Şimdi Ara

BEDAVA ELEKTRİK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
38.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uranium kardeş ben de bu işi tartışmada kalmasın artık bir sonuca gidelim demek istedim ama sanırım sen beni yalnış anladın. yada ben yalnış ifade ettim. Yani her kafadan ses çıkıyor. Bir çok fizikçi geçinen arkadaş olmaz diye işin içinden çıkıyor. buda ister istemez yıldırıcı oluyor. bu konuda hep askıya alınıyor. Ki fizik kurallarına aykırı hiç bir şey yok ortada.

Magnetik enerji sırasıyla
    hareket enerjisine
    daha sonrada elektrik enerjisine çevriliyor.

Avantajı ise insan gücü yok. sistemi beslemek için ayrıca bir gerilim yok. içten yanmalı motor yok yani yakıt tüketimi yok.
  • Birde şu meşur gecü dönergecine dikkat arkadaşlar. Dönergeç videonun başlarında gayet süratli dönmesine rağmen videonun sonlarına doğru bu hız iyice yavaşlıyor. Bir süre sonra durmazmı
  • Bilimsel bakış gerekli insanlarımıza..

Bizim insanlarımız olağanüstü olayları yargılamaktan çok inanmayı seviyor.Ve çevremizdeki insanlara : "Adamlar sonsuz enerji üreten cihaz yapmış " diyerek hayretleri toplamak hoşumuza gidiyor..

Bilim merak ve şüphe sayesinde bugünkü gelişmişliğe sahip.Yargılayalım arkadaşlar..Elimizdeki yasalarla olayları inceleyelim biraz matematiksel yaklaşalım duygusal değil.Ben istemez miyim böyle bir cihazın türkler tarafından yapılıp piyasaya çıkmasını.

Böyle bir makina yapılsa bile inanın bedava enerji üretemez bir şekilde herhangi bir enerji şeklini diğer bir enerji şekline çok yüksek verim ile çevirebilir buna bişey diyemem ama;

Son olarak şunu söylüyorum bir makina %200 verimle çalışamaz bu imkansız ne derseniz deyin hangi videoyu izletirseniz izletin buna inanmamı beklemeyin benden.Yoktan birşeyi var edemezsiniz var olanı da yok edemezsiniz..

• Merhaba
    Karşılığı verilmeden bir şey almak elbette mümkün değildir.

Bir topluluğa konuşma yapmak için ya bir amplifikatör sistemi kurarsınız yada onları anfide toplarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi happy2 -- 17 Aralık 2006; 18:51:18 >
  • tamam güzel söylüyorsun aynen dediğim gibi işte yoktan var edilmiyor. magnetik enerji hareket enerjisine daha sonra elektrik enerjisine çevriliyor. verim ise sitede yazana göre %90-95 civarı...

Bence mantıklı ve fiziğe aykırı da değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eaispanyol -- 17 Aralık 2006; 14:31:02 >
  • Merhaba ve elveda

Değişmesi gereken eşitlikler

okuma = ~resimli roman
    kafa yorma = gereksiz uğraşı
    araştırma = (bkz.en çok arananlar)
    deney = fuzuli masraf
    doğru = ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi happy2 -- 17 Aralık 2006; 18:51:01 >
  • eaispanyol ve happy2 ,anlayışınızdan dolayı teşekkür ederim.
    burada asıl mesaj yazmasını beklediğim fakat hüsrana uğradım kimselere de teessüf ederim...
    diğerleri gereksiz zaten .....
  • eywallah uranium kardeş ben gerçekten bir sonuca ulaşmak istiyorum. yaa işin açıkçası ben sen ve bu işle uğraşanlar bir yerlere gelmek için çaba harcanmasını istiyorum. mesela düşünün burada tanışarak 4-5 kişilik bir arkadaş grubu oluşturup bir çalışma yapsak ve adımızı dünyaya duyurmak hayal olmaktan çıksa güzel olmazmı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eaispanyol

eywallah uranium kardeş ben gerçekten bir sonuca ulaşmak istiyorum. yaa işin açıkçası ben sen ve bu işle uğraşanlar bir yerlere gelmek için çaba harcanmasını istiyorum. mesela düşünün burada tanışarak 4-5 kişilik bir arkadaş grubu oluşturup bir çalışma yapsak ve adımızı dünyaya duyurmak hayal olmaktan çıksa güzel olmazmı...

evet bende bu yazdıklarına hak veriyorum
  • adamlar makinayi satmak istemiyor diyen kardes
    adamlarin sitesini kendin dikkatli okursan 1.5milyondan fazla siparis almis durumdalar zaten.
    sen bunu alsan turk devleti kullanmana izin vercek mi saniyorsun.bzı yasal duzenlemeler dunya genelinde yapılması gerekli .bunun icibnde adamıon 18 ay bekleme suresini doldurup patentini eline alıp sonra uretim iznini alıp devletlere yasal dyuzenleme yapması icn basvurması ve sonuclan masını beklemesi gerikiyor.

ayrıca bunu denemek isteyen kardesler icinizde elektronikten anlamayanlar vardır.
    mıknatıslar birbirine gerekenden fazla yaklasırsa birbirini bir sure sonra sonumler bu esik degerini asmayacak seklil yerlestirilmeliler bu biir.
    daha da onemlisi
    perendevin in ureticisi haric onu yapanların yaptıkları cihazlar calısmamis.nedeni ise iyi kopyalama yapmamaları ve isten anlamamaları.mıknatısın ustunde ince bir celik parcası var bunu ilave etmezseniz alet calısmaz.
    saygılar
    birde alet bir sure sonra yavaslıyor demiş kerdesin biri birdaha izle kocum adam dıstaki stator adı verilen kısmı acıyor ve sistemi ayırıyor .onun icin yavasladıgını fark etmemissin.

• okanteks kardeş videoyu iyice izlemeni tavsiye ederim. sistem yawaşlıyor. bunu farkeden kameraman isse hemen çekimi sonlandırıyor. bir daha izle hatta bir kaç sefer iizle nedemek istediğimi anlarsın.

http://www.youtube.com/watch?v=96mGrUOwTvY
  • Bence böyle bir icat yok neymiş 23 yıldır dönüyormuş peki 23 yıldır dönüyor bu alet neden daha aydınlık bir ortamda çekilmemiş ve detaylı bir görüntüsü yok demeden edemiyor insan !!!!!
  • kardes kusura bakma bir yanlis anlasilma var ortada.ben gecu dan bahsetmiyorum.onu yeni gordum biseyede benzetemedim acıkcası.
    benim bahsettigim perendev cihazi
    ona itiraziniz varsa tartısalim
  • Adamlar ERKE ile dalga geçmek için GECU diye birşey uydurmuş ve video çekmişler, ciddiye alınacak bir durum yok yani
  • uranium Kardeş daha önce pek iyi anlaşamadık ama neyse. Ben bu konu hakkında bazı araştırmalar yaptım ve rus bir bilim adamı bundan 70-75 yıl kadar önce bu mantıkla çalışan bir alet yapıyor. ( kominist rusya'nın en büyük hamlelerinden biride tüm ülkeye elektirik vaad etmiş olmasını unutmayalım yani ülkede elektirik kullanımı o zaman dünyanın en iyi durumunda sayılır) Daha sonra aletten ürettiği elektiriği şehir şebekesine veriyor ve bomm bütün şehir elektiriksiz yani voltaj çok fazla Adamcağız aman ben ne b.k yedim şimdi beni asarlar korkusu ile aleti falan parçalayıp belgeleride yok ediyor. Tabii gidiş o gidiş bir daha ses seda yok. Tam olarak bilemiyor ama şehir efsanesi mi gerçek mi bilinmez bu elektirik üretme işi 70 yıl öncede üzerinde çalışılmış bir durum.
    İşin asıl inginç olan kısmı ise 70 yıldır bu konuda ele avuca gelir bir gelişme yok bu çok tuhaf, yada var ama bir şekilde ortaya çıkmıyor veya çıkarılmıyor!!!
    Gecü'ye gelince yok altı yaşında yapmış töbe töbe yok nobel alabilirmiş! Bu ne şimdi bu ne yaaa!
    Şu youtube daki görüntüyü biraz filitreden geçirsek daha iyi bir görüntü ile baksak daha iyi fikir verir kanısındayım.

• quote:

Orjinalden alıntı: tekin1923

quote:

Orjinalden alıntı: OzanGazi

Nerde satılıyor benim de almam lazım bıktım elektrik faturasından.Bizimki de iş yani adamlar bedava elektrik üreten makina satıyor biz hala fatura ödüyoruz...

Valla kardeş haklısın yaww. bedava varken para ödüyoruz."Ama nerede ve kaç para ayrıca gücü ne? çıplak bir tane ampülü çalıştıracaksa işe yaramaz

Arkadaşım 300Kw diyor adam neredeyse 500 hp gücündeki bir araba.

Bir evin çekeceği gücün hayli hayli üstünde bir rakam.

• Elektronik forumundaki "Devir daim degil.Kalici manyetikle stator rotor motoru" başlığında bu videonun linki verilmişti. Buna karşılık yazdığım cevabı buraya aynen kopyalıyorum:

Bu videoyu biraz dikkatli izlemenizi öneririm.

Motor dönmeye başladığı anda "acaba neden milin diğer ucunu hiç göstermiyolar?" diye düşünmeye başladım. Acaba diğer tarafa bağlı bir elektrik motoru mu vardı?

Sonra yaklaşık 1. dakikanın sonunda motor durmaya başlarken videoda bir kesinti oldu. "Aha!" dedim. Şimdi diğer taraftaki motoru söktüler ve güya kanıt olsun diye kamera diğer tarafa geçecek. Aynen de öyle oldu Ama ortada çok büyük bir delil bırakmışlardı. Milin diğer ucuna dikkat ederseniz kavrama amacıyla mile açılan dişleri (adını şimdi hatırlayamadım ama çoklu kama görevi gören dişler) rahatlıkla görebilirsiniz. Yani arkadaki elektrik motorunun kavraması için açılmış dişler.

Şimdi tekrar bi düşünün bakalım... Bu insanlar neden böyle bir hileye başvuruyor? Madem böyle bir alet yapılabiliyor, herkes yoktan enerji üretiyor ama bazı gizli güçler tarafından susturuluyor, neden bu insanlar böyle bir hile yapamya ihtiyaç duyuyor? Yoksa bunlar Penderev makinasını çalıştırmayı başaramamış, ama bunu kendine yediremediği için hile yapan azınlık mı? Peki o zaman başarılı olan çoğunluğun videoları nerde? Bu "gizli güçler" sadece gerçekten başarılı olanları mı susturuyor? Başarılı taklidi yapan bu gibi insanları niye susturmuyor?

Videoyu izlerken adamların amacını anlamamıştım. Ama şimdi aletin satışta olduğunu görünce amaç açık ve seçik olarak ortaya çıkmış oldu

• "Devir daim degil.Kalici manyetikle stator rotor motoru"
    hatta o zamanlar buna ddm olarak kısa bir de isim uydurulmuştu. bu tip konular açıldığında "offf yeter artık yine mi ddm" şeklinde isyan sesleri yükselirdi.

bırakın arkadaşlar bu işleri...
  • Bende daha önce anlattığım bir yazımı tekrar etmek isterim:
    Öğrencilerimden biri Elk.Mak. dersinde:
    "Hocam ben çok güzel birşey buldum dedi."
    -"Evet"
    -"Hocam Trifaze bir motoru Jenaratöre bağlayalım,motor önce jenaratörü döndürsün.Jenaratör elektrik üretsin sonra şebeke enerjisini keselim ve jenaratör motoru -Motor jenaratörü döndürsün.."
    Olmaz demedim .Bir hafta uğraştık ve sistemi kurduk , 5 Kw lık bir motoru 5 KVA bir jenaratöre akuple ettik.Enerjiji verdik.Jenaratör elektrik üretti.Motoru Şebekeden ayırdık... Sizce ne oldu?.. Ne olduysa İşte Devir Daim Sistemlerindede olan veya olacak olan odur... Ta ki Süperiletkenlik oda sıcaklığında temin edilene ve kullanılabilene kadar...
  • Düşünürken falan aklıma geldi. Şimdi malumdur ki mıknatısların birbirini ve demir alaşımlarını çekme özelliği var. 10 ton ağırlığındaki bir demiri yerinden kaldırıp havada tutacak mıknatıs ile aynı işi yapacak elektro mıknatıs aynı güçte midir? cevap evet ise elektro mıknatısın o 10 tonluk demiri havada tutması için harcadığı elektirik ile normal mıknatısın da güçleri aynı demektir. Buradanda o mıknatıstan elde edilecek elektirik değeri çıkar (Kayıplar hariç)Asıl mesele mıknatısda bulunan çekim güçünü hareket enerjisine çevirmek lazım ama nasıl? Taşınacak madde olarak demir değilde gene mıknatıs kullanırsak verim daha da artar doğal olarak.

Hasbi 81 haklısın madem dönüyor neden aynı anda iki tarafıda göstermiyor? bir soruda benden olsun dinamo'ya bağlayıp neden çevirmiyorlar peki? boşta dönmesi önemli değil dinamoyu çevirmesi lazım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.