Şimdi Ara

Bebek İhtiyaçları İçin Sıcak Fırsatlar (1858. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
38.488
Cevap
1.421
Favori
2.592.251
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18561857185818591860
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • matmma M kullanıcısına yanıt

    Aynen. Sleepy özellikle inceldikçe inceldi. Şimdilerde sızdırmaya da başladı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murathülagü M kullanıcısına yanıt
    Xiaomi mitu ile inglesia arasında kaldım, inglesia bu işlerde daha ünlü fakat xiaomi de daha ucuz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi totanic -- 21 Temmuz 2022; 13:15:31 >




  • Arkadaşlar bebeğinde süt alerjisi olan, Ankara Yenimahalle civarına yakın bir iki kişi PM atabilir mi? Çocugun sütten kesilmiş olması veya devam ediyor olması önemli değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stubbornpride -- 22 Temmuz 2022; 2:55:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstadlar 5 aylık oğlum konak oluşturuyor. Banyo öncesi 15 dk zeytinyağı sürüyoruz ama banyo sonrası tekrar çıkıyor. Ebe bunları kazıyın beynine oksijen gitsin tarzı uyarıda bulundu. Bunun çözümünü nasıl sağlayabilirim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tanerakinnn kullanıcısına yanıt

    Sakın böyle bir müdahalede bulunmayın. Biz yıkamadan 10-15 dakika öncesinde konak olan bölgeye pamuk ile zeytinyağı sürüyorduk. Şampuanımızı da değiştirdik doktor egzamada iyi dönüşler aldığı Bioderma Abcderm Foaming Cleanser önerdi bize. Çocuk doktoruna sorduğumuzda zaman içerisinde yumuşayıp dökülecektir cevabını aldık.(Nitekim bitti gibi çok az birşey kaldı) Orada deri ölüde olsa siz o bölümü müdahale ederek (kazıma esnasında) canlı deriye zarar verebilirsiniz. Kemik gelişiminin ilk döneminde olan çocuğun biz bıngıldağında çökme olabilir diye dikkat ediyor iken gittiğimiz sağlık ocağında ebe ve hastanedeki çocuk doktoru bizden daha dikkatli davranıyor idi. Çocuk doktorunuza danışmanızı gerekiyorsa (çok ileri derece ise) yönlendirmesi ile cildiye uzmanı ile görüşmenizi öneririm.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.U.Y. -- 22 Temmuz 2022; 17:31:43 >
  • Arkadaşlar herkese iyi günler. Bebek koltuğunda ne önerirsiniz. 8 aylık bir kızım var. Besafe römer recaro ve joie bir sürü model var ve kafam çok karıştı. Kullanıp tecrübe edenlerden yeni alıp memnun olanlardan tavsiye bekliyorum.


    Not: 360 derece dönenler daha mı iyidir bu konudaki yorumlarınızı da merak ediyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.U.Y. kullanıcısına yanıt
    Çok ileri derecede değil ve sadece tek noktada bebeğin kendi avuç içi kadar büyüklükte ön tarafta. Dediğiniz gibi banyo öncesi zeytinyağı ile müdahale edip 10-15 dk bekliyoruz. Sonrasında Sebamed şampuan kullanımımız var. Önceleri vardı bahsettiğim uygulama sonrası kayboldu, son haftadır ise tekrar nüksetti ve pul pul dökülmüş vaziyette. Bir çoğunu elimle kendim alıyorum zaten. Tavsiyenize kulak vereceğim teşekkür ederim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • papakli36 P kullanıcısına yanıt
    360 derece dönmesinin güzel yanı çocuğu kapıdan indirip bindirmenin rahat olması. Yani daha çok eveveynin konforu için düşünülmüş bir özellik gibi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • WaterWipes Bebek Islak Mendilleri 12x60'lı Paket Hassas Yeni Doğan Biyobozunur Kokusuz, %99,9 su (720 yaprak Islak Mendil)
    299₺

    https://www.amazon.com.tr/dp/B08MXSBRSB/ref=cm_sw_r_awdo_dl_5J8VNBMKR06BYPGE5TRT

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Britax romer trifix i size veya dualfix i size önerir misiniz arkadaşlar sanırım bu markada karar kıldım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tteach T kullanıcısına yanıt

    Britax römer iyidir. Besafe ve maxi cosi de iyidir. Ayrıca e bebekte satılan joie i spin de kağıt üstünde iyi görünüyor. Fiyatı biraz daha avantajlı ve adac puanı çok yüksek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İ spin için yabancı forumlarda çok hareket ettiği söyleniyor hocam onu da düşünüyordum ama sallanıyor diyorlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tteach T kullanıcısına yanıt

    Onu bende okumuştum. Ayrıca arabaya montesinin zor olduğu da belirtilmiş birkaç inceleme sitesinde. Fazladan 1-2k verip britax almak mantıklı. Aslında amazon prime indirimlerinde besafe iziturn 9k ya indi ama bütçemi ayarlayamadığım için alamadım. Zaten bizim kız daha ekimde doğacak ve 0-6 ay oto koltuğu almıştım chiccodan. Dolayısıyla henüz acil ihtiyaç yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz yakın zamanda i spin aldık, adac puanı muadillerine göre daha yüksek olduğu için aldık. Fiyatı da 5250ye indiği için artık bir zam daha görmeyelim diye aldık (aldığımız tarihten birkaç hafta önce hediye çeki ile 4000li rakamlara denk geliyordu ancak o sıra biraz yavaş davrandık. günümüz ekonomik koşullarında artık bu tür fiyat oynamalarına alıştık diyelim). ilk izlenimlerimiz iyi, kurulumu ebebekteki sd'na yaptırdık. oldukça kolay bir şekilde kurdu. sallanma olayı şimdilik yaşamadık. kullanımı çok kolay açıkçası. döndürülmeyen bir model almak bizim için kullanımı oldukça kısıtlardı.

  • scorpion0404019 S kullanıcısına yanıt
    Benim de kafam çok karıştı açıkçası hocam dönebilen ve dönmeyen arasında. Birkaç yerde 1 yaşına doğru işlevsiz oluyor dönme fonksiyonu diye okudum rotayı britax trifix 2 i size a çevirdim gibi bilmiyorum hala daha çok kararsızım ne zor işmiş bu ya

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tteach T kullanıcısına yanıt

    Hem dönen (Maxi cosi axissfix plus) hem de dönmeyen (Britax römer trifix 2) kullanıyoruz.

    İki koltuğun da kendine has artı ve eksi özellikleri var. Anneye sorunca dönmesini seviyor çünkü genelde indirme bindirme işlerini o yapıyor çok büyük kolaylık.

    Ben de britax'ı daha sağlam ve oturaklı buluyorum. Bu arada çocuk ikisinde de rahat bence, kolaylıkla uyuyor vs.

    Dönen koltuğun bir avantajı da ilk bir kaç ay arkaya dönük kullanıma ve büyüdükten sonra öne dönük kullanıma izin vermesi.

  • VectrAirliness kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum hocam bilgi için ben de britax in sağlamlığına güveniyorum açıkçası trifix 2 alacağım gibi, yalnız açıklamalarda 9 - 18 kg ve 15 ay-4 yaş yazıyor bu Aralık biraz garibime gitti 9kg için 15 ay biraz geç bir süre gibi siz ne kadarlikken kullanmaya başladınız acaba

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tteach T kullanıcısına yanıt

    6 aylıktan beri maxi cosiyi 9 aydan itibaren de trifixi kullanıyoruz. Şu an 1 yaşında 10,3kg zaten o hesaplar pek tutmuyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VectrAirliness -- 30 Temmuz 2022; 18:14:37 >
  • 
Sayfa: önceki 18561857185818591860
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.