görüntüyü aktarmıştım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucanturk45 U kullanıcısına yanıt
    Tabletten de çok aktardım ben, hdmi kablo ile. Ayrıca beinconnect kullanırken telefon uygulamasının apk sini çıkarıp tv ye yükledim tv yi mobil cihaz olarak algıladı sistem ve sorunsuz bir şekilde tvden maç izledim. Tabi bunu yaparken tv den otomatik program güncellemesini kapatıyorum. Tod bilmiyorum hiç denemedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mami_3r3n kullanıcısına yanıt
    Hdmi ile görüntüyü tv veya projeksiyona aktarabilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cemil.sahin C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam

• 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.