< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (145. sayfa)

-
-
Hocam tv samsung ise farklı bir ayarı varmış sanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet TV Samsung nerden bulurum ayarları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fguner88 -- 13 Ocak 2023; 23:18:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilmiyorum hocam benim tv lg. Sanırım bu konuda görmüştüm. Sayfalarda geriye doğru bakın isterseniz. 1-2 ay önce olmuştu sanırım muhabbeti.
Galatasaraylıyım ortak arıyorum. 110 tl lik paket aldım. İlgilenen pm atsın.
Samsung Mu9000 smart tv de aynı sorunu bende yaşıyorum. Maç başladıktan 30sn sonra çözünürlük 144p ye düşüyor. Bununla ilgili çok şikayet var. Ben her yolu denedim, malesef düzelmedi. Tv nin yazılım sürümüyle ya da uygulamayla alakalı bir durum sanırım.
Sezon başından beri var, bein ile görüştüğümde samsung tvlerde genel bir sorun var ilgileniyoruz diyorlar ama sezonun yarısı bitti.
-
Samsung servisi de onların alt yapılarının yetersiz kaldığını uygulamada problem olduğunu söylüyor. Bahsedilen ayarlar bende işe yaramadı.
Gündüz oynanan maçlarda görüntü cam gibi, çok izlenen yoğunluğun arttığı 4 büyüklerin maçlarında görüntü 144p.
Evet dört büyüklerin maçları problemli normal maçtan 1 saat önce veya bein canlı yayında problem yok. Maç başlarbaşlamaz, 1 dk sonra görüntü gidiyor.
Sony Tv de Goruntu cok iyi Su an..Android Tv' ler de goruntu bayagi iyi..
Hala çözemedim(k). Digitürk sürekli başka ekibe ilete ilete zaman kazanıyor resmen hizmeti 1 aydır alamıyorum daha önce karşılaşan olmadı mı böyle bir şey ile?
-
Aynı anda 2 cihazda kullanılabiliyor mu? Örnek smart tv ve web olarak ayrı ayrı aynı anda izlenebiliyor mu?
Hayır
Cevap gelene kadar alıp denedim izleniyor. Sorun olmadı.
Maç yayınlarını izleyemezsiniz hocam.
Peki son haftalarda aynı anda başlatıyolar 4-5 maçı. Yine birini mi izleyebiliyoruz?
Evet. Birinden çıkıp diğerine girebilirsiniz.
Şu anda süper lig sezonluk paket alsam kaç tl arkadaşlar bildiğiniz fırsatlar var mı?
peşin ödemek istiyorum aylık uğraşmak istemiyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X