Şimdi Ara

Bedava 5 Aylık Tivibu Giriş Paketi - Netlimitsiz kullanıcıları için!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
9.590
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonuma mesaj geldi. Ben az önce abone oldum, ücret 0 tl dedi.

Netlimitsiz paketleriyle Tivibu 30 Haziran 2011 tarihine kadar ücretsiz!
    Netlimitsiz abonesiyseniz hemen, değilseniz Netlimitsiz paketine geçerek Tivibu üyeliğinizi başlatan ilk 100.000 kişiden biri olun.

Bu teklif yalnızca NETLİMİTSİZ, NETLİMİTSİZ Plus, NETLİMİTSİZ Başlangıç, NETLİMİTSİZ Profesyonel,
    NETLİMİTSİZ Plus Profesyonel Ekstra paketleri için geçerlidir.
    Bu teklif Tivibu Giriş Paketi üyeliği için başvuran ilk 100.000 kişi için geçerlidir.
    Belirtilmiş olan kampanya süresi boyunca (30 Haziran 2011’a kadar) müşterinin faturasına Tivibu Giriş Paketi üyelik ücreti yansıtılmaz.
    Kampanya bitiminden sonra, üyelik iptal edilmediği taktirde güncel aylık Tivibu Giriş Paketi ücreti faturada yer almaya başlar.
    Netlimitsiz aboneliğinin iptali durumunda ücretsiz Tivibu Giriş Paketi aboneliği sonlandırılır.
    Tivibu Giriş paketi dışında başka bir Tivibu paketini alan veya geçmek isteyen abonelere herhangi bir indirim yansıtılmaz.

http://www.tivibu.com.tr/netlimitsiz-hediye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamsar1İ -- 28 Ocak 2011; 20:03:09 >

• insanları keko sanıor sanırım bunlar...

tivi bu dedikleri 5 tl birşey? milleti aptal saptal paketlere bağlayacaklar

bundan 8mbit 4 mbit fiyatına alınarak 78 tl ye 24 ay kullanılır paşa paşada herşey indirilir... ayrıca her ay 30 tl kaar edilir

ttnet size komisyonmu veriyor:D
  • @teksalih
    8netlimitsiz doping üyesimisiniz kotayı aşınca hız düşüyomu dopinge geçmeyi düşünüyorum
  • @teksalih

iyi saçmalamışsın. buradaki fırsat internet bağlantısı değil bedava tivibu üyeliği. 5 tl için kimsenin çıkıpta netlimitsize abone olacağı yok. mevcut aboneler karşılığında hiçbirşey vermeden 5tl'lik hizmet kazanıyorsa bu sıcak fırsattır.
  • Tivibu ne ya aman..www.yildiz.tv buradan istediğim kanalın o andaki veya istediğim tarih ve saatteki yayınını izleyebiliyorum. kanallar sınırlı tabii..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayfatih2000 -- 28 Ocak 2011; 21:00:34 >
  • valla ben çok sevdim bu TİVİBUyu. Dün TTNET aradı bedava tanıtım için 6ay para almıyoruz dedi. Peki dedim

Sonra annemler tutturdular FATMAGÜLÜN SUÇU NE? izleyeceğiz diye. Ya dedim kurtlar vadisi var yok diyorlar.

Sonra girdim siteye kurdum programı bir baktım ki ayna gibi akıcı görüntü ve durdurma özelliği de var, hatta markete gittim geldim durdurmuştum

İstediğin yerden devam ediyor, güzel birşeymiş ama parasız olduğu için güzel yoksa ben normalde buna para vermem,

1kez olsun TTNET güzel birşey yaptı, 6ay 6aydır benim için ve açıkçası görüntü kalitesi, akıcılık, ücretsiz olması vs derken 24saattir memnunum
  • sadece beleş olunca iyi işte para verilecek bir şey değil. ben uydunet kullandığım için şansım yok o ayrı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 aylık tivibu deneme paketi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hay senin ttnet (Beyler dikkatli olun)
    Haziran sonuna kadar ücretsiz olanı >> Tivibu Giriş Paket
    Kampanya ile ilgili forumları doldurarak online işlemlerden abone oldum şuan dahil olduğum paket Tivibu Standart Plus Paket olarak görünüyor Dikkatlicede okudum, aylık 8 tl olduğunu da biliyorum Tivibu Standart Plus Paket in! bile bile seçmedim herhangi bişey, aylık 1 tl olanı hazirana kadar bedava kullanacam diye forumları doldurdum, şuan aktif edilen hesap Tivibu Standart Plus Paket
    Bunu senin yanına bırakırmıyım ttnet
    ayak üstü götürecek aklınca! ebeleriyle görüşecem yakında!

• quote:

Orijinalden alıntı: forumcu25

Hay senin ttnet (Beyler dikkatli olun)
    Haziran sonuna kadar ücretsiz olanı >> Tivibu Giriş Paket
    Kampanya ile ilgili forumları doldurarak online işlemlerden abone oldum şuan dahil olduğum paket Tivibu Standart Plus Paket olarak görünüyor Dikkatlicede okudum, aylık 8 tl olduğunu da biliyorum Tivibu Standart Plus Paket in! bile bile seçmedim herhangi bişey, aylık 1 tl olanı hazirana kadar bedava kullanacam diye forumları doldurdum, şuan aktif edilen hesap Tivibu Standart Plus Paket
    Bunu senin yanına bırakırmıyım ttnet
    ayak üstü götürecek aklınca! ebeleriyle görüşecem yakında!

hocam uyelık esnasında fılm pakedınıde ıstıyormusun dıye bır secenek var,bos kutucugu tıklayıp secersen +7 tl daha odenıyor,onu mu sectınız sız

• ttnet ten gelicek fayda allahtan gelsin der susarım
  • Hayır seçmedim, biliyorum ttnet in çakallık yapıp kucağa çekebileceğini
    çok dikkatliyimdir bu tür durumlarda
    orayı seçmedim yani, buna rağman Tivibu Standart Plus Paket e dahil olmuşum!
  • quote:

Orijinalden alıntı: teksalih

insanları keko sanıor sanırım bunlar...

tivi bu dedikleri 5 tl birşey? milleti aptal saptal paketlere bağlayacaklar

/>

bundan 8mbit 4 mbit fiyatına alınarak 78 tl ye 24 ay kullanılır paşa paşada herşey indirilir... ayrıca her ay 30 tl kaar edilir

ttnet size komisyonmu veriyor:D

dopingi de gördüm simle adslyi de 4 yıllık TTnet abonesiydim fiyat sonradan fazla geldi smile geçtim 1 ayda bağlayamadılar ordan vazgeçip dopinge geçtim saolsun onlar 20 günlü telefon görüşmelri sonunda açtılar keşke açmasalardı TTnette netlimsizde 7 mb görürken dopingde 1 mb bile göremedim sözleşme ceza falan takmadım hemen iptal ettirdim o iptal etmemde 20 gün sürdü toplam 50 günlük uğraşma sonucunda cebimden 140 tl (ceza)+2 aylık fatura (doping) 50 = 190 tl ödedim hemen geri döndüm ttnete şimdi 15 tel sözleşmeli yaptım kafam rahat bi sroun oldu mu hemen arıyorlar tama ttnette çok sorunlu ama diğer firmalara göre bence en iyisi...

• bu netlimitsiz şu bizim 54 liralık 8mbit olan mı. 25 gbdan sonra güya düşen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 29 Ocak 2011; 4:24:48 >
  • Netlimitsiz tarifesinde olan ve mevcut Tivibu üyeliği olanlar da yararlanabiliyor mu acaba?
  • teşekkür eederim sayende fırsattan yararlandım.
  • bazı arkadasların canımı yanmış,

hız düşümü felan olmuyor arkadaslar,

5 aylık aboneyim 7 mbit öekiyor hat ve değil 190 lira komik olmayın

78 değil bir kre 79 gelmedi paşa aşa çatır çatır çalışıyor internet:D
    hakınızı yedirmeyiniz ttnet e

hakkınızı ttnet e yedirmeyin aynı paket ttnet de 109 tl

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teksalih -- 29 Ocak 2011; 11:38:49 >

• Ben üyeydim zaten 1 liralığa, para almayacaklar mı benden ?
  • teşekkürler bende fırsattan faydalandım
  • 16mbit 50Gb kotalı tarifeye geçenlre ücretsiz veriliyor değil mi TİVİbu..
  • tivibu giriş paketi zaten 1 lira , yanlış anlaşılma var sanırım 5 liralık paket zaten yok 1-4-8 lira şeklinde 3 pakedi var ver film kanalları eklenirse aşağıdaki şekilde değişiyor, yani abone olursak 1 liralık paketi ücretsiz almış olacağız.
    En azından yaptığım inceleme sonucu ben böyle bir kanıya vardrım.

Giriş Paketi + FilmClub Kanalları
    8 TL
    Standart Paket + FilmClub Kanalları
    11 TL
    Standart Plus Paket + FilmClub Kanalları
    15 TL
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.