Şimdi Ara

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.862
Cevap
213
Favori
636.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yurt disi maclarinin kameralari cok iyi o yuzden..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamehliyetsiz kullanıcısına yanıt

Redmond' in golunu goremedim o yuzden, ne kufur ettim yahu...Iptv' ye gectim, sikintisiz verdi maci :)

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    Sanki fifa23 izliyor gibi hissettim sözde bizim derbi 4k'dı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hendrickk -- 2 Nisan 2023; 23:37:28 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kasabalidayi K kullanıcısına yanıt
    Bu teklif bana da gelmiş bende satın aldım. Yalnız bende uygulamada gözükmedi, tarayıcıdan giriş yapıp baktım orda vardı. O şekilde aldım.

• Bizim ToD üyeliğinde de böyle bir kampanya var. Yeni hem bu sezonun, hem de önümüzdeki sezonun tüm maçlarını izleyebiliyoruz. Üstüne üstlük eğlence paketi de yanında hediye olarak geliyor. Bence kesinlikle almaya değer! (Bu arada, bu kampanya yeni üyelik alacaklara ayda 129₺'ya geliyor.)

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU]
  • yusufir kullanıcısına yanıt
    Premier lig olmaması kötü

• hendrickk H kullanıcısına yanıt
    Sezonluk paket var bana gelen teklif aylık 34 tl 3 ay sporextra+

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Biz zaten Süper Lig maçları için alıyoruz. Avrupa maçları için de Tivibu'yu kullanıyoruz. Orda Premier Lig ve Fransa Lig 1 dışındaki tüm büyük ligler var.

• bu sezon kalan maçlar ve gelecek sezon için bjk li ortak arıyoruz,fb&gs 2 kişi varız

• yusufir kullanıcısına yanıt

Merhaba, yayın ortalama kaç saniye geriden geliyor?

• bi tylol hot içer miyiz kullanıcısına yanıt

Benim gördüğüm kadarıyla 15-20 saniye geriden geliyor.

• Arkadaşlar uygulama sürekli çıkış yapıyor neden olabilir? Giriş yaparkende qr kod çalışmıyor, yazılı kod ile giriş yap deyince telefondan oturum sonlandı yazıyor her hafta maç izleyeceğim zaman 5 dk kanser ediyor kumandayla tek tek mail şifre yaz. Birde maça tıklıyorum tepki yok canlı yayınlara giriyorum öyle giriş yap ekranı geliyor.

Ek olarak birde TV vestel 55qa9700 qled Android TV, ip TV tivimate programı ile kalite falan iyi çok akıcı todda ise sanki 15 fpsmiş gibi oluyor görüntü böyle takılarak gidiyor iptvye göre, daha akıcı yayın için ne yapabilirim cihaz gücü mü yetersiz kalıyor neden olabilir

• Erken Gel kampanyalari Baslamis, Bana ozel 12 Ay 119 Tl aylik..Herkese nasil bilemiyorum da? Tarayicidan girip uyelik kismindan paketlerim, oradan teklif veriliyor gozukuyor sanirim bakabilirsiniz..

Smart Tv dahil..Ama icinde spor Extra varmi bilmiyorum Eglence paketi var ama ..1428 Tl yani..

Gecen sene erken kampanyasi ile 900 Tl'ye almistim..Spor extra'da vardi icinde..Ama spor extra gozukmuyordu alirken supriz oldu izliyorum bu sene. Icindeymis yani.

Normal de Uye olmayana 129 Tl+ eglence paketi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 16 Nisan 2023; 13:19:35 >
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    İçinde spor extra varsa fırsat yoksa fırsat değil bence

Ogrenmek lazim evet..Ama gecen sene de icinde gozukmuyordu, sorunsuz izledik bu sene 900 Tl' ye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 16 Nisan 2023; 13:14:30 >
  • Trabzonspor Beşiktaş maçı isteyen var mı

Yada diğer süper lig maçları veya Premier lig, Bundesliga, Ligue 1 maçları kiralayabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 16 Nisan 2023; 14:34:1 >
  • Yıl 2023 ve Smart Tv'de maçları 720 p de izleyeceğiz? Hem de bu fiyatlara? Yarı fiyatına içinde her şey dahil daha iyi görüntü kalitesi olan iptv ler var. Yazık Bein'e.

• oktay1910 kullanıcısına yanıt

Sırf denemek için alabilirim. Fiyat nedir?

• Bein fiyat artışı politikası yerine görüntü kalitesini iyileştirmeli .

• Hissiz B 1 R adaM kullanıcısına yanıt
    Şahsen beni tatmin ediyor şu anki yayın kalitesi

• 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.