Şimdi Ara

Bebek İhtiyaçları İçin Sıcak Fırsatlar (1421. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39.984
Cevap
1.450
Favori
2.688.631
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14191420142114221423
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Qonrul

merhaba arkadaşlar. Allah izin verirse biz de kızımızı bu ay içinde kucağımıza alacağız inşallah. oto koltuğuna daha var ama şöyle bir ürüne denk geldim. kullanan, gören, deneyimleyen oldu mu acaba. özellikle yer kaplamaması çok iyi değil mi.

http://s.aliexpress.com/qqeyieyY?fromSns=Copy to Clipboard

Yanlış anlamayın da ürün resimlerinde bile acayip dandik duruyor.

Buna para vermek yerine hiç almayın daha doğru olur. Çocuk koltuğunun amacı çocuğun oturması değil, çocuk güvenliğini sağlamaktır.

Tavsiyem ikinci el bir isofix bağlantılı koltuk almanızdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: PyRRhiC

Arkadaşlar kısmetse 3 hafta sonra oğlum dünyaya gelecek. Çoğu eksiği aldık fakat ıslak mendil olayını halletmem lazım sanırım.
    Unibaby yorumlarının olumlu olduğunu okudum bu markada karar kıldık fakat 2 farklı çeşidi var sanırım. Unibaby yenidoğan pamuk mendil ve Unibaby yenidoğan pamuk havlu. Bunlardan hangisini tercih etmeliyim. İlk etap için 12'li yada 24'lü paket almak mı iyi yoksa çok stok yapmamalımıyım. Kuruma bozulma vs olarak.
    Konu hakkında tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
    Sleepy yeni doğan al. Diğerlerinde markaya para verirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hero4262321 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam. amacım zaten bilgi edinmek. aliexpress de yorumlarda herkes kargodan filan bahsetmiş. şöyle ürünle ilgili yorum yazan göremedim hiç bir yerde. 50 - 60 ₺ bi şey zaten. öyle koltuk gibi sağlam, güvenli olmadığını biliyorum. hani pratik, yer kaplamayan, küçük bir şey olduğu için ürünle ilgili fikir sahibi olan varsa sorayım dediydim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PyRRhiC P kullanıcısına yanıt
    Fiyat olarak değil ama ürün olarak örnek olsun ;

Ürün bu.

Bu ürün kadar başarılı hiç bir ürün yok ama fiyatı çok pahalı.

Baby&me yenidoğan ıslak mendil ile bu ürünün içeriği aynı. Uygun fiyatlı istiyorsan onu deneyebilirsin.

Piyasadaki bunlar dışında diğer ürünlerde çok daha fazla kimyasal var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebaboli -- 4 Haziran 2018; 21:10:24 >

• quote:

Teşekkür ederim. Sanırım ilk etap için 24'lü paket yeterli olur.
    Sleppy yeni doğan :)

İlk paket unibaby aldım 1990 yaprağa 200 verdim.

İkinci pakette forumdakiler sağolsun sleppy aldım 2880 yaprak 145 tl

İçerikleri birebir aynı. Üstelik sleppy daha kalın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başkan boşa vakit harcama. Bende çok araştırdım ama bulamadım. Abi terletmeyen herhangi bir ürün yok. Bu terletmez abi kesin diyorsa biri arkana bakmadan çık. Dünyanın parasını döktüm boş yere.
  • engin20020 E kullanıcısına yanıt
    Ben casual kudofix isofixli aldım bu fiyat civarında 3 ay kadar oldu gayet memnunuz. Tavsiye ederim. Bizim patron sıkılmadan yorulmadan oturuyor içinde. Şuana kadar problem çıkarmadı. Yalnız adac takıntın yoksa bak. Bu fiyatlara adaclı bulamazsın ki zaten adac gereksiz bir test bence.

Ayrıca yine bu fiyatlara Bolenn Hug da alabilirsin isofixli sadece hepsiburada satmakta sadece.

Ayrıca 9-36 adacsız isofix li modeller hemen hemen aynı yapıya sahip. Bugün alacak olsam bolenn Hug alırım en uygunu o şuan.
  • 5 numara bebek bezinde fiyat bana uygun geldi. Tercih edenler için kampanya bitmeden faydalanmakta yarar var.

www.hepsiburada.com
    Prima Bebek Bezi Premium Care 3 Beden Midi Aylık Fırsat Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/prima-bebek-bezi-premium-care-5-beden-junior-aylik-firsat-paketi-136-adet-p-HBV000005KOLD

• jonywayt J kullanıcısına yanıt
    Evet çoğu arkadaş Sleppy diyorlar.Memnuniyet oranı yüksek gibi. Lakin ilk önce Uni baby alıp denemek istiyoruz. Dün 6 paketlik ufak bir sipariş verdim. Yardımcı olan arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qonrul

merhaba arkadaşlar. Allah izin verirse biz de kızımızı bu ay içinde kucağımıza alacağız inşallah. oto koltuğuna daha var ama şöyle bir ürüne denk geldim. kullanan, gören, deneyimleyen oldu mu acaba. özellikle yer kaplamaması çok iyi değil mi.

http://s.aliexpress.com/qqeyieyY?fromSns=Copy to Clipboard

Hocam bu konunun önemli olduğunu düşündüğüm için mümkün olduğunca müdahil olmaya çalışıyorum. Yukarıdaki ürünü uzun araştırma sonucu aldım. Şu an koruma seviyesi yüksek olup fiyatı en uygun olan ürün. Ben 550 tlye almıştım. Oto koltuğu özellikle ilk aylarda araca ters monte edilebilmeli. Bebeklerin boyun kaslari gelişmemiş olduğu için sana bana bir şey olmayacak olan kazada allah korusun bebek zarar görebilir. Bu yüzden ilk başta ters monte edilebilen ve sonradan düz de kullanilabilen, ADAC testi sonucu iyi olan ve uygun fiyat kıstasları ile yaptığım araştırma sonucu bu ürünü ben en uygun olarak gördüm aldım. Hatta forumdan bir iki arkadaş daha aldı. Maddi imkânınızı bilemem ama en düşük yıllık araç vergisi yanlış bilmiyorsam 250 tl falan buluyor, bakımı, sigortasi derken araba 1 yılda bu parayı zaten yiyor. Cocuk ise 4 yaşına kadar bu ürünü kullanacak. Emniyetli ve sağlıklı yolculuklar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• umut_t U kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam, bu attığınız 0-18 kg aralığında. peki 18 kg dan sonra farklı koltuk almayı mı düşünüyorsunuz. direkt 0-36 almak daha mantıklı değil mi, tavsiyeniz nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cevizli.Lokum

5 numara bebek bezinde fiyat bana uygun geldi. Tercih edenler için kampanya bitmeden faydalanmakta yarar var.

https://www.hepsiburada.com/prima-bebek-bezi-premium-care-5-beden-junior-aylik-firsat-paketi-136-adet-p-HBV000005KOLD
    zaten bu fiyat surekli gittigidiyordan 15-20 cek denk getirip almak en mantiklisi, daha 80 tl den fazla odemedim ama bu sefer 85e gelecek gibi

• quote:

Evet çoğu arkadaş Sleppy diyorlar.Memnuniyet oranı yüksek gibi. Lakin ilk önce Uni baby alıp denemek istiyoruz. Dün 6 paketlik ufak bir sipariş verdim. Yardımcı olan arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.
    7 aydir unibaby yenidogan dan baska denemedik, jokerden 30lu paketi 130 civarina iniyor 20de anneler kulubuyle tanesi yaklasik 3.5 tl, sleepy oneren cok ama memnun oldugumuz urunu cesaret edip degistiremedik
  • arkadaşlar merhaba

evy baby bebek bezi kullanıp memnun olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vonaleee -- 5 Haziran 2018; 10:22:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbesLang

Korunma amaçlı, Nurse harvey's organics buzz off sprey.
    Mevcut ısırıklar için kısa süreli Stilex jel.
    cevap için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01Mrt

Sinekten korumak için lavanta yağı yada direk lavanta çiçeğinden faydalanabilirsiniz.
    Kızarıklıklar için ise kırmızı kantaron yağı kullanabilirsiniz.
    çok teşekkür ederim.
  • arkadaşlar geçen hafta watsons 1 tl günlerinde unibaby 3'lü paketi 29.90 tl'den verdi ikinciyi alana ise fiyatı 1 tl yaptı yani 30.90'a 6 paket unibaby yenidoğan ıslak mendil alınabiliyordu, bu tip kampanyaları kovalamak lazım.
  • Jokerde 30 dk geçerli 150/30 indirim çeki ihtiyacı olan için INSEXT-U15UV
  • eternalsun kullanıcısına yanıt
    Sleepy sensitive 24lü (40 mendil olanları) paketini 49,90'a happyden aldım. İçerik de birebir aynı. Tavsiye ederim hocam. GG üzerinden indirim kodu varsa cepteteb ile birleşince daha da uyguna geliyor hatta.

www.happy.com.tr
    Sleepy Natural Yenidoğan Islak Pamuklu Havlu 40 x 24 Adet (960
    https://www.happy.com.tr/sleepy-sensitive-islak-mendil-yenidogan-40-li-x-24-adet

• Emrah_d kullanıcısına yanıt
    "adac gereksiz bir test bence" mi?

ADAC

GEREKSİZ

SENCE???

sadhfshdfhkasghsafgsfdgaasdfgfga

ne yazacağımı bilemedim töbe estafurullah. neyse bloklayalım da daha fazla maruz kalmayalım.
  • 
Sayfa: önceki 14191420142114221423
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.