Şimdi Ara

Behzatın bütün kek soruları grafikle cozmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sinirim bozuldu ya fonksiyonlar her soruyu grafikle cozuluyor 2dk felan suruyor ama diger yontemlerle cozduk mu 20 saniyemizi almiyor isin kotu tarafi bu yontemleri gostermiyor grafigide detayli sekilde anlatmiyor ustunkoru geciyor sinirim bozuldu baya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Soru tytde ciksa grafikle ugrasicacak zamanimiz olmayacak zaten diger yontemleri niye anlatmiyor bu adam

• sırf bu yüzden behzatın fonksiyonlarına başlamaya korkuyorum
  • Behzat Ç mi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaqenn

Behzat Ç mi hocam

Behzat ç 😂
  • Klasik anlayışın dışına çıkması iyi.
    Apotemiden fonktan önce tanım kümelerine filan bakmazdım.
    Sonra girdi bakmak zorundaymışız meğer. Fonk diyince aklıma direk kümeler bağıntılar geliyor...
  • Asiruh01 A kullanıcısına yanıt
    sonuna kadar katılıyorum çok sinir bozucu oluyor vaktimiz ikinci oturumda bol buna rağmen onun yöntemiyle çözmek istemiyorum aynısını türevde de yapıyor ve her derste illaki önceki derslerden de bahsediyor mutlaka dinlememiz gerekmiş falan yoksa oturmazmış videolar ücretli olduğu için de söyledi kleri samimi gelmiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Grafik bilgisi matematiğin her şeyidir. Adam ufkunu açmaya çalışıyor orada zamanla yarışmıyor sonuçta kendin çözerken dilediğin gibi yap.
    Üstelik mutlak değer sorularında tablo yapmak yerine gösterdiği grafik yöntemi çok kullanışlı.
  • Hocam kesinlikle haklısın. Fonksiyonda her şeyde grafiğe giriyor. Girmesi güzel adam öbür kısa yöntemleri göstermiyor. 2017 lys matta bir soruya grafik çizmeye girişecektim çizemedim bodoslama daldım anca öyle yaptım sınavda dıdıdın dıdısına girilmiyor maalesef pratik olmak önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam full yapıcak insanlar için anlatıyor. Hedefin zaten öyle değilse behzat zaman kaybı 80 de 50-70 mat istiyen başka yerlerden öğrensin 70+ behzat dinlesin. He ben bunu yazınca herkes ben 70+ yaparım yaaa havalarına gircekte işte gerçekte böyle olmucak.

• senben12 S kullanıcısına yanıt
    Behzat Rasuli geometri anlatmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeunes Turc -- 22 Ekim 2017; 20:41:36 >
  • gidin tonguç dinleyin kardeşim ozaman
    BR: "MAT 101 DERSİNİ ALIRKEN ÇOK RAHATLICAKSINIZ DEMİYORUM CANIN ÇIKICAK AMA BUNLARN FAYDASINI GÖRÜCEKSİNİZ"
  • Anlatmadığını biliyorum geometri zaten birinden dinlenerek olmaz sb çözersin olur biter.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.