Şimdi Ara

Bedelli Sacmalığı, Türk Milliyetciliginin yok edilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilal veya dsvutoglunun cocuklari derneklerde milyonlarıyla oynarken ve ayni zamanda zenginlerin askerden kacip fakirlerin olmesi saglamirken terorle mucadele olmaz !

Türk milletinin içi boşaltılarak bunun millete cevrilmeye calişılması ulke icin en büyük yozlasmışlığa neden olan olaydır.

Hdp ırkçı seviyede kürt milliyetciligi yaparak güçlenirken bizimkiler Türk milliyetciligini ayaklar altina alarak , Uygur Türklerine terörist deyip araplara aglastığı icin memleket çözülüyor.

Doguda pkkya saglanan devasa ozgurlugun simdi bize cok buyuk oranda kan olarakdonmesinin nedeni ve bu ozgurlugun kurtlerin buyuk cogunlugunu pkk yandasina cevirmesi iyi degerlendirilmelidir. Sehitler umursanmazken siwan pervere aglayan basbakan veya ocalan a duzulen ovguler insanlari kendi ulkelerinden son.derece sogutmustur.

Oyleki akpnin yarattigi anti milliyetci hava ve pompalanan Türklüğü yok edip yerine ummet denen cag disi guruhu olusturma girisimi bazi Türklerin bile pkk partisinin kucagina dusmesine neden olmustur.

Ocalana ovguler duzen , siwan perver ile aglayan , dagdan gelecek teroristlere ev , ocalana sekreterya ve yakinda ocalanin salinacagina dair akpnin yaptigi propaganda ile Türk kavrami adeta yok olmaya yuz tutmustur.

Ulkenin baska ulkelerin ic savasina silah saglamasi ve araplar icin kendini yirtmasi nedeniyle bugun artik insanlar kendi ulkesine guvenemez konuma getirilmistir.

Evet kendi ulkeme guvenemiyorum yarin askere gidince belki beni sehit edecek pkklinin daha sonra salinip devlet tarafindan birde uzerine ev yapilmasindan korkuyorum , ben ulke icin carpisirken Ocalan in torenlerle yarin salinmayacagina emin degilim.

Kisacasi akpnin olusturdugu kimliksiz temelsiz bu ulkeye guvenemiyorum.

En büyük sorun budur. Ugruna savadilacak birsey bırakıldı mı ?

Baska ulkelerin ic savaslarina silah saglamak .
    Devasa yolsuzluklar.
    Tayyip , basbakan ve bakanlarin ogullari tvde ya hak diye sov yaparken fakirlerin cocuklarinin pkk ile mucadeleye yollanmasi ama parayi basanlarin Bilal in ve digerlerinin cocuklarinin askere gitmek yerine And ye okumaya gitmesi.
    Pkklılara gosterilen devasa hosgoru iktidar tarafindan.
    Kendi degerlerimizi sırf kürtler rahatsız oluyor diye çöpe atmış olmamız. Buna kürtlerin cevabinin ise pkkya yuzde 80e yaklasan destek olarak donmesi.
    Kısacası boşluktayız Türkler kendi ülkelerine güvenemez hale sokulmustur ve ülke bu nedenle tedirgin durumdadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 10 Ağustos 2015; 14:49:30 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Sadece Truk milliyeciligi degil Islam inancinin da dejenere edilmesi politikasi yurutuluyor ak parti tarafindan.

Caliyor ama calisiyor soylemi Islam'in en buyuk gunahlardan biri saydigi devlet malini calma filini, hatta peygamber efendimiz S.A.V'in olse dahi namazini kilmadigi bu fiilin bugun Turk halkina normalmis gibi addedilmesi emnpoze ediliyor.

Sozde din alimleri, hocalar vs. ile Allah c.c'line sirk kosuluyor Erdogan'a ithafen soylenenler ile.

Hepsinden tehlikelisi ak partiye oy vermeyen kafir yaftasi ile yaftalaniyor ki bu Islamin bir sartiymis gibi dayatilarak Allah muhafaza iman edenin imanini bitirme, ona istinaden oy verenin ise dinden cikma gercegi ile yuz yuze kalmasi saglaniyor.

Ben 5 sene ak partinin icerisinde cok yogun bir sekilde, akttif bir sekilde bulundum.

Allah bu milleti pkk teroru ve ondan daha tehlikeli olan ak parti'nin hileleri ile test ediyor.

Yuce rabbim bu millete bu her iki musaallat karsisinda Islam yoluyla, islam ahlaki ve bilinci ile muzaffer gelmemizi nasip eylesin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.