Şimdi Ara

Bedelli askerlik kaç lira?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bedelli askerlik güncel fiyatları bilenler yazabilir mi? Ek olarak Lise/Üniversitesi mezunu olmanın bir etkisi oluyor mu bedelli askerlikte? ve kaç yaşında olmak gerekiyor? Biraz aydınlatabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

• Bedelli askerlik devamli yururlukte olan birsey degil. Su an bedelli askerlik yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ara ara verilen bir hak yani anladım. peki hak verildiğinde fiyatlar kaç civarında oluyor ve yaş hangi aralıklarda oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lisnotjustice

ara ara verilen bir hak yani anladım. peki hak verildiğinde fiyatlar kaç civarında oluyor ve yaş hangi aralıklarda oluyor?

En son yaş sınırı 30 bedeli de 30 bin liraydı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1999 senesinde çıktı bundan bir önceki yaş sınır 27'iydi ücret 20.000 mark.en son çıkan 2012'de 6 ay sürdü 29 yaş ve 30.000 liraydı bedel.Hem yaş olarak hem ücret olarak keyfi uygulanan birşe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 24 Kasım 2013; 21:04:14 >
  • arkadaşlar inşallah son 1 kez daha bedelli askerlik çıkacak mış hem bedel dusucek hem yaş umarım bunu bekleyen tum ınsanların bu hevesı kacmaz ve bıran once herkes faydalanır
  • bedelliye daha çok zaman var çünkü yeni sistemin oturması en az 2 yıl sürecektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ah ah yaş sınırı olmasa 30 bine fitim 22 yaşındayım şubatda gidicem askere şansıma 12 aya düştü ama gene çok :(
  • www.hurriyet.com.tr
    Son kez bedelli askerlik umudu
    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/25207160.asp

Bedellinin eli kulağında. Ayrıca askerlikte köklü bir revizyon olacak galiba... Çok heyecanlandım açıkçası. Başbakan da farkında durumun zaten sıcak bakıyor gibiydi vücut dilinden ve sözlerinden anlamıştım 21 kasım atv programında. Askerlikte flaş gelişmeler olacak gibi. Tüm haber sitelerinde aynı durum baya ciddi gündemde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrE3d0m -- 26 Kasım 2013; 2:48:45 >

• Yeni konu acmak istemedim. Umarim biri gorur de cevap verir.suan tecilliyim. Bedelli cikar ve yas 25e duserse yararlanabiliyor muyum? Yani illa kacak mi olmak lazim yoksa tecilli biri de yararlanabilir mi bedelliden? Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: re-public!

Yeni konu acmak istemedim. Umarim biri gorur de cevap verir.suan tecilliyim. Bedelli cikar ve yas 25e duserse yararlanabiliyor muyum? Yani illa kacak mi olmak lazim yoksa tecilli biri de yararlanabilir mi bedelliden? Tesekkurler

Yararlanabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.