Şimdi Ara

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (952. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.677
Cevap
772
Favori
996.586
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 950951952953954
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ch4ylak kullanıcısına yanıt
    - Memeyi reddetmemesi için ilk başlarda mamayı beslenme sondası ile vermiştik. EDS yöntemi olarak biliniyor. Video bulabilirsiniz.
    - Dönem dönem oluyor, sonra yine emmeye başlıyor. Moral bozmamak gerek.
    - Kaçıncı ayda olduğunuza bağlı olarak değişen kat sayılar var, bu kat sayı ile bebeğin ağırlığı çarpılıp günlük alması gereken sıvı miktarı hesaplanıyor.
    Biz her kontrole gittiğimizde doktorumuz bu şekilde hesap yapıp söylerdi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tugi-uA

    teşekkürler. sleepy bezden şuan da memnunum. eşime de soruyorum o da memnun. sleepy devam yani. sudokrem çok iyi evet bitsin yine alacağım devam edeceğim. casual cadillac trona travel sistem bebek arabamız var. ana kucağı da var ama ana kucağı küçük gibi bebek zor sığıyor. artık anakucağını kullanmak istemiyorum araba bagajına koyarken sök tak falan zor oluyor.


    gazını kendimiz çıkarıyoruz anakucağı tarzında ürünler almadık. c minderde almadık emzirme işinde meme uçları yara olduğu için süü sağıp biberonla veriyoruz. süt ile çocuk doymuyor ve ağlıyor bu seferde ara sıra mama da veriyoruz o zaman susuyor. bu doğru bişey mi?

    İlk 3 günden sonra eşimin göğüs ucu yarası oldu bizde çok sıkıntı çektik. Lansinoh vs. bir sürü kullandık ama çok faydası olmadı. 2 veya 3 gün soğan kullandık hızlı bir şekilde geçti yara. Sonrasında tekrar bi sıkıntı olmadı. Hala problem devam ediyorsa denemenizi tavsiye ederiz hocam.





  • daikataNa~ kullanıcısına yanıt

    teşekkürler. problem geçti ancak ihtiyaç duyarsak diye soruyorum; soğanı nasıl kullanacağız?

  • www.hepsiburada.com
    Molfix Bebek Bezi 5 Beden Junior Ultra Avantaj Paketi 108 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/molfix-bebek-bezi-5-beden-junior-ultra-avantaj-paketi-108-adet-p-HBV000001C3NT

    şunu 100/15 indirime ile 115 tl ye aldım. daha da ucuzunu bulamıyorum. bi yerde uyguna sleepy 5 numara almıştım, o kadar inceki çocuk biraz çişini yaptı mı bez aşağı sarkmaya başlıyor. molfix ile neredeyse aynı para ama bu kadar kalite farkı olacağını düşünmezdim.


    molfix dışında başka marka kullanan ve memnun olan arkadaşlar varsa tavsiyelerinize açığım.

  • soniquakee kullanıcısına yanıt
    Bizde slepy dandik bulduk molfixe devam ettik arkadaş baby turco doğadan denedi beğendi bizde denedik beğendik gerçekten güzel olmuş indirimle falan yarı yarıya denk geliyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soniquakee

    www.hepsiburada.com
    Molfix Bebek Bezi 5 Beden Junior Ultra Avantaj Paketi 108 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/molfix-bebek-bezi-5-beden-junior-ultra-avantaj-paketi-108-adet-p-HBV000001C3NT

    şunu 100/15 indirime ile 115 tl ye aldım. daha da ucuzunu bulamıyorum. bi yerde uyguna sleepy 5 numara almıştım, o kadar inceki çocuk biraz çişini yaptı mı bez aşağı sarkmaya başlıyor. molfix ile neredeyse aynı para ama bu kadar kalite farkı olacağını düşünmezdim.


    molfix dışında başka marka kullanan ve memnun olan arkadaşlar varsa tavsiyelerinize açığım.

    Ağustos başı gibi Amazondan 114.90'a almıştım 108'li Molfix 5 noyu. Geçen ebebek'te 118.90 gibi bir şeydi fiziksel mağazada. Daha ucuzunu ben de görmedim. Belki amazon kupon kodu ile ucuza mal edilebilir eğer geçerli varsa.


    Ekleme : amazon şu an 142 TL yapmış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weisanstein -- 27 Ağustos 2021; 1:57:10 >




  • glumerna G kullanıcısına yanıt

    baby turco doğadan'ı birkaç kişiden daha duydum. küçük bir paket alıp denemeyi düşünüyorum. teşekkür ederim yorumunuz için.

  • Bizim bebek 11 haftalık doğduğundan beri Molfix pure soft kullanıyoruz son zamanlarda kalitesi düştü gibi geliyor bana siz de öyle hissediyor musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • albaywolf kullanıcısına yanıt

    A101 deki mavi molfixler kotu baya ama digerleri guzel bence.pamuk gibi yumusak. milletteki bu prima askini anlamiyorum. cogunu denedim bana en iyi gelenler

    molfix pure soft ve g.o.o.n




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvarez -- 28 Ağustos 2021; 13:44:58 >
  • Amazon'da Molfix Pure Soft 3 bezinde ufak da olsa indirim var. 70 adet Molfix Pure Soft 3 numara bebek bezi 70 TL.
    Satıcı da gönderici de Amazon.com.tr/

    https://www.amazon.com.tr/Molfix-Pure-Soft-Bebek-Beden/dp/B07NPYV4ZF

    Molfix Pure bebek bezinin 3 numarası Baby Turco ve Sleepy'nin 4 numarasından büyük bilginiz olsun. Yani baby turco yada Sleepy bebek bezinde 4 kullanıyorsanız Molfix 3 bebege denk gelir.
    Molfix Pure bebek bezi ile Baby Turco arasında her açıdan kalite ve kullanış farkı var.(bence)
    Yazın,kalın içi daha dolu bezler yerine daha ince bezler belki daha tercih edilesi ama kışın içi daha dolu kalın bezler,yaz gibi rahatsız etmez. Bu açıdan kışın Molfix,Prima,Evy Baby ve ebebek'in kendi beziyle,Bim'in kendi bezleri sıkıntı vermez.
    Ben Baby Turco ve Sleepy beğenmiyorum,kenarları olsun,bel bölgesi olsun molfix pure ile arasında bariz kalite farkı var ama baby turco ve sleepy daha az dolgulu daha ince ve yaz sıcaginda bu avantaj. Bu yüzden 2-3 aydır molfix pure ile karışık kullandım.

    Diğer bir durum arkadaşlar: Benim düşünceme göre bebeğin pişik olmasında kötü ıslak mendiller bezlerden daha etkili.
    Bebegim 5 aylık ve bu süreçte sadece 2-3 kere pişik atlattık. Birinde eşimin yedikleri etki etti. 2'sinde mecburen kullandığımız ıslak mendilimiz olmadığı için Baby Turco Bebek Islak mendili aldık kullandık. Parfümsüz alkolsüz yazmasına rağmen zarar verdi. Ben Baby Turco'nun ambalajlarında yazanlara inanmıyorum. Bebek cilt ıslak mendilinde parfümsüz yazmasına rağmen çok belli parfüm içerdiği. Bu markanın, reklam ve tanıtımlarında yanılttığını düşünüyorum. Bebek bezinin doğal içerik olması da yanıltıcı,firmaya email gönderin şu bebek bezi üretiminde neler kullanıldı diye size cevap yazsınlar. Bebek bezinde bebek cildine temas eden yer önemlidir. Pamuk iç dolguda mı kullanılmıştır,kullanıldıysa kaçıncı kalite pamuktur. Avrupa'da ve Japonya'da bebek bezlerinde "pamuk içermez" ibaresi yazdığını duydum. Neden pamuk içermez yazıyor ilginç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • albaywolf kullanıcısına yanıt

    Marketten aldığı bezler ile Hepsiburada alınanlar arasında kalite farkı oldugunu iddia eden oldukça fazla kullanıcı var. Marketten aldığı aynı marka aynı numara bez ile siteden aldığı aynı marka aynı numara bezi açıp karşılaştırıp videosunu atanlar var. Belki haklılık payı vardır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Ankara fix gros ve çağdaş marketlerde daha uygun. En son 34'lüsünü 24.90₺ gibi bir şeye almıştım. Tabi bu fiyata bulamayan için sıcak olabilir yine.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Bir kaç kez aynı bezin büyük paketiyle küçük paketi arasında fark olduğunu, büyük paketin daha düşük kalite olduğunu okudum. Sanki Molfix son zamanlarda bolca reklamını yaptığı ambalajına abanırken içini boşlamış gibi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • albaywolf kullanıcısına yanıt

    3 numara yada 4 numara 34'lü 25 TL ise fırsattır. Biz 4 kullanmaya başladık tanesi 90 kuruş ve altında gelen olsa alacağım en az 70 tane. Her markette bulunmuyor,bulunsa da bedenleri bulunmuyor. Bir üye demiş Molfix mavi paket kötü diye. Sanırım 3D yazan paket. Geçenlerde il dışında gezideyken mecburen aldım A101'den. Sanırım 34'lü 36 TL idi. Bel bölgesini hiç begenmedim,bezi de Bim'in Jenny adında sanırım bezi var ondan farkı yok,belki de ondan da kötü.

    Bir de bakteri tutmayan yazan açık gök mavisi gibi olan var,onu da deneyecegim fiyat uygun olunca. Pure modelini her yerde bulamıyorum ama Amazon ve HBurada'da vaktim oldukça indirim kovalıyorum.

    Bilmelisiniz ki bebek bezleri masum ürünler değil,bu yüzden sağlık için daha olumlu olan Molfix Pure düşünülmeli. Tabi o da mükemmel değil,masum değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 numara bu fiyat bizim kullandığımız. Bulunduğunuz şehirde fix gross varsa bir bakın derim geçen hafta aldım 2 paket.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, Baby Turco bezlerde acayip indirimler başlamış. Pahalı bezleri tercih etmeyenler kaçırmasın. Molfix Pure ile karışık kullanmak için ben de sabah kahvaltıdan sonra 2 paket sipariş geçeceğim. Bugün Amazonda her çeşit üründe iyi indirimler başlamış nedense. Toparlayıp 200 tl civarı bi sipariş geçecegim sanırım. Diş kaşıyıcı emzik,deterjan şampuan vs baya indirim mevcut.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim bebek 35 günlük oldu. sleepy bez kullanıyoruz, 3 numara beze geçeceğiz bu durum normal mi? acaba çok çabuk mu bez numarasını büyütüyoruz? bebek şuanda 6 kilo civarı( 100 gram eksik-fazla olabilir). paketlerin üstünde yazana göre 3 numara beze geçmemiz gerekiyor zaten, ancak ben çok çabuk mu geçiyoruz diye düşünüyorum.


    sleepy bezden genel anlamda memnunuz, fakat biraz ince gibi ve bazen sızdırma yapabiliyor ve çabuk doluyor. bu durumlardan dolayı bezi değiştirmek gerekir mi? en önemli şey pişik yapmamasıydı ve şükür hiç pişik olmadı ancak farklı marka beze geçsek bile zaten sürekli sudocreem kullanıyoruz bu yüzden diğer bezlerde pişik sorunu yaşama ihtimalimiz var mı?


    dediğim gibi sleepy'den memnunum ancak ince olması, çabuk dolması, nadir de olsa sızdırması gibi sebeplerden dolayı farklı beze geçme düşüncesi oluşuyor. bez markasını değiştirmeli miyim? değiştirsem hani markayı önerirsiniz?





  • Tugi-uA kullanıcısına yanıt
    Bez sızdırıyor bizdede sızdırdı başka markaya geçin 👍 bok sızdımı temizlemesi zor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Biraz stoklayalım biz çok beğendik teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tugi-uA kullanıcısına yanıt

    Hocam bez numaraları 5 e kadar çok hızlı ilerliyor. Ondan sonra yavaşlıyor zaten.

    Bence bebeğinizin poposu alerji olmadığı müddetçe bezinizi değiştirmenize gerek yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 950951952953954
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.