Şimdi Ara

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (385. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.790
Cevap
745
Favori
1.018.947
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SMA mamalardaki sıkıntı neyden kaynaklı acaba bilen var mı ? 2 numara arıyorum bulamadım ne nette nede marketlerde, farklı mama alsak yer mi onuda bilmiyorum, her yerde aptamil milupa var satılmadı ellerinde kaldı da böyle bir durum mu yarattılar acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byraynor

quote:

Orijinalden alıntı: KurabiyeeCanavari

Verilen cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar, bende bezde primada karar kıldım ancak beyaz paket mi aktif paket mi karar vermekte zorlanıyorum, sanırım ilk paketimi beyaz alıp memnun olup olmama durumuma göre karar vereceğim.

Islak mendil hakkında unibaby almayı düşünmüyorum, tamam kalitesi son derece güzel ve çocuğun cildine zarar vermiyor ancak içinde 54 tane ıslak mendil olan mendine 5 lira vermek bana çok gelecek o yüzden içinde 63 lü olan prima olanı yapıp biraz ekonomi yapmak istiyorum.

Allah hepinizin yardımcısı olsun, bebek bekleyenlerin bebeklerini hayırlısıyla kucaklarına almayı, almış olanları analarına babalarına hayırlı evlatlar nasip eylesin.

Selametle.

premium care doğru tercih, 4 numaraya kadar kullanmanızda fayda var 4 numaraya geldiğinizde aktife geçersiniz çocuk içinde daha uygun oluyor

ıslak mendil konusunda uni baby tercih sebebi her zaman sonuçta bebek cildi önemli 9 tane mendil için ekonomi yapılmaz bence bebek sağlığı 9 tane mendile tercih edilmemeli hatta söz konusu dahi olmamalı ama tercih sizin bebeğinizin cildi belki tepki vermez pişik kreminiz önemli burada unutmayın biz sudo krem kullanıyoruz gayet memnunuz

Üstadım konu 9 mendil değil, üzerine fiyatı kaliteye oranla oldukça pahalıya geliyor. En uygun sitelerden baktıgım kadarıyla adetli fiyatta;

Prima 0.055 e gelirken,

Unibaby 0.091 krş a geliyor.

Ha diyeceksiniz ki bebek sağlığı daha önemli tabi ki haklısınız fakat birde biraz eski zamanlarda çocukların altının ne kullanılarak, nasıl şekilde değiştiğini düşününce bu konularda biraz fazla eyham yaptığımızı anlayacağız.

Tavsiye için tekrar sağolun.

• N11 salı indirimi pepsi kodu varsa maximum bkm 20 tl puan la 40 kuruş altına hatta 33 kuruşa maledilebilir prima
    en nihayetinde
    doğal ürünlerden yapılmayan her şey eşit derecede zararlı.
    Marka unibaby olmuş ya da molfix çok da önem li değil.

Bebeğiim her türlü bezi kullandı.
    canbebe den molfix e
    prima dan huggies e kadar.
    bir tek care kullanmadım çünkü o kremli olduğu için onu kullandığınız da diğer bezleri kullanmaya izin vermiyor.
    cilt tahriş oluyor.
    Hatta geçen tatilde bez bitti
    bim den avy baby nin bezini aldım ismini hatırlamdım şimdi.

ne pişik oldu ne de şikayetçiyim.
    Ha pişik olmuyor mu çocuk kakası çok asitliyse ve altında kaldıysa yazın arada bir kaç kere oldu ama krem ile yarım saat sonra bişey kalmıyor onda da.

o yüzden bence önce evin bütçesi önemli derim.
    durumunuz var ise sizi rahat hiissettirecek ürünü alın derim.
    zorlayacaksa da piyassa da en uygun ürünü denkg etirip kullanabirisiniz.
    Ben şuanda n11 den molfix alıyorum en uygunu o
    hem bez hem ıslak mendil ihtiyacımı karşılıyor.

• Yeni doğan için en uygun bez hangisidir acaba

Orijinalden alıntı: Kenshi

Yeni doğan için en uygun bez hangisidir acaba

Prima premium care diye düşünüp onu kullanmıştık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: KurabiyeeCanavari

Verilen cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar, bende bezde primada karar kıldım ancak beyaz paket mi aktif paket mi karar vermekte zorlanıyorum, sanırım ilk paketimi beyaz alıp memnun olup olmama durumuma göre karar vereceğim.

Islak mendil hakkında unibaby almayı düşünmüyorum, tamam kalitesi son derece güzel ve çocuğun cildine zarar vermiyor ancak içinde 54 tane ıslak mendil olan mendine 5 lira vermek bana çok gelecek o yüzden içinde 63 lü olan prima olanı yapıp biraz ekonomi yapmak istiyorum.

Allah hepinizin yardımcısı olsun, bebek bekleyenlerin bebeklerini hayırlısıyla kucaklarına almayı, almış olanları analarına babalarına hayırlı evlatlar nasip eylesin.

Selametle.

Uni baby ıslak mendilin içinde 40 adet var. Paketine hiç 5 lira verdigimi hatırlamıyorum. Genelde maliyetim 2,8 lira civarında. Son alimimda bir kaç indirim, puan opsiyonunu kullanarak 2,5"liraya malettim. Genelde 30 paket alıyorum, bu şekilde bir hayli ekonomik oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar en uygun fiyata "Prima Bebek Bezi Premium Care No:1 Yenidoğan 2-5 Kg 50 Adet" nereden temin edebiliriz? Stoklayacağım.

Orijinalden alıntı: halilcc

2 paketten fazla alma o bile fazla gelebilir. N11 salı indirimi + pepsi kodu+ maxsimum kart bkm indirimi bildiğim en ucuz kombinasyon.

bebekler ikiz olunca ? :)
    ona göre ayarlayın kendinizi.
    stok sadce 4 no yapın yapacaksanız.
    cok şükür sıkıntı yaşamadık.
    ha yıkayacak olduktan sonra da markası hiç mühim değil git 1 tlye ıslak mendil al yıka kullan.

konu çocuk olunca elimizde olmadan aşırı hassas davranıyoruz diye düşünüyorum.
    bir arkadasın da dediği gibi biz de ipeklerle, süt banyolarıyla büyümedik.
    kanserojen ve kimyasaldan elimizden geldiğince kaçınalım yeter.

BEBEK BEZİ konusunda da birçok bezi kullandık

-prima premium care (beyaz) 1-2-3 beden gayet iyidir, 4 ve sonrası kalite olarak düşüktür,
    -biz 4 ten itibaren prima aktif (yeşil) e geçtik. hemen hemen aynı diyebilirim kalite farkı yok denecek kadar az.
    -prima kuru ve hesaplı (turuncu) kesinlikle almayın, her kaka yaptıgında elbiselerini ve bebeği yıkamak zorunda kalırsınız.
    -1 paket molfix kullandık kaba ve kalın geldi, pek rahat etmedi bebek.
    -huggies prima kadar değil.

selamlar saygılar tüm babalara ve baba adaylarına...

• Arkada?lar merhaba. Premium care 4 numaradan stok yapacam.

Temizbebek diye bir site var 104 lüsü 47.99 adet 0.46 kuruşa geliyor ve piyasadaki en uygun yer. Ancak site pek güven vermedi. Ço?u ürün uygun fiyata. Bilgisi olan var my?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademiamania -- 7 Eylül 2014; 0:49:45 >

• Izak durun. Belli ki korsan bir site. Verilen telefona bile ulaşılamıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alt değiştirme örtüsü kullananlar e-bebekten paketini 4.5 liradan alabilir.

http://mobil.e-bebek.com/baby-me-alt-degistirme-ortusu-pofuduk_BAE-20018

• quote:

Orijinalden alıntı: historical2012

Alt değiştirme örtüsü kullananlar e-bebekten paketini 4.5 liradan alabilir.

http://mobil.e-bebek.com/baby-me-alt-degistirme-ortusu-pofuduk_BAE-20018

Pofuduk olanın kalitesini begenmedim. Pamuklar bir yerde toparlanıyor. Tek kullanımlık olabilir ama çoklu kullanımlarda uzun ömürlü değil. İnce olanlar daha kaliteli.

• bence premium care stok yapmayın 4 numarada kalite bianda dip yapıyor kullananların çoğu memnun kalmıyor bence direk yeşil paket aktife geçin daha güzel daha rahat tecrübelerim bunu söylüyor ama karar yinede sizin
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.