Şimdi Ara

Bedava MMS Kampanyası TURKCELL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konunun yerinin Mobil Operatörler bölümü olduğunu biliyorum.. Ancak kaç aylardır bu MMS kampanyası oluyor.. Ve de başvuru süresi sadece 1 gün oluyor.. O yüzden onlarca arkadaşımız o konuya gelip tüh kaçırmışım şeklinde tepkiler veriyor.. Ben de bu yüzden buraya da açmayı uygun gördüm.. Yönetici arkadaşlar uygun görmezse yine yapılması gerekeni yaparlar

15 Ağustos 2008 günü KAYIT MMS DENEMESIBEDAVA AGUSTOS yazın, adınızı ve soyadınızı ekleyip 2379'a kısa mesaj gönderin, 19-31 Ağustos tarihleri arasında tüm Turkcell'lilere bedava MMS gönderme şansını yakalayın..

Mesajı gönderdikten sonra hemen ücretsiz olmuyor.. Onay mesajının gelmesini beklemeniz lazım

Mobil Operatörler bölümünde bu haberi Turkcell sitesinden önce duyuran @serefbey d1 e de çok teşekkürler..

• Süpersin
  • Konu Zaten Açılmış Dikkatli Ol !
    http://forum.donanimhaber.com/m_25645194/tm.htm Burda 9.24'te açılmış sende 9.40 da !!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kuray

Konu Zaten Açılmış Dikkatli Ol !
    http://forum.donanimhaber.com/m_25645194/tm.htm Burda 9.24'te açılmış sende 9.40 da !!

Asıl Sen Dikkatli Ol !! Bak Bakalım Ben Konuya Ne Yazmışım ??
  • Forumda 3Tane var bu konudan
    Turkcell Bölmünde 2 tane
    Off Topic de 1 Tane
  • quote:

Orjinalden alıntı: dincerZ

quote:

Konu Zaten Açılmış Dikkatli Ol !

Asıl Sen Dikkatli Ol !! Bak Bakalım Ben Konuya Ne Yazmışım ??

sakin ol gerginleşme

• quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

sakin ol gerginleşme

ben yeterince sakinim hocam.. ben herkes faydalansın diye birşey yapıyorum.. ama bazıları mesajımı bile okumadan ahkam kesiyor.. benim tepkim bu tip kişilere.. herkes kendi işine baksın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    vodafone 1 ay bedava internet???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen Off Topic bölmüne mi açmıştın konuyu?
    Yoksa Turkcell bölmüne mi açtın
  • quote:

Sen Off Topic bölmüne mi açmıştın konuyu?
    Yoksa Turkcell bölmüne mi açtın

Off topic e açtım.. İlk mesajda da belirttim.. Millet kampanyayı görmüyor burada daha çok kişi görür diye.. Yine yukarıda da okuyacağın üzere yöneticiler isterlerse oraya taşıyabilirler dedim.. Zaten gören görmüştür.. Amacım da yerine ulaşmıştır.. Bu konuyu gören yönetici varsa silebilir
  • teşekkürler kardeş diğer arkadaşın mesajın önce görüp kayıt oldum ama burada amaç daha çok arkadaş görüp faydalansın olduğuna göre iyi yapmışsın teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velideli -- 15 Ağustos 2008; 14:59:41 >
  • tanıdığım turkcellilerin telefonları mms desteklemiyor ki
  • teşekkür
  • 2-3 ay oncede vardı bole kampanya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.