Şimdi Ara

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (5 Mobil) - 1 Masaüstü5 Mobil
5 sn
19.795
Cevap
749
Favori
1.023.109
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Arkadaşlar 5 numara stok tükeniyor.En uygun neresi var annelütfen mh cevaplamıyor telefonları.Avantajix de parasını vermiyor..Birde adamlarda 11-18 kg arası 5 numara prima var nasıl bir üründür anlamadım

Kilo aralıklarını değiştirdi Prima. Ticari amaçlı sadece değerleri mi değiştirdi, yoksa bez boyutlarında mı oynadı, ya da daha gerçekçi aralıklara mı çekti orasını bilmem.

4 numara eskiden 7-18kg, şimdi 7-14kg
    4+ numara eskiden 9-20kg, şimdi 9-16kg
    5 numara eskiden 11-25kg, şimdi 11-18kg

gibi.
  • haftasonu canbebe carrefourda 19,75 TL idi
    aynısını migrosta 19,95TL gördüydüm
    Önce görmezden gelirler, sonra gülerler, sonra dövüşürler, sonra kazanırsın.
  • arkadaşlar 2 numara için fiyat primada en iyi nersi acaba .. gerçi 1 ay içinde 3 numaraya geçiş yaparız ama elimde 2 numara kalmadı. en iyi nerden alabilirim ? hala 30 kuruşun altında bulunabilirmi _?

Orijinalden alıntı: husock

arkadaşlar 2 numara için fiyat primada en iyi nersi acaba .. gerçi 1 ay içinde 3 numaraya geçiş yaparız ama elimde 2 numara kalmadı. en iyi nerden alabilirim ? hala 30 kuruşun altında bulunabilirmi _?

annelutfen de istediğiniz numaralardan 5 tane alırsanız 20tl indirim kuponu ile beraber paketi 17.49 tlye gelir

Orijinalden alıntı: ebihan

quote:

Orijinalden alıntı: demirhm

Annelütfen'de Dev Eko paketi 35,98 TL. 40 TL üstü kargo bedava. İki tane alırsan kargo bedava ve 72 TL oluyor.
    Markapon'da 69 TL ve kargo bedava. Bu durumda Markapon daha iyi fiyat.

3 tane al 108 lira yapar TATİL20 kodunu gir 88 liraya gelir

şimdi deniyorum şöyle diyor:

quote:

Kupon kodunu kullanabilmeniz için alışveriş tutarınız yeterli değil veya geçersiz kupon kodu: "TATİL20".

halbuki 5 tane bez aldım. 100TL'yi geçti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

quote:

Orijinalden alıntı: ebihan

quote:

Orijinalden alıntı: demirhm

Annelütfen'de Dev Eko paketi 35,98 TL. 40 TL üstü kargo bedava. İki tane alırsan kargo bedava ve 72 TL oluyor.
    Markapon'da 69 TL ve kargo bedava. Bu durumda Markapon daha iyi fiyat.

3 tane al 108 lira yapar TATİL20 kodunu gir 88 liraya gelir

şimdi deniyorum şöyle diyor:

quote:

Kupon kodunu kullanabilmeniz için alışveriş tutarınız yeterli değil veya geçersiz kupon kodu: "TATİL20".

halbuki 5 tane bez aldım. 100TL'yi geçti.

daha önceden tatil20 kudunu kullandığın için olabilir, kod halen aktif yeni bir hesap ile deneyin..

• Resimdeki kampanya nasıl , 100 tl tamamlasak 20 tl indirim olur mu ? İndirim kodları ile
     Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar

Orijinalden alıntı: Karqasa

Resimdeki kampanya nasıl , 100 tl tamamlasak 20 tl indirim olur mu ? İndirim kodları ile
     Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar

Süper olur

• Prima Fırsat Paketi Bebek Bezi Çeşitleri 44,90 TL büyük kutu 108 lik 4+ aldım ben carrefour dan 26-27-28 nisanda geçerli
  • Arkadaşlar Annelütfendeki kampanyadan yararlanabiliyorsunuz. Tatil20 koduyla. Ben 91 TL ye bez aldım 10 TL de Göğüs Pedi koydum. 100 Tl nin üstüne çıktı ve kod çalıştı. Toplamda 102 TL lik ürünü 82 TL ye aldım ve KARGO BEDAVA...,

Çok iyi bir kampanya oldu bu. 62 li Paket 4 Adet 2 numara aldım daha yavru 2 haftalık :)

Orijinalden alıntı: cagdasgun

Arkadaşlar Annelütfendeki kampanyadan yararlanabiliyorsunuz. Tatil20 koduyla. Ben 91 TL ye bez aldım 10 TL de Göğüs Pedi koydum. 100 Tl nin üstüne çıktı ve kod çalıştı. Toplamda 102 TL lik ürünü 82 TL ye aldım ve KARGO BEDAVA...,

Çok iyi bir kampanya oldu bu. 62 li Paket 4 Adet 2 numara aldım daha yavru 2 haftalık :)

Bizim bebeğin gelmesine , daha çok var alsam mı bilemedim 2 adet yenidoğan 2 adette 2 numara alsam mı ?

quote:

Arkadaşlar Annelütfendeki kampanyadan yararlanabiliyorsunuz. Tatil20 koduyla. Ben 91 TL ye bez aldım 10 TL de Göğüs Pedi koydum. 100 Tl nin üstüne çıktı ve kod çalıştı. Toplamda 102 TL lik ürünü 82 TL ye aldım ve KARGO BEDAVA...,

Bizim bebeğin gelmesine , daha çok var alsam mı bilemedim 2 adet yenidoğan 2 adette 2 numara alsam mı ?

Hocam her ay ortalama 500GR-1000GR arası kilo almalarını hesap ederek alabilirsin. Günde 6-7 kezde bez değiştiğini düşünürsek bir 50 Lik paket 1 Hafta gidiyor 62 lik pakette yaklaşık 10 GÜN.

Ona göre hesabınızı yapın derim bizim ufaklık biraz minik doğdu 3 kilonun altı o yüzden 1 ve 2 numara çok kullanırız gibi geliyor...

• quote:

quote:

Alın bi zararınız olmaz..Başlangıç için iyidir.

• aman kilo hesabına hiç girmeyin,
    bence doğmamış bebeğe fazla stok yapmayın,

biz 2 paket 2 numara kullandık,
    bir kaç paket de 3 numara.

kilo alma hızı her bebeğin farklıdır.
  • Unnado Primalarda kampanya yapmış.

www.unnado.com
    Origin DNS error | www.unnado.com | Cloudflare
    http://www.unnado.com/kampanyalar/detay/NTE0NQ--
  • @cagdasgun

Bu fiyatlara kesinlikle stok yapmaya gerek yok, zaten sürekli bu fiyatlardan bulunabiliyor. Ha 1tikla2kazan kampanyası gibi 12,5 tl'ye prima premium bulunursa alınır 15-20 paket.

Özellikle 1-2 numara bittikten sonra tüketim ciddi manada düşüyor. Bizim hanımefendi ilk zamanlarda günde 10 ve üzeri bez değiştiriyordu. 5 paket 1 numara 2 ya da 3 paket 2 numara bitirdi 50-55 günde. Şimdi 85 günlük, günde 4-5 kez ancak altı değişiyor.

2 tane 2 numara hiç açılmamış paket kaldı, 3 numarada bezden 7-8 paket var ama bunlar da bitmeyecek sanırım, ben abartmışım stok olayını :)

1-2-3 numaradan 2'şer paket alın, kalanı için bebişin kilo alımına ve bez tüketimine göre hareket ederseiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: greentooth

@cagdasgun

Bu fiyatlara kesinlikle stok yapmaya gerek yok, zaten sürekli bu fiyatlardan bulunabiliyor. Ha 1tikla2kazan kampanyası gibi 12,5 tl'ye prima premium bulunursa alınır 15-20 paket.

Özellikle 1-2 numara bittikten sonra tüketim ciddi manada düşüyor. Bizim hanımefendi ilk zamanlarda günde 10 ve üzeri bez değiştiriyordu. 5 paket 1 numara 2 ya da 3 paket 2 numara bitirdi 50-55 günde. Şimdi 85 günlük, günde 4-5 kez ancak altı değişiyor.

2 tane 2 numara hiç açılmamış paket kaldı, 3 numarada bezden 7-8 paket var ama bunlar da bitmeyecek sanırım, ben abartmışım stok olayını :)

1-2-3 numaradan 2'şer paket alın, kalanı için bebişin kilo alımına ve bez tüketimine göre hareket ederseiniz.

Hocam siz baya stok yapmışsınız demekki :)

Ben şimdi 4 paket 2 numara aldım, 3 pakette 1 numara vardı evde. 15 günde 2 paket bitti neredeyse 50 lik paketler bunlar. Şimdi bu gelecek 4 paket bizi 1 ay 40 gün falan idare eder bitmesine yakın yine alırım, dediğiniz gibi stok yapmaya gerek yok sürekli kampanyalar oluyor zaten...

1-2 numara sanırım en fazla kullılacak numaralar. 1 Numara 2-5 kilo arası, 2 numara 3-6 kilo arası olunca hemen hemen aynı kilolara denk geliyor o yüzden onu tercih ettim.

• 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.