Şimdi Ara

Bedelli askerlik için tecil iptal ettirme ve başvuru süreci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, yeni yıl zammı gelmeden bedelliye başvurmak istiyorum. 31.12.2026'ya kadar tecil gözüküyor bunu e-devletten iptal ettireceğim. Bugün iptal ettirirsem hemen kabul oluyor mu? Süreç nasıl ilerliyor yardımcı olabilir misiniz?

• e-devletten yoklama başvurusu yapın gerekli bilgileri doldurun. daha sonra aile hekimine gideceksiniz eğer sevk vs. olmazsa elverişlidir raporundan sonda hizmet tercihi ekranı açılacak oradan seçip ücreti yatıracaksınız. 31 aralık tarihine kadar halletmeniz lazım zamdan etkilenmemek için

ekleme: sağlık raporu sisteme düşmezse en yakın askerlik şubesine teslim edebilirsiniz hemen hizmet tercihi sayfası açılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StG 44 -- 15 Aralık 2025; 13:53:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    MSI MAG X570 Tomahawk Wi-Fi | Ryzen 7 5700X3D | 2x16GB Corsair Vengeance LPX 3600CL16 | XFX RX 6800 XT Speedster Swft 319 | 2TB Corsair MP510 | 6x Arctic P12 PWM PST | Reeven Hans | Phanteks P400A | be quiet! Pure Power 11 BN297 500W | AOC 24G2U | HyperX Alloy Origins Core Red | Logitech G305
  • StG 44 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam, az önce e-devletten yoklama başvurusunu yaptım. Yarın direkt gidebilirim değil mi aile hekimine herhangi bir onay vs. beklemem gerekmiyor sanırım.

evet gidebilirsiniz ama aile hekimleri muayene sistemine geçti isterseniz randevu alın öyle gidin olmayınca da çok sorun olmuyor gerçi çoğu yerde

MSI MAG X570 Tomahawk Wi-Fi | Ryzen 7 5700X3D | 2x16GB Corsair Vengeance LPX 3600CL16 | XFX RX 6800 XT Speedster Swft 319 | 2TB Corsair MP510 | 6x Arctic P12 PWM PST | Reeven Hans | Phanteks P400A | be quiet! Pure Power 11 BN297 500W | AOC 24G2U | HyperX Alloy Origins Core Red | Logitech G305

Evet randevuyu aldım işimi garantiye almak için :) İlginiz için teşekkür ederim hocam son bir sorum olacak belki bu konuda bilgilisinizdir. Boyum 1.76, benim boyumda birisi için üst kilo sınırı 103 sanırım şu an tam 103 kiloyum belki yarın aç karna 102 küsür olurum kilo herhangi bir sorun yaratır mı acaba.

kilodan zaten önce erteleme veriliyor diye biliyorum eğer gitmek istiyorsanız sınırın altında beyan edin siz söylemezseniz çok incelemiyorlar bile.

Erteleme almak istemiyorum. Aile hekimi boy ölçüsü ve kiloyu tartmaz umarım çok kurcalamazsa 2-3 kilo eksik beyan ederim.

Daha Fazla Göster
  • PickPower kullanıcısına yanıt

gerekirse direkt söyleyin hocam gidene kadar zayıflarım vs. diye sıkıntı olacağını sanmam

• Bende yillar evvel bedelliye gittim 21 gun(18 gun) gitmistim. Aile hekimi Lne askere gidecegim demistim. Oda bana sadece bi hastaligin var mi diye sormustu endiselenmeyin hocam.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.