Şimdi Ara

Bebek İhtiyaçları İçin Sıcak Fırsatlar (1173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
40.850
Cevap
1.452
Favori
2.820.006
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
103 oy
Giriş
  • Orta seviye ve fiyatta kullanışlı bir ana kucağı tavsiyeniz ihtiyacım var. Şuan acelemiz yok, on araştırmaları yapıyorum. Bebek arabası ve puset için ortalama ne kadae bütçe ayırmak lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

alışveriş yaptıklarım aspirinhapi , canverse , antireis , Ekapoglu , andree03 , fozcann , o3 , e6750 , 27fatih, bynoun , khalasar , ibrahim_halil ,, @sL@N , nayir , girrffe , ufuq010101 , vedatkara , connect201010 , evrekas , mixerteam , jeak , tatangaa , mehdrive , hepucuzbul , turkuaz50 , SIKILHAN7 , aaax ,
  • E bebekte bebek arabalarinda %50 ye varan indirimler var şöyle bir firsat yakaladim aklimda olan bir marka degildi fiyattan dolayi ama su an cazip geldi acikcasi.2016 concord neo modeli + ana kucagi hediye

http://eserpuset.com.tr/

Orijinalden alıntı: ermantpc

Eser Puset

http://eserpuset.com.tr/

Merhaba,

Mamas & Papas için de böyle bir tedarikçi var mı acaba?

Teşekkürler,

Kraft lar var 400TL civarı, bir de ebebek ürünü Joie var 600TL civarı. benzer fiyatlı başka ne tavsiye edersiniz. Daha önce yazdıklarınıza göre yatağın içine şilte almak gerekir demişsiniz, bizdeki kalın yatağı hiçbir park yatakta kullanamazmıyız, üst kısımda olunca yüksek kalıyor sanırsam ondan diyorsunuz değil mi.

Orijinalden alıntı: LAZOFLU

quote:

Orijinalden alıntı: zafermahmut86

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bitlipire

sese duyarlı beşik sallama motoru/mekanizması gibi şeyler var. Kullanan oldu mu? tavsiye eder misiniz?

Ben kullanıyorum 6 ay önce aldım. Ben alırken 220₺ idi, kampanya ile 190₺ ye almıştım. Şuanda bayağı uçtu fiyatları.

Öncelikle şunu belirteyim harika bir alet. Sessiz çalışıyor, motor sesi hiç yok, sadece beşiği çekip bırakan halatın sürtünme sesi var çok az.

3 programı bulunuyor.

Gündüz; sese az duyarlı, ses duyunca 10 dakika sallanıp duruyor, ses duyunca tekrardan 10 dakika sallıyor. Böyle devam ediyor.

Gece; hafif seslere duyarlı, ses duyunca 5 dakika boyunca sallanır sonra durur.

Uyutma: Bu modu seçince 20 dakika boyunca sallar ve sonra üstteki en son seçtiğiniz moda geçip ses dinler ve o modda çalışmaya devam eder.

Makinenin 5 kademe hızı var.

Monte ettikten sonra neredeyse her beşikte kullanabilirsiniz.

Makinede hafıza vardır, beşiği kullanmadan önce beşiğe monte edip beşiği çeşitli hızlarda sallayıp bırakıyor ve ağırlığını kaydedip öyle çalışıyor.

Aklınıza takın ve sormak istediğiniz soru varsa buradan sorabilirsiniz.

bu tür sepet beşikler içinde uyumlu mu acaba?

Tabiki olur.

Bu daha kapsamlı

teşekkürler hocam
    ben ayrıca buradaki gibi moduler bir beşik aldım acaba bu beşik içinde kullanabilir miyiz?

• Arkadaşlar çocukmarket.com alışveriş yapan oldumu burdan site nasıl

http://www.sersaithalat.com

Concord - Mamas Papas - Maclaren Turkiye tedarikcisi.

BARTIN ÜS SAVUNMA BİRLİKLERİ K.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bitlipire

sese duyarlı beşik sallama motoru/mekanizması gibi şeyler var. Kullanan oldu mu? tavsiye eder misiniz?
    https://www.google.com.tr/search?q=be%C5%9Fik+sallama+motor&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjp69qmh5rUAhUGRhQKHRm7D1gQ_AUICigB&biw=1920&bih=945#tbm=isch&q=sese+duyarl%C4%B1+be%C5%9Fik+sallama&imgrc=5k4jytk46mz30M:

Ben kullanıyorum 6 ay önce aldım. Ben alırken 220₺ idi, kampanya ile 190₺ ye almıştım. Şuanda bayağı uçtu fiyatları.

Öncelikle şunu belirteyim harika bir alet. Sessiz çalışıyor, motor sesi hiç yok, sadece beşiği çekip bırakan halatın sürtünme sesi var çok az.

3 programı bulunuyor.

Gündüz; sese az duyarlı, ses duyunca 10 dakika sallanıp duruyor, ses duyunca tekrardan 10 dakika sallıyor. Böyle devam ediyor.

Gece; hafif seslere duyarlı, ses duyunca 5 dakika boyunca sallanır sonra durur.

Uyutma: Bu modu seçince 20 dakika boyunca sallar ve sonra üstteki en son seçtiğiniz moda geçip ses dinler ve o modda çalışmaya devam eder.

Makinenin 5 kademe hızı var.

Monte ettikten sonra neredeyse her beşikte kullanabilirsiniz.

Makinede hafıza vardır, beşiği kullanmadan önce beşiğe monte edip beşiği çeşitli hızlarda sallayıp bırakıyor ve ağırlığını kaydedip öyle çalışıyor.

Aklınıza takın ve sormak istediğiniz soru varsa buradan sorabilirsiniz.
    http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/bebekonfor-bersava-dogal-renk-ahsap-sepet-bebek-besikleri-284566404?mkwid=sUlgdwL0L_dc&pcrid=98648294847&pkw=&pmt=&ggmktg=PaidSearch*PLA*634605106*35249979807*98648294847*pla**aud-313593685347:pla-294379144407&rfcr=98648294847&gclid=Cj0KEQjw9r7JBRCj37PlltTskaMBEiQAKTzTfIKlqyXuKSGp6l3D-He1v9gcmfvV9W-q0ppZ-4x83foaAh3K8P8HAQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

bu tür sepet beşikler içinde uyumlu mu acaba?

Tabiki olur.

Bu daha kapsamlı

teşekkürler hocam
    ben ayrıcahttp://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/agashi-capa-moduler-mdf-mobilya-bebek-besik-60x120-garantili-ucretsiz-kargo-sallanir-ve-sabitlenir-285176612?mkwid=sUlgdwL0L_dc&pcrid=98648294847&pkw=&pmt=&ggmktg=PaidSearch*PLA*634605106*35249979807*98648294847*pla**pla-294379144407&rfcr=98648294847&gclid=CNv-qd7MotQCFUU8Gwod5tcExw&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 buradaki gibi moduler bir beşik aldım acaba bu beşik içinde kullanabilir miyiz?

O biraz zor beşiğin yere tutunan bir parçası olması lazım ki bu makine sağlıklı çalışsın. Bunda çalışması çok zor. Hatta imkansız diyebilirim.

-----Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici. Üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici? Necip Fazıl Kısakürek-----

• Kartall006 K kullanıcısına yanıt
    Ben yaptim 3-4 kere. basarili bir site gelen kargolar ozenle paketlenmis. kurumsal bir firma gorunumunde. sikinti yasamadim.

Servis desteklerini de Eser Puset veriyor.
    Evet hem ondan, hem de park yatakların taşıma kapasitesi olan 15 kg dan 5 kilosunu yatağa vermiş oluyorsunuz. 3 yaşına kadar kullanacağınız park yatak oluyor size 1 yaşa kadar. Ayrıca park yatak, katlanıp her yere götürülmek için tasarlanmış bir ürün. Onu katlayıp incecik hale getirebileceksin, ama yatağı kallavi olacak. Zaten seyahat etmiyorsanız park yatak gereksiz, direk beşik alın.
  • Erman bey besigimiz var. biz karyolanin yaninda ayni odada yatalim diye istiyoruz. bi sekilde alacagiz yani. en 716 standartli holmer kids buldum bu da olabilir. joie nin guzel modelleri var oda olabilir.

• Arkadaşlar Merhaba, Ekim gibi gelecek kızımız için alışverişlere başladık. Ancak bu bebek arabası çok kafa karıştırıcı birşey. Çok az kullanılacak bir ürün için yüksek bedeller ödemek mantıksız geliyor.

Geçmiş sayfalarda gördüğüm bebe confort streety 3 şu anda uygun maliyetlerde gözüküyor. Sizce bu ürün nasıldır? Yabancı sitelerdeki yorumlar olumlu. Ayrıca tam kız çocuk için uygun denmiş.

Sözün özü, 5 ay önceden bebek arabası alınır mı? Beklesek Eylül-Ekim gibi indirim olur mu?

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.