Arkadaşlar şuan sezon alirsam 1 yıl açıkmi kalacak sezon sonu bitecekmi normal kanallari izleyebilecekmiyim aldiğim tarihe kadar anlamadim 2024 sezonu için tekrarmi alim yapacağim şuan 5x109 tl ben 1 yıl normal kanallarida izlemek istiyorum |
beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (148. sayfa)

-
-
Arkadaşlar merhaba, tod uygulamasında görüntü kalitesi nedir? Filmler vs gene 1080p mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beinconnect'de indirmeye calistigimda sadece yurtdisi beinconnect uygulamasi cikiyor. Zannetmiyorum ama acaba bagladigim TV ile ilgili midir? Xiaomi musteri hizmetleriyle gorustum cihazim yurtdisi cikisli bile olsa uygulamalarin hepsinin ayni oldugu soylediler. Ilginc bi durum anlayamadim.
-
Arkadaşlar selamlar, TOD üyeliği aldım evdeki samsung tvde smart uygulaması indirdim sorunsuz ve baya kaliteliydi. şimdi diğer eve geçtim 2016 yılı samsung smart tvde aplikasyonu indiremedim. arattım bişey çıkmıyor bu sorunu yaşayan veya çözen var mı?
yani bilgisayarı bağlayıp izlemek saçma geliyor smart app daha iyi
-
Samsung'larda 2017 ve sonrası modeller için destek var. 2016 modele indiremezsin.
-
Bende de 2014 Samsung var, beinconnect uygulamasini indirip izleyebilirsin.
-
Tod tv açılmıyor sizdede öylemi?
-
Evet açılırken bir hata oluştu diyor tabletten denedim ama giremedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekşide tod tv başlığında herkes şikayet edio
yor paramızla rezil oluyoruz.
-
-
beraber todtv eğlence paketi almak isteyen var mı
-
Sezon sonuna kadar (Daha doğrusu paketlerim kısmında hangi tarih yazıyorsa, o zamana kadar) kullanabiliyorsun. Yeni sezon için yeniden üyelik alman gerekiyor.
-
Arkadaşlar sizce süperlig alırken
12 aylık mı yoksa sezonluk mu almak daha mantıklı?
Ekonomik açıdan hangisi daha karlı sizce?
-
Sezonluk paket daha mantıklı.. Hem fiyatı daha uygun, hem aylık ödeme gibi bir derdin olmuyor, hem de eğlence paketi de yanında hediye olarak geliyor. Yani tek taşla 3 kuş vurmuş oluyorsun.
-
hocam ben android tv'de izleyeceğim 4 ekran olmalı siz hangi siteyi tavsiye edersiniz bir de sezon başlamadan kaç ay önce alıyorsunuz
-
Biz ligin başladığı gün 4 ekranlı sezonluk Süper Lig paketini aldık, hiçbir sorun da yaşamadık şu ana kadar.. Sadece ufak sorunlarla karşılaştık, o kadar! O ufak sorunlar dediğim de, herkesin yaşadığı uygulamaya girememe, çökme gibi ufak sorunlar.. Görüntü kalitesi de gayet iyi.. En azından bizi tatmin etmeyi başardı.
-
Cevaplar için teşekkür ederim eğer ücretsiz deneme denk gelirse bazen 1 haftalık falan oluyormuş herhalde deneyeceğim
-
arkadaşlar merhaba, benim Tod tv aboneliğim var. paraya ihtiyacım var maç anında maç satışı yapabilirim. ben girmem giren arkadaş 2-2,5 saat izler çıkar. olur derseniz özel mesaj atın.
-
-
Teklif guzel ben de baktim ama gelmemis ben olsam alirdim. Tod uygulamasindan mi geldi teklif
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X