< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (144. sayfa)

-
-
Tod üyesi olarak sezonluk lig paketi aldım, aynı anda kaç ekrandan izlenebileceğini bir türlü öğrenemedim. Görüntü kalitesi iyi ancak bilgi ve ilgi zayıf.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akıllı tv de yayın donması sorunu varmış galiba. Bilgisayardan izleyenler sizdede donma oluyor mu?
-
-
Teşekkür ederim hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı anda tek ekran.
Dün Galatasaray Fenerbahçe maçını seyrettim. Digitürk üyeliğimi iptal edip todd almıştım. Maç görüntü kalitesi çok iyiydi. Tek eksik tarafı 37 sn geriden gelmesi. Pek dert etmedim açıkçası. Tüm kanallar maç ve sinema hepsi dahil 109 TL çok uygun fiyat bence . Uydu cihazımla teklif istediğimde 260 TL fiyat söyledi. İnterneti iyi olanlar geçsin bence başarılı olmuş. Ama neden connect varken adını değiştirdiler bilmiyorum.
Ben tabletten izliyorum bazen görüntü patates oluyor sonra düzeliyor ): bu yoğunluktanmı kaynaklı yoksa netlemi alakalı anlamadım. Başka bir platformda vs böyle birşey yaşamıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün derbiyi izledim. Tvden hiç kasma olmadı görüntü kalitesi de güzeldi.
Beinconnect te kontrol ettim. Tv de maçı açtım. Telefondan da Beinconnect açtım. 10 sn geriden geliyordu sadece Beinconnect. Tod fazlaymış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beinconnect tetelefonda bein sports kanallarında ekran görüntüsü alnamıyor. Tod da böyle bir durum var mı?
Alınamıyor.denedim az önce
Samsung smart tv de tod uygulaması yayınlanmamış umarım kısa sürede gelir
Ben dun derbiyi izledim takilma donma olmadan ? Hatta izledigim hicbir macta donma olmadi..Sony Android Tv..
Tod uygulamasi daha kaliteli..Yurt disinda 4k ' ya varan yayinlari var Tod tv de...Ayrica canli kanal gecisleri ve kalitesi daha iyi..Goruntu kalitesi Beinconnect' den iyi kesinlikle..
-
Bende Beinconnet var fakat maçlarda kalitesini merak ettiğimde bugün 1 aylık farklı kullanıcı kimliği ile TOD aldım.
İlginçtir, sitesinde aylık Smart Tv'li paket 249 TL olmasına rağmen uygulamasında Smart Tv'li paket 199 TL idi. Bu tutardan 1 aylık denemek için aldım. 1 ay dolmadan önceki 24 saate kadar iptal etmek gerekiyor yoksa otomatik devam ediyor. Süper lig paketini aldım.Şimdi mobilden gördüğüm kadarı ile film dizi belgesel kanalları da açıktı. Süper lig paketini alınca sanırım diğerlerini hediye veriyorlar.
TOD'u kısmetse bu hafta sonu maçlarda LG Nanocell 4K Tv'de deneyeceğim. Beinconnet'de aynı Tv'de olduğu için ikisini karşılaştırmak kolay olacak.
TOD Tv kullanan bir arkadaş iyi bir internet ve 4K TV'de TOD'un Beinconnet'den daha iyi olduğu anlaşılıyor diye yazmıştı. Bende bir görem bakalım :)
-
TOD canlı TV kısmında yer alan toplam 9 adet belgesel kanalları :
-
Tablet ve cep taraftar paketini alıp bunu pc den izleme imkanı var mı?
Benim de Beinconnect uyeligim vardi, Tod Tv uyeligine gectim otomatikman, Kalite farkini gordum acikcasi..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X