Şimdi Ara

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: davut6767 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.880
Cevap
213
Favori
638.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haftasonu premier lig maçı izledim tv'den yağ gibi akıyor, sonra bizim ligden bir maça geçtim power point slaytı gibi top takıla takıla gidiyor.. TR liginin kamera kalitesinin acilen artması lazım. Bitrate çok düşük. Premier lige göre berbat bir deneyim. Diğer avrupa liglerine dikkat etmedim ama muhtemelen onların da görüntüsü kalitelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Fellows -- 25 Nisan 2023; 0:30:36 >
  • Lincoln Fellows kullanıcısına yanıt

Fransa-Almanya' da cok iyi..Ama bana gore en iyi kalite Fransa'da...4k gibi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Uydu yayinina gececegim, Uydu yayini icin beinconnect var Tod degil..Arada ki farki yazacagim buraya goruntu kalitesi adina..

Neden Ayirilimis derseniz Kutu kumandasi uzerinde Beinconnect Tusu var..Basiyorsunuz Internete bagli oldugu icin direk giris yapiliyor...Kiyaslama yapacagim bakalim

• Philips android tv kullananlar sizde de donma/takılma sorunu oluyor mu?

• Tod Tv süper lig paketinde diğer televizyonlarda,bilgisayarda sorunsuz olmasına rağmen kendi televizyonumda böyle bir hata veriyor.
    Sebebi ne olabilir ? Ne yaptıysam haftalardır şu sorunu çözemedim.

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • grikurtccc G kullanıcısına yanıt
    Oluyor ne yazık ki.Bir daha paket filan almam bunlardan.

• Yürüyen Hoparlör kullanıcısına yanıt

hocam para iadesi için e-devlet cimer'den btkya şikayette bulunun ben paramı iade aldım bu çakallara para kaptırmayın

tivibu uygulamasında donma yokken tod uygulamasında canlı yayınlarda donma var kendi beceriksizlikleri sonra millet niye iptv alıyor

hem ucuz hem donmuyor iptv o yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grikurtccc -- 27 Nisan 2023; 21:40:57 >

Sony Android Tv' de 1 kere donma yasadim o kadar..

Fb-Bjk maciydi 4-2

Donma sirasinda 3. Gol atmisti Besiktas, golu kacirdim mesela..Ama genel anlamda Internetiniz iyiyse fazla donma olmaz..Benim Fiber 500 Mps..Stabil internet kalitesi iyi yani..Sorun yasamiyorum o yuzden..

• Backstreet kullanıcısına yanıt

benim donma dediğim takılma aslında ses takılmıyor sadece görüntü 1 saniye geri gidiyor bir anda ve bu olay 10 saniyede bir oluyor izlenmiyor

tivibugo uygulamasından s sportu açıp premier lig izlerken böyle bir sorun olmuyordu

Başvuru metninizi ve süreci burdan paylaşın ki mağdur olanlara yardımcı olmuş olursunuz

• Backstreet kullanıcısına yanıt

O maçta genel sıkıntı varmış, herkeste donma olmuş.

Hayir Sony Tv' de oyle bir durumla karsilasmadim ama Premier lig' de soyle bir sey yasadim son zamanlarda Frame atlamasi, Ses de sikinti yok, Goruntu de sikinti yok ama Frame atlamalari yani hareketli sahneler de Sadiselik takilmalar oldu , yayin akisiyla ilgili bir durumdu sanirim..

• Derbi maçı isteyen ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tek mac satin alamiyormuyuz??

• KarambaKarambita* kullanıcısına yanıt

Uydu Kutu sahipleri alabiliyor diye biliyorum...

Tavsiyem 129 tl'ye bu sezon sonu maclarini alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 30 Nisan 2023; 18:9:11 >
  • Tod Tv Uyeligim devam ederken, Onumuzde ki sezon icin Uydu yayinina gectim, Hem.Beinconnect hemde Tod tv hesabim oldu..Tod Tv Agustos' da sona erecek..

Tod Tv Beinconnect'den cok daha iyi arkadaslar..Menu duzenlemesi, Kanal gecis hizi, menu hizi , Goruntu kalitesi daha iyi..

Bayagi kiyasladim Tv' de iki uygulamayi da..

Uydu yayinina gelirsek eger , Tabi digital yayina gore Bayagi fark var kalite olarak..

• Trendyl, hb vb. alışveriş sitelerinin sezon paketlerinden alan oldu mu? Kalan maçlar için izlenir mi? Samsung tv de düşünüyorum sorun yaşar mıyım ne dersiniz?

• acebi kullanıcısına yanıt
    Ben hb den sezonluk aldim 4 ekran spor ekstra+ paketi 8.aya kadar verdi erişim

• pharm4vita kullanıcısına yanıt
    TOD Sezonluk Taraftar Paket 3 ekran, 5 maçlık 178₺ makul gibi geldi (eğer donma yaşanmayacaksa). Şifre ile rahatça izlendiğini yazmış satın alanlar.

• acebi kullanıcısına yanıt
    Ben 102 liraya almisim hocam 15Nisan da

• 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.