Şimdi Ara

Bebek İhtiyaçları İçin Sıcak Fırsatlar (1736. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
38.483
Cevap
1.421
Favori
2.591.942
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17341735173617371738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • pesimist_cnr kullanıcısına yanıt

    Hocam, bu biraz disiplinle ilgili maalesef Türk toplumunda çocuklar belli kurallar ve disiplinle büyütülmüyor. Bu sebeple kural tanımaz, dünyanın merkezi benim havasında oluyorlar. Bu durumu, Avrupalı çocuklar ile çalışma yaptıktan sonra daha iyi anladım. Benim bebe de daha küçük, muhtemelen o yaşlarda bırak koltukta ters gitmeyi, ön koltukta götürmemeyi başarırsak ne mutlu bize 😂 Çünkü ben taviz vermesem ya anası, ya dedesi ya herhangi birisi taviz verecek; genelden farklı davranan biz olacağız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaiserx K kullanıcısına yanıt

    kesinlikle öyle, büyüklere bıraksak kucakta götürmek istiyorlar her yere içinde sıkılıyor bunalıyormuş çocuklar :) biz bakalım ters yöne bakarak ne kadar gideceğiz.

  • ogzhngr O kullanıcısına yanıt
    Diğer biberonları denedikten sonra emmeyi unutursa sıkıntı olur gibi hocam
  • teberruken kullanıcısına yanıt
    Biz de bebek arabası bakıyoruz, travel sistem mi o marka mı vs çok zor cidden karar vermek. Bu markalara denk gelmemiştim, kullanan bilen arkadaşlar yorumlarsa pek güzel olur cidden..
  • ruuuuud kullanıcısına yanıt
    Ben de çok araştırdım araba işini travel sistem mi yoksa hafif, çift yönlü, kolay katlanabilen ama aynı zamanda anakucağı da bağlanabilen bir model mi alayım diye. Travel sistem kullananların büyük bir çoğunluğu ağırlığından ve arabaya sığmadığından şikayetçiydi hal böyle olunca ben de travel sistemden vazgeçip ikinci seçeneğim için arayışa girdim ve e-bebekten babyplus snug anakucağı aldım. internetten de hafif aynı zamanda anakucağı takma adaptörü olan Kraft onyx modelini aldım. 7kg civarı arabanın ağırlığı, çift taraflı kullanılabiliyor, yağmurluğu var. İyi ki almışız gerçekten sürüşü çok kolay, tek elle katlanabiliyor uyumlu anakucakları takılıyor. Ben Ekim ayında 1600 arabaya verdim hb’den, ana kucağını da ebebekten 315’e aldım. Toplamda 2000 liraya yakın ama tam istediğim gibi bir şeye sahip oldum tavsiye ederim.
  • Bebek arabası arayan arkadaşlara, forumdaki tavsiyeler üzerine aldığım ve aldıktan sonra çok memnun kalıp herkese tavsiye ettiğim joie litetrax 4 modelini öneririm.
    Çok kolay tek elle katlanıyor, hafif tek elle taşınabiliyor katlanınca, tekerlekleri dolayısıyla kullanımı çok iyi, malzeme kalitesi vs gayet iyi bir araba ve fiyatı da uygun. Geçen hafta kampanyası vardı ebebekte travel sistemi 1799 liraya verdiler sanırım. Alacak olanlara tavsiyem Şubat indirimlerini beklemeleri.
  • hakim bey kullanıcısına yanıt

    hocam bu mu bahsettiğiniz

    https://www.e-bebek.com/joie-litetrax-4-bebek-arabasi-p-joi-s1112zcfog0014/#comments


    gerçekten çok iş görür bir ürüne benziyor teşekkürler tavsiye için

  • GangstaBop G kullanıcısına yanıt

    vicco da iyi bir yerli marka, cırt cırt olması çocuğun kendi kendine ayakkabıyı giyip çıkarabilmesi için büyük kolaylık, haliyle giydirmesi kadar çıkarması da kolay Bebek İhtiyaçları İçin Sıcak Fırsatlar 

  • teberruken kullanıcısına yanıt

    Ben baktım bu arabaya çok dar geldi bana. Maksimum 2 yaşına kadar oturabilir çocuk. Mağazaya gidip incelemeden almamanızı tavsiye ederim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ek gümrük vergisinde bir değişiklik var mı? Bebek arabaları için değişen bir durum var mı?
  • teberruken kullanıcısına yanıt
    Bu ürün baya güzel ama çift yön yok sanırım. Çift yön düşünürseniz Joie Verstrax modeli var. Bazen 2000 e düşüyor.
  • Arkadaşlar selam. Mayıs ayında bebeğim olacak. Kaç yaşına kadar bebek arabası kullanılıyor fikir verebilir misiniz ?
  • teberruken kullanıcısına yanıt
    Rica ederim Hocam ürün dediğim gibi güzel biz gayet memnunuz çevremde de tavsiye ediyorum arkadaşlarıma vs aldırdım. Ara ara e bebekte indirim oluyor dediğim gibi. Mağazaya gidip canlı inceleyin beğenmezseniz almazsınız.
  • yalionur kullanıcısına yanıt
    Hocam bizimki Nisan sonu doğdu ilk yaz pek disari cikaramadik . İlk aylarda gorme yetileri gelisene kadar soğuklar geliyor. Eger sicak bi sehirde değilseniz Bir sene bebek arabasi almayi erteleyebilirsiniz. Kac yil biner onu bende merak ediyorum
  • alvinoo A kullanıcısına yanıt
    Mayıs sonu gibi doğacak 3 ay sonra mecburen çıkacak dışarıya çünkü eşim kendi işini yapıyor. Mecburen yanında götürecek. Bursadayım. Değerli cevabınız için teşekkür ederim.

    Bu arada e bebekte kampanya gördüm.

    https://www.e-bebek.com/search?text=canyon&currencyCode=TRY&list=Search&OM.OSB=anasayfa-pl-canyon-30kas

    Nasıl bilemiyorum ama bu biraz aklımızı çeliyor. Pazartesi gidip bir bakacağız,
  • Merhaba arkadaşlar, adac testinde başarılı, güvenli, dönme yatma özelliği olan bir oto koltuğu arıyoruz, onerisi olan elinde olup satabilicek vs var mi :) mutlu sağlıklı yıllar hepimize
  • kadirbb K kullanıcısına yanıt
    Britax römer trifix aldım ben 1 ay önce joker de indirim vardı
  • Deniz-Na D kullanıcısına yanıt

    Belli bi motor beceri düzeyine gelmiş çocuk için dediginiz doğru fakat daha yeni yeni yürüyen ve sadece ayakkabısını çıkarma işlemini yapan için cırt cırt bazen insanı yoruyor cidden o yüzden panduf seçmek daha mantıklı bence 3 yaşına kadar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakuza001 kullanıcısına yanıt
    Ne kadara aldiniz hocam, bu ürün dönebiliyor mu ben de takip edeyim teşekkür ederim, besafe izi turn gibi sanirim bu ?
  • Merhabalar arkadaslar, mayıs ayında kısmetse kız babası oluyorum 😊 yavaş yavaş alışverişlere başlıyorum artık sizden ricam. Soğuk buhar makinesi tavsiyesi verirmisiniz bana? Deerma modelleri hoşuma gitti ama nelere dikkat etmeliyim ve kullanan arkadaşların tavsiyesi nedir acaba? Her marka olabilir
  • 
Sayfa: önceki 17341735173617371738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.