Şimdi Ara

Bebek İhtiyaçları İçin Sıcak Fırsatlar (1684. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
18 Misafir (3 Mobil) - 15 Masaüstü3 Mobil
5 sn
38.482
Cevap
1.421
Favori
2.591.862
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16821683168416851686
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt
    İlk 7 ay bez beşik işini görür. Portatiftir. Sökülür takılır. Sonrasında mobilya beşik al. Karyolalı olanlardan alırsan orta okul lisede bile kullanabilir. Hayırlı alışverişler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocalar selam 👋

    Bebeklerinize Allah uzun ömür versin

    4 konuda bilginize ihtiyacım var. Müsait olursanız cevaplarınız önemli benim için.

    1- Göğüs Pompası - Şarjlısı var Elektriklisi var Manuel’i var. Acaba hangisini tercih etmeli? Marka olarak da önerebilirsiniz.

    2- Bebek Arabası- Önemli olanlar forumu okuduğum kadarıyla Sağlamlık/ Taşınabilirlik/ Güvenlik gibi duruyor.

    Anlayışınıza sığınarak sanki bu alanda milyonlarca marka ve model var. Neye dikkat ederek alıyorsunuz?

    3- Oto koltuğu- İsofixli/Cam kenarından dışarıyı izlemesini sağlayacak kadar yüksekliği önemli anladığım kadarıyla. Var mı öne çıkan bir ürün?

    4 - Biberon ve emzikler- Avent sanırım pahalı olmasına rağmen baya tercih ediliyor gibi. Özellikle cam biberonları hijyen açısından çok önerilmiş.

    Size sormadan önce forumu okudum. Eğer ki müsait olursanız cevaplarınızı bekliyorum. 👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • wakrupalice kullanıcısına yanıt
    1) Elektrikli almanı tavsiye ederim. Ben eşim için philips aventin göğüs pompasını almıştım, eşim bayağı hor kullanmasına rağmen sürecin sonuna kadar bizi götürdü.

    2)Ben burayı takip ederken şansa amazonda britax agile 4 indirime girmişti ve 800 tl küsüre almıştım neredeyse piyasanın yarı fiyatına. Katlanabilirliği, tek el açma-kapama, portatifliği, bagajı işgal etmemesi, kalitesi çok iyi bir seçim oldu benim için. Sizde alırken bu kriterlere göz atın, hafiflik,kompaktlık, bagaja sığabilme bu kriterleriniv öncelik olsun. Hayvan gibi bebek arabaları alıp pişman olmayın sonra.

    3)Bizimki 20 aylık oldu, kıştır salgındır derken 5-6 ay dışarı çıkmadığı için acele etmek istemedik, besafe izi x3 isofix almayı düşünüyorum ama fiyatları da bayağı arttı, indirim takibindeyim.

    4)Avent in biberonları iyidir. NUK ta iyidir. Aventi öncelikli değerlendirmeni tavsiye ederim. Bibesafe izi x3 isofix avent kullandık.




  • Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum bilen bilir. Bebek için tüm ihtiyaçlarını karşıladık ancak kızımız şuan yoğun bakımda. Asfiksi tanısı koydular, doğum da ağlamadı. Var mı benim gibi olup bilgi verebilecek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yok kardeş yanlış alarm. Ben indirim kodları için girmiştim. Benimde bebeğim var. Bizde ne alsak ne zaman alsak diye çok zaman kaybediyorduk. Bazı şeyleri unutuyorduk. Sonra eşim İnstagram da geçen paylaştığım hesap gibi hesapları takip etmeye başladı. Çok faydasını da gördük. Bende herkes faydalansın diye paylaştım.
    Neden o hesap diye soruyorsan. (Ben bu tarz dedim.) Eşime sordum bu hesap yeni ve en ucuzları buluyor dediği için paylaştım. (Eşim takip ediyor, benim İnstagram hesabım bile yok).
    Neden ilk mesaj diye sorarsan da
    @Herodotsss Herodotsss ve @EknCn EknCn kullanıcılarına Migros indirim çeki için özelden yazdım. Onlardan cevap gelene kadar başka ne indirimleri varmış diye bakarken mesaj yazdığım yere kadar geldim. [Donanımhaber i eskiden takip ederim (belki eski maillerin üyeliğim bile vardır ama hesap açmak bu kadar kolayken şifreler ile uğraşmayın dedim). indirimler hakkında bu kadar aktif olduğunu bilmiyordum. Hatta arkadaşlara sorabilirsin her ikisine de bu konuda yeniyim dedim]
    Uzun lafın kısası ne paylaştığım İnstagram sayfasının sahibini tanırım ne de böyle ufak hesaplar peşinde yaşarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam Allah sağlık sıhhat versin öncelikle. Asfiksi solunum sıkıntısı ile ilgili bir şey olmalı. Yoğun bakım denince çok korkmayın yeni doğan bebeklerin çoğunluğu yeni doğan yoğun bakıma alınıyor. Allah sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hakim bey kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, allah razı olsun. Evet solunum sıkıntısı, 3 gün hipotermi cihazında kalacaktı, 2. Gece nöbet geçirdiği için MR istediler. Sütü sağıp götürüyorum düzenli. Allah tüm hasta çocuklara yardım etsin, özellikle anne baba için süreç çok sancılı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ucuzcu61 U kullanıcısına yanıt
    Doğrudur o halde kusura bakma.

    Mesaj yazmışken bebek arabası tecrübenin paylaşayım konu dışı olmasın.
    Joie lite trax 3 aldık 1300 liraya fakat yönü anneye bakmıyor diye hanım beğenmedi, bende gittim çift yönlü 300 liraya yeni bir tane daha aldım 🙂 birçok şey iyisi olsun diye epey para verdik fakat ya kullanılmadı ya da zaten kullanım süresi çok az oldu. Maddi durumu sıkıntılı olan arkadaşlar acele etmesin birşey alırken. İhtiyaç olunca almak en mantıklısı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sirri

    Hicam sizin gibi tayinci olmayan bir cok arkadasim park yatak kullaniyor. İzinlerde memlekete gittiginde yaninda goturuyor (katlandiginda bir valiz buyuklunde oluyor) gayette şık cok para vermeye gerek yok 1.5-2 yasindan sonra zaten cocuga bir oda yaparsınız asil parayi orda harcarsiniz. Hiiic almayin pahali besiklerden.
    Ornek olsun diye link koyuyorum. Park yatak diye aratirsaniz daha guzellerini bulabilirsiniz.

    https://www.hepsiburada.com/baby-hope-nova-oyun-parki-gri-60x120-cm-p-AILEBBHBH1040GR?magaza=Minimoda&wt_gl=cpc.6809.shop.nelk.abo-ssc&gclid=Cj0KCQjwn7j2BRDrARIsAHJkxmyj9y4bccuDL7ixOmfaQdaVdQ--Jir4J6qRyoMY-3oD8bE8KnDivaAaArotEALw_wcB

    Bende bundan kullandım bir muddet . Kumasi biraz kaliteli olursa iyi olur haşır husur ses cikartmaz.

    Bunlar iki kademeli oluyor 5 aya kadar ust kademede kullanirsiniz tutunup ayaga kalkmaya calistigi zaman asagi kademeye indirsiniz👍👍👍

    Alıntıları Göster
    Hocam teşekkür ediyorum dediğiniz gibi yaptık. Ebebek mağazasından park yatak aldık 600 tlye, yatağı cibinligi ıvır zıvır derken bin lirayı buldu ama en azından portatif kapatınca şemsiye gibi küçülüyor ve çantaya giriyor. Bi tane de anne yanı küçük beşik aldık 120 tlye geldi indirimde denk geldik. Bi puset kaldı. Hem arabada hem de aşıya hastaneye filan giderken taşımak için fiyat performans ürünü puset tavsiyesi de alabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cevo_61

    Hocam teşekkür ediyorum dediğiniz gibi yaptık. Ebebek mağazasından park yatak aldık 600 tlye, yatağı cibinligi ıvır zıvır derken bin lirayı buldu ama en azından portatif kapatınca şemsiye gibi küçülüyor ve çantaya giriyor. Bi tane de anne yanı küçük beşik aldık 120 tlye geldi indirimde denk geldik. Bi puset kaldı. Hem arabada hem de aşıya hastaneye filan giderken taşımak için fiyat performans ürünü puset tavsiyesi de alabilirim.

    Alıntıları Göster
    Gecmis olsun :))

    Biz puseti prego markasinin travel sistem bebek arabasini almistik set halinde oldugu icin puset de vardi ama soyle bir sikintisi vardi cocugun boynu one egik duruyordu pusetin altina battaniye filan koysak da fayda etmedi hatta bebegimiz yuz ustu yattiginda kafasini kaldiramamaya basladi pusetten dolayi.egzersizlerle cozduk.cik şükür.
    Ozetle puseti kullanici yorumlarina bakarak alin ve gerekirse puset minderi de alin hicbirsey evlatlardan daha degerli degil.

    Sunu eklemek istiyorum.biz asagidaki urunu aldik koltukta halida yatak ustundee heryerde kullandik hatta aşı ya ve gezmelerede bununla gittik cunku cook rahat ediyor bebis.
    https://www.babymall.com.tr/urun/sevi-bebe-anne-baba-yani-yatagi-a-svb-274-gri?k=&gclid=Cj0KCQjwwr32BRD4ARIsAAJNf_0bOSnjykA6kWgHrbiF8UZ34UgglCfmbJk9SRMbNNIah14xrr2JH64aAl0VEALw_wcB

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ne zamandır bebek yatağı arayışındaydık bakındık ama kiminin fiyatı fazla geldi bütçemize göre olanlar da içimize sinmedi kumaş yay yapısı olarak iyi değillerdi. Sonunda karar verip aldık burda da başlık açmış olan hibbouxdan aldık cloud baby yatak. 100 gün deneme süresi veriyorlar. Biz memnun kaldık şuanda da indirimleri var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mehmet.Akif

    Ne zamandır bebek yatağı arayışındaydık bakındık ama kiminin fiyatı fazla geldi bütçemize göre olanlar da içimize sinmedi kumaş yay yapısı olarak iyi değillerdi. Sonunda karar verip aldık burda da başlık açmış olan hibbouxdan aldık cloud baby yatak. 100 gün deneme süresi veriyorlar. Biz memnun kaldık şuanda da indirimleri var.
    Hibboux'larda da diğer taraf 3-6 yaş yazıyor. Yatak 80x180 en azından 15 yaşına kadar kullanacağı birşey arıyorum. Hibboux tavsiye ediliyor burada ama kullanılabilir mi acaba o 10-15'li yaşlarda ?
  • Allah şifa versin hocam, inşallah kısa sürede atlatırsınız ailece.

    Sabırlı olun ve bol bol dua edin.
  • OzcanMetal kullanıcısına yanıt
    Bebek yatağı için ölçüler ne olursa olsun o kadar uzun süre kullanılcağını sanmam çünkü olay boy değil çocuk kilo olarakta kısa zamanda çok değişiyor hibboux veya başka marka farketmez bence 15 yaşına kadar sağlam gitcek bi bebek yatağı yoktur mantıklı da deyil
  • Merhabalar. Uzayan bebek karyolası için 80x180 yatağa ihtiyacımız var. Şuan çocuk 3 yaşında kullandığımız yatak 80x130.

    Heyner markanın yatakları 300 tl ye gg da falan var acaba kalitesi nasıldır hiç bir fikrim yok.
    F/P ürünü bişey arıyorum almışken de 10 yaşına kadar gitsin diye düşünüyorum.

    Tavsiyenize ihtiyacım var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurdışından bebek arabası alıp gelen veya bi yakınına aldırıp kargoyla gönderten oldu mu? Bu işin prosedürünü bilen anlatabilir mi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RevivaL kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, eksik olmayın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cauchy33

    Merhaba kısmetse iki ay sonra çocuğum doğacak. Beşik olarak park yatak ve bebek arabası bakıyorum. Jokerde linkte verdiğim marka park yatak gördüm nasıldır
    https://www.joker.com.tr/urun/tripper-comfy-plus-seyahat-yatagi-136972?gclid=EAIaIQobChMIz8aruIbV6QIViYKyCh0_Ug83EAQYAyABEgJq-PD_BwE

    Yine jokerde linkteki bebek arabası nasıldır?
    https://www.joker.com.tr/urun/tripper-comfy-plus-seyahat-yatagi-136972?gclid=EAIaIQobChMIz8aruIbV6QIViYKyCh0_Ug83EAQYAyABEgJq-PD_BwE
    Aslında genel olarak bu tripper markası nasıl.

    E bebekte babyplus marka bebek arabası nasıl?
    https://www.e-bebek.com/baby-plus-canyon-travel-sistem-bebek-arabasi-v2-p-byp-244002/
    Yardımcı olursanız sevinirim. Bu zam muhabbetinden bir an önce almak istiyorum. Başka marka model önerebilirsiniz.
    bu konuda yardımcı olabilir misiniz?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: M.ERTEN

    Bu gelen karardan oto çocuk koltukları da etkilenecek mi yoksa sadece bebek Arabaları mı etkilenecek?

    Alıntıları Göster
    bugun be safe yetkilileri ile görüşme fırsatım oldu oto koltuklarinin mobilya kategorisine girdiğini ve mobilyaya da ek gümrük vergisi geleceğini soyledi. yani bebek arabasi kategorisinde degil ama yinede fiyati artacak dedi. bende hepsiburaradan izi turn aldim 4000tl ye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ogzhngr O kullanıcısına yanıt
    hocam selamlar. ben amazon.de’den inglesina trilogy aldım. amazonun yurt dışı sitelerinden, satıcısı amazon olan ürün aldığınız zaman ürün kapınıza kadar geliyor. vergi ve kargoyu peşin alıyorlar. sadece gümrükleme işlemi için sizden bir yetki belgesi istiyorlar e-posta ile o kadar.

    benim de bir sorum var arkadaşlar. bebeğimiz için oyun halısı bakıyoruz. çok küçük olmayan, üzerinde oyuncaklar olan bir model istiyoruz. yıkanabiliyorlarmış ama kumaşının bebek sağlığına uygun olmasını istiyoruz. aşağıdaki linke benzer ürünler kullananlar varsa lütfen tavsiyelerinizi esirgemeyin. teşekkürler.

    https://www.e-bebek.com/bondigo-bp2014-seruven-ormani-oyun-halisi-p-bon-bp2014/

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 16821683168416851686
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.