Şimdi Ara

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: nero1453 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.185
Cevap
173
Favori
581.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Peşin 872,00 TL

4 ağustos 2023'e kadar izleme hakkın var

ben yeni aldım oradan biliyorum.

• Apple Car Play’de Bein Connect kullanılıyor mu? Maç vs izletir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftalar sonra ilk kez Samsung smart tv de 4 büyüklerin maçlarını görüntü kalitesi düşmeden, donma, takılma vs. olmadan seyrediyorum.

• Rasyonel teletabi R kullanıcısına yanıt

Denemedim,ama deneyeceğim

sonucu yazarım

• Burak73 kullanıcısına yanıt

• "Servis ile iletişimde zaman aşımına uğrandı. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz" şeklindeki hatayı son 1 haftadır sürekli alıyorum. Bilgisi olan var mı? teknik desteğe ulaşamadım

• ligin bitmesine 17 hafta var taraftar paketinde 17 maç demek sadece 590 tl fiyat nedir 17 maç için premier ligi izlemek daha ucuz

• Gigabit internet kullanıyorum. 5Ghz kablosuz ağ üzerinden Lg Nanocell televizyonuma gelen internet hızı 200 megabit civarı fakat yayınlar 1 dakika gecikmeli geliyor. Maç keyfini kaçırıyor.

• samsung TV'de TOD ile sorun yaşayanlar için şöyle bir tavsiyede bulunabilirim. ben de 1 ay kadar önce TOD üyeliği aldım ancak aldığım günden beri önce uygulamayı yükleyemedim; hadi bir şekilde yüklendi, sonra hiç bir yayını açamadım; TV yayınını açtığım oldu, ama film açamadım derken TV'ye factory reset attım.

bu arada TV Q60R, internet turk.net 100Mbps fiber ve TOD dışında bluTV ve TV+'ta da sorun yaşıyordum. işin ilginç tarafı netflix, disney ve prime'da sorun yok. yani yerliler sıkıntılı, yabancılar sorunsuz.

her neyse, TV'ye factory reset de işe yaramadı. yine aynı sorunlar devam. bu sefer TVyi telefon üzerinden internet'e bağladım, ta taa, her şey düzgün. ben de sinyal kalitesi daha kötü olmasına rağmen TV'yi arka odadaki repeater'a bağlıyım dedim ve yine her şey düzgün. arada sinyal kalitesi kötü olduğu için donma vs oluyordu ama sorunun kaynağını bulmuştum, TT'nin ZTE modemi.

arıza kaydı açtım. 1-2 ayarı kurcalamışlar, test ettirdiler, düzelmedi. en son modemin yazılımı eski kalmış, güncelleme yapalım dediler. sonrasında her şey düzgün çalışmaya başladı.

velhasıl en kısa zamanda asus vb bir modem alıp ZTE'den kurtulmayı planlıyorum.

• scofield1978 S kullanıcısına yanıt

sanırım TV'nin sadece modemle değil DNS'le de bir derdi var. sabah her şey düzgünken akşam yine sorun çıktı. normalde TT DNS yerine open DNS ve google DNS kullanıyorum. yine sorun yaşayınca TV üzerinde DNS'i TT'ninkini ayarladım. şimdilik çalıştı. eğer yine sıkıntı çıkarsa buraya yazarım.

halbuki evdeki her türlü tablet, telefon, PC, vs TT olmayan DNS'lerle düzgün çalışıyor. bizim samsung heralde kuzey kore malı, sevmiyor öyle hür DNS...

• Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt

Cevabını bulabildinizmi?

• nayir kullanıcısına yanıt
    Denemedim ama bluestacks diye bir uygulama vardı onunla hafta sonu yapacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Maalesef olmuyor,uygulama araç ekranında hiç çıkmıyor bile

• Burak73 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.  

Rica ederim dostum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bir sorum olacak. Sezonluk bein connect süperlig paketini almayı düşünüyorum. Sezonluk paketin 872 lira fiyatı var. Acaba sezonun ortası olduğu için bu fiyat düşüyor mu yoksa seneye bu zaman kadar mı paket açıyorlar?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar tv den izleyip sorun yaşanlar için yazıyorum. televizyonunuzun yazılımı genelde düşük kalite olabiliyor buda donma takılma yayının arkadan gelmesine sebeb olabilir. İyi bir tv box alırsanız , mesela bende google chromecast var 4k,1080p farketmez, tv nize göre uygun olanı alın keyfinize bakın. Yada tablet , pc den tv ye görüntü yansıtın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyline94 -- 28 Ocak 2023; 18:42:34 >
  • 18 hafta boyunca bende Samsung smart tv de Maçların görüntü kalitesi (144p) çamur gibiydi.

Düzelme var. görüntü kalitesi bu hafta da cam gibi en ufak donma, takılma vs. de yaşamadım. Sorun dns, modem ayarları ya da tv nin yazılımıyla alakalı değil muhtemelen Tod tv 'nin alt yapısının yetersiz olmasıyla ilgiliydi bi şeyleri değiştirmişler 2 haftadır problem yaşamıyorum. Umarım böyle devam eder.

• Bende 8 aydır ilk kez bjk maçını 144p olmadan izledim. 5-6 senedir beinconnect kullanıyorum bu sene oldu bu olay. Gündüz maçlarında yoğunluk olmadığı için normal izletiyordu ama akşam gs fb gibi maçlarda asla düzgün izletmiyor 144 e düşüyordu 30 sn ile 1 dk arasında görüntü. Birşeyleri eski haline geri döndürdüler sanırım. Şu anda bu problemi yaşayan hala var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Son 2 haftadır bende de problem yok.

• 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.