Bildirim
Bedelli 35.000 TL az değil mi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ne kadar olsun paşam -
En az 70-80 bin TL olmalı halkımız yeterince zengin bu paralar az. -
35,000 x 100,000 > 75,000 x 10,000 -
arkadaş küfür istiyor herhalde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sizce 75.000 çok gelir mi bu halka ? tabi ki gelmez. Bugün sayın cumhur başkanı 2019 u değerlendirdi dinlemediniz mi ? 1 yılda 30 yıllık bir gelişme kaydetmişiz anlattı dinledik. Bu halkın parası bol. 75.000 büyük bir rakam değil kimseye çok gelmez. -
Aslında katılmıyor değilim fakir fukara zaten gidemeyecek zengin adam biraz daha versin öyle gitmesin. Arttırılması taraftarıyım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yurtdışındakiler için çerez parası evet. -
forumun geldiği duruma bak. eskiden forumun trolleri bile kaliteliydi, bilgi birikimi ve eğitim seviyesi vardı. şimdi ise ilkokul terk'ten farkı olmayan tipler kendince trollük peşinde. sonra forumun kullanıcı hitleri düşünce dh ölüyor diye konu açılıyor, durum ortada. -
Sayın Erdoğanın 2019 u değerlendirmesini dinleseydin bu paraların bu halka ufak kaldığını anlardın...
Ben ülkenin başında olsam zorunlu askerliği minimum 12 ay yapardım.Ciddi sağlık sorunu olmayanlar harici yok benim okulum var yok şarkıcıyım yok şunun cocuğuyum deyip ve ben askerlik yapmak istemiyorum diyeni vatandaşlıktan çıkarırdım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 17 Ocak 2020; 4:41:27 >
bence miktari 100 bin olmaliki askere gittigine degsin fakirler askere gidince sevinsin askere gittim 100bin kazandim desinler.
Not: fakirim. Her turlu Askere gidecem kendim icin yazdim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bedelliye gözü koyan adam 50 binde verir aslında zaten yılın ikinci döneminde bu miktar tahminen 45 felan oolur -
Az değil.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X