Şimdi Ara

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
19.796
Cevap
749
Favori
1.023.167
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

Unnado Primalarda kampanya yapmış.

www.unnado.com
    Origin DNS error | www.unnado.com | Cloudflare
    http://www.unnado.com/kampanyalar/detay/NTE0NQ--

annelütfenin kampanyası daha iyi bence

• Prima kullananların bakmasını tavsiye ederim, güzel fiyatlar var şimdi facebook sayfasından gördüm.

quote:

Prima Premium Care Bebek Bezi 48 TL yerine SADECE 39.90 TL

Online sipariş için:
    www.happy.com.tr
    Kampanyalı Ürünler En Ucuz Fiyatları İle Happy.com.tr'de.
    http://www.happy.com.tr/Prima_Premium_Care_Ikiz?keyword=premium%20care

150 TL ve alışverişlerinizde kargo bedava!

Kampanyamız sadecewww.happy.com.tr 'de geçerlidir.

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasjn -- 26 Nisan 2013; 17:06:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ebihan

quote:

www.unnado.com

Annelütfen zaten 1.liği kimseye bırakmıyor. Yalnız unnado kampanyasında tek ürünlerde de kargo bedava. Belki toplu almak istemeyenler olabilir.

• Asıl para eden bezler değilde diğer ıvır zıvırlar. Hele annenin sütü yoksa masraf iki katına çıkıyor. Biberon mama vs vs.

Orijinalden alıntı: Karqasa

quote:

Orijinalden alıntı: cagdasgun

Arkadaşlar Annelütfendeki kampanyadan yararlanabiliyorsunuz. Tatil20 koduyla. Ben 91 TL ye bez aldım 10 TL de Göğüs Pedi koydum. 100 Tl nin üstüne çıktı ve kod çalıştı. Toplamda 102 TL lik ürünü 82 TL ye aldım ve KARGO BEDAVA...,

Çok iyi bir kampanya oldu bu. 62 li Paket 4 Adet 2 numara aldım daha yavru 2 haftalık :)

Bizim bebeğin gelmesine , daha çok var alsam mı bilemedim 2 adet yenidoğan 2 adette 2 numara alsam mı ?

alman iyi olur tabiii. ama birde şu var, belki bebeğinizin teninde alerji yapabilir. böyle durumda bezler elinizde patlar. bez için ayıracağınız parayı biriktirip (altın, euro veya dolar vb ) para stoğu yapabilrsin.
    ben bir cahillik yaptım. çocuk doğmadan yaklaşık 4 aylık bez stoğu yaptım. ama allahtan benim çocukta alerji sorunu olmadı :) eğer olsaydı yanmıştım. :)
    bu arada sadece bez ile bitmiyor bu işler. göğüs pedi ve ıslak mendilde alman gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekhim -- 27 Nisan 2013; 2:25:53 >

• quote:

quote:

quote:

www.unnado.com

Annelütfen zaten 1.liği kimseye bırakmıyor. Yalnız unnado kampanyasında tek ürünlerde de kargo bedava. Belki toplu almak istemeyenler olabilir.

hocam ben mesela baya bi 4 numara almayı düşünüyorum şöyle 20paket falan bana ne önerirsiniz? Hangi site, hangi kampanya ?

With Donanımhaber since 2005

• quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

quote:

quote:

quote:

www.unnado.com

hocam ben mesela baya bi 4 numara almayı düşünüyorum şöyle 20paket falan bana ne önerirsiniz? Hangi site, hangi kampanya ?

Bence topluca almayın. Kampanyaları takip edin. Mesela Limango,Unnado...vs (bunlardaki kampanyada BKM express indirimi olduğu zaman anlamlı oluyor)

Ancak bunlardan en avantajlısı her zaman için annelütfen.

Ben bez stoğumun %90 nını annelütfen'den yaptım.

100'er 100'er alarak annelütfendeki 100tl ve üzerinde kullanılabilen çekleri de dahil ederek alışverişinizi daha karlı hale getirebilirsiniz. Ben annelütfen'i öneririm. Şu anda bez kampanyaları da çok iyi

www.annelutfen.com
    Page not found – Annelutfen.com
    http://www.annelutfen.com/bebek-bezi

• quote:

quote:

quote:

quote:

www.unnado.com

Hocam bence acele etme. Para biriktirsen daha iyi olur. Çünkü her zaman kampanya var. Her ay kampanya oluyor. Bununla birlikte arada 2 haftada bir kampanya da oluyor. Sen şimdilik 4 tane filan al bekle.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

www.unnado.com

Bence topluca almayın. Kampanyaları takip edin. Mesela Limango,Unnado...vs (bunlardaki kampanyada BKM express indirimi olduğu zaman anlamlı oluyor)

Ancak bunlardan en avantajlısı her zaman için annelütfen.

Ben bez stoğumun %90 nını annelütfen'den yaptım.

100'er 100'er alarak annelütfendeki 100tl ve üzerinde kullanılabilen çekleri de dahil ederek alışverişinizi daha karlı hale getirebilirsiniz. Ben annelütfen'i öneririm. Şu anda bez kampanyaları da çok iyi

www.annelutfen.com
    Page not found – Annelutfen.com
    http://www.annelutfen.com/bebek-bezi

cevaplar için teşekkürler, tavsiyeleriniz benim için önemli. Annelütfende mesela şuan prima 4lü paket 91,99tl ama kodların aktif olması için 100tl olması lazım onu nasıl yapıyorsunuz? Bir de bu BKM express olayını anlamadım

• quote:

cevaplar için teşekkürler, tavsiyeleriniz benim için önemli. Annelütfende mesela şuan prima 4lü paket 91,99tl ama kodların aktif olması için 100tl olması lazım onu nasıl yapıyorsunuz? Bir de bu BKM express olayını anlamadım

Kodların aktif olması için 91.99tl'yi ek birşeyler alarak(mesela bebek şampuanı,alt açma örtüsü,krem,ıslak mendil..vs) bi şekilde tamamlayabilirsiniz.

BKM Express, internet üzerinden alışverişlerde kart bilginizi işyerleri ile paylaşmadan işlem yapabilmenizi sağlayan bir ödeme sistemidir. Bu sistem bazen mesela şu an markafonide var. 50tl üzeri alışveriş yapıp,ödemeyi de seçeneklerdeki BKM express ile yaparsanız 15tl de indirim sağlıyor. Arada bkm express firmalarla anlaşıp indirim veriyor.

• Peki bu bkm express kredi kartından ücret falan kesmiyor heralde ?

• Arkadaşlar bir soru.. Bu Prima vb resmen üfürüyor "Gece boyunca rahat" vb diye. Şimdi ben 3 numaradan sonra kalitesizleştiğini düşündüğümden Premium Care'i bıraktım ve Aktif Bebek'e geçtim. Maşallah benim tosunun bezi 3-4 saate bir değişmezse taşırıyor, çok kez kaçırdı. Uyku mahmuru içlik yatak altı vb değiştirdik kaç kere.. Sizde böyle bir durum var mı ya da ne yapmalıyız gece için? Hayır Orkid gibi gece için olanı da yok ki bu zıkkımın
    O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
  • quote:

Peki bu bkm express kredi kartından ücret falan kesmiyor heralde ?

Hiç bir ücret kesintisi yok. Çok sağlam ve yerine göre avantajlı bir sistem.

Orijinalden alıntı: Aytürk

Arkadaşlar bir soru.. Bu Prima vb resmen üfürüyor "Gece boyunca rahat" vb diye. Şimdi ben 3 numaradan sonra kalitesizleştiğini düşündüğümden Premium Care'i bıraktım ve Aktif Bebek'e geçtim. Maşallah benim tosunun bezi 3-4 saate bir değişmezse taşırıyor, çok kez kaçırdı. Uyku mahmuru içlik yatak altı vb değiştirdik kaç kere.. Sizde böyle bir durum var mı ya da ne yapmalıyız gece için? Hayır Orkid gibi gece için olanı da yok ki bu zıkkımın

Arada bizde de kaçtığı oluyor. Mesela bi yarım saat önce baya bi yapınca kenardan taşırmış ve kıyafetleri batmış.

Şu an biz 4 numaradayız. Baya bi 4 numara premium stoklamıştım. 1 tane de 4 numara aktif bebek almıştım. Onu bugün gündüz denedik. Fena değil. Biz de premiumlar bittikten sonra aktif bebekle devam ederiz gibime geliyor.

Ben bi kaç bezin numunesinden istemiştim evvelce zaman önce ancak premium serisi bi başka.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ben doğduğundan beri premium kullanıyorum ve gayet memnunuz, hatta hastalara da zaman zaman önerdiğim oluyor

• quote:

quote:

Arkadaşlar bir soru.. Bu Prima vb resmen üfürüyor "Gece boyunca rahat" vb diye. Şimdi ben 3 numaradan sonra kalitesizleştiğini düşündüğümden Premium Care'i bıraktım ve Aktif Bebek'e geçtim. Maşallah benim tosunun bezi 3-4 saate bir değişmezse taşırıyor, çok kez kaçırdı. Uyku mahmuru içlik yatak altı vb değiştirdik kaç kere.. Sizde böyle bir durum var mı ya da ne yapmalıyız gece için? Hayır Orkid gibi gece için olanı da yok ki bu zıkkımın

Arada bizde de kaçtığı oluyor. Mesela bi yarım saat önce baya bi yapınca kenardan taşırmış ve kıyafetleri batmış.

Şu an biz 4 numaradayız. Baya bi 4 numara premium stoklamıştım. 1 tane de 4 numara aktif bebek almıştım. Onu bugün gündüz denedik. Fena değil. Biz de premiumlar bittikten sonra aktif bebekle devam ederiz gibime geliyor.

Ben bi kaç bezin numunesinden istemiştim evvelce zaman önce ancak premium serisi bi başka.

Yani bu kaçma olayından kaçış yok..

Valla üstad ben Premium Care'in 1-2-3'ten oluştuğu kanaatindeyim. Premium Care 4'ten sonra inceliyor, aktif bebekle hemen hemen aynı -bence-. Bu yüzden Aktif Bebek'e geçtim.
    O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi

• bazen bizim geciktiğimiz oluyor. geçen unuttuk elemanın altını almayı. bez o kadar ağırlaşmıştı ki eleman sövse haklı..

Allah dan ağzı var dili yok.
  • quote:

Yani bu kaçma olayından kaçış yok..

Valla üstad ben Premium Care'in 1-2-3'ten oluştuğu kanaatindeyim. Premium Care 4'ten sonra inceliyor, aktif bebekle hemen hemen aynı -bence-. Bu yüzden Aktif Bebek'e geçtim.

Bugün zaten sırf bunu kontrol etme amaçlı aktif bebek paketini açtım. Çocuğun altını değiştirirken aktif bebeği bağladım. (Hatta eşime söylemedim.) Eşim diğer değişimde farketmedi. Sadece dışı neden farklı diye sordu. Ben de aktif bebek bu diyince, bu da iyimiş dedi. Yani ondan da onay çıktı. Stoklar bitince aktif bebekle ben de devam

• Prima Active Jumbo Bebek Bezi 56.64 TL yerine SADECE 44.90 TL
    Sipariş vermek için:
    www.happy.com.tr
    http://www.happy.com.tr/Prima_Active_Baby_Jumbo_Bebek_Bezi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebihan -- 28 Nisan 2013; 0:21:11 >

• Prima Pampers Islak Havlu 23 TL yerine Sadece 17.99 TL

www.happy.com.tr
    http://www.happy.com.tr/Prima_Pampers_3x64_Islak_Havlu_3x3_Paket

• 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.