Şimdi Ara

Beğenilen Corsair Hydro serisi genişliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bileşen pazarında en çok satanlarından birisi olan Corsair Hydro sıvı soğutucu serisi genişliyor. Corsair seriye enerji verimliliği ve RGB aydınlatma anlamında dikkat çeken iki yeni üye daha ekledi.


     


    Corsair Hydro H100i RGB PLATINUM özellikleri ve fiyatı


     


    Corsair Hydro H100i RGB PLATINUM ve Hydro H115i RGB PLATINUM adındaki yeni soğutucular firmanın hem fan hem de pompada RGB aydınlatma kullanan ilk Hydro ürünleri ünvanına sahip. Her fanda 4 LED ve pompada 16 LED olmak üzere toplamda 24 LED yer alıyor. iCue uygulaması üzerinden RGB aydınlatma kontrol edilebiliyor.


     


    Ayrıca Bkz.Tek şarjla 365 gün kullanım: Anker EufyCam güvenlik kamerası

    Yeni modellerde manyetik rulmanlara sahip fanlar sürtünmeyi en aza indiriyor, en iyi hava akımını ve yüksek statik basıncı sağlıyor. Ayrıca yüksek seviyelerde dönse bile geleneksel rulmanlardan daha az gürültü çıkarıyor. Düşük yoğunluklarda ise fanlar tamamen durabiliyor. Yine iCue uygulaması ile fanların ve pompanın kontrolü sağlanıyor.


     


    Ayrıntılara bakacak olursak Corsair Hydro H100i RGB PLATINUM modeli iki adet 120mm fan ve 240mm radyatör ile geliyor. Dönüş hızı 2400 RPM seviyesine kadar çıkıyor. Fiyatı 160$.


     


    Corsair Hydro H115i RGB PLATINUM modeli ise iki adet 140mm fan ve 280mm radyatör ile geliyor. Dönüş hızı ise 2000 RPM seviyesine kadar çıkıyor. Fiyatı 170$ olarak açıklandı.


     







  • Kasanın içinin aydınlık olması çok önemli. Mazallah işlemciniz o karanlıkta tek başına korkar sonra.

  • 900 TL civarı yapıyor, çok pahalı. Stok fanla devam.

  • Zamanında 600 liraya thermaltake floe riing 360 almıştım aynı şekilde 400-500 liraya elimden bir sürü h100i,h100i v2,h110i ler geçti böyle basit aio cihazlar için bu paralar hep çok fazla Amerika'daki insanlar 100-150$ ödeyerek alabiliyor bu tip cihazları ekonomik olarak çok kötü durumdayız diye düşünüyordum şimdi ki fiyatları görünce direk aklıma bitip okeye dönmek geldi Allah şu zamanda bilgisayar toplayacaklara bol bol sabır ve para nasip etsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Y-ZiyA

    Kasanın içinin aydınlık olması çok önemli. Mazallah işlemciniz o karanlıkta tek başına korkar sonra.
    Insanlarin keyfi hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Her hangi bir konu hobi statüsüne girdiği zaman mantıklı tartışmaya gerek kalmaz. Daha doğrusu tartışmaya gerek kalmaz. Çünkü hobi dediğiniz şey keyiftir ve keyifte ekonomi aranmaz.



    Haklısınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F/P urunu toplayanlarda sureklı farklı marka modellerle herbırı kendı kafasına gore takılan RGB urunlere sahıp oluyorlar boylece kasanın ıcı "ÇİN KERHANESİNE" donuyor.

  • milleti nasıl yolarız RBG fantazisi ne zaman biticek artık.Bu ürünler yüzünden normal ışıklı mışıqlı olmayan parçalarında fiyatları el yakıyor
  • milleti nasıl yolarız RBG fantazisi ne zaman biticek artık.Bu ürünler yüzünden normal ışıklı mışıqlı olmayan parçalarında fiyatları el yakıyor

  • Geyet güzel yapmışlar.
  • İşlemci bu renga renk ışıltiyi görüpde göbek atmazsa almam vallaha..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genişliyor ama soğutma adına hiçbir yenilik yok radyatör teknolojisi aynı, işlemci yüzeyi aynı, borular aynı, içindeki sıvı aynı.

    Fark ne? Biraz şekli şemali değiştir heryerine rgb döşe yeni ürün diye yüksek fiyattan sat.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.